Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Sizce ben doğruyu mu yapıyorum?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

munire25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
4
0
86
Kayseri
Hepinize merhabalar hanımlar! yıllardır bu sitenin takipçisiyim ama ilk defa bi konu hakkında sizin fikirlerinize çok ihtiyacım oldu. Lafı çok uzatmadan sadede geliyorum. Ben özel bir okulda 6 yıldır öğretmenlik yapıyorum ve 20 aylık bir oğlum var. geçen sene yarım gün çalışıyordum ve oğlumu babannesine bırakıyordum. ama bu sene tüm gün okulda olacağım için oğlumu da yanımda götüreceğim. okul oğluma özel bir bakıcı ayarlayacak ve günde sadece 4 saat derse girmemi sağlayacak. sizce okul ortamı mı yoksa babannesinin yanı mı oğlum için daha uygun olur? babannesine bırakmamamın sebebi akşama kadar oğlumdan ayrı kalmak istemiyorum, onların oğlumu aşırı sahiplenmesi beni rahatsız ediyor ve kendi evimizde ailecek zaman geçirmemiz imkansızlaşıyor. bana fikirlerinizi söylerseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.:44::44:

cnm senin işini engellemeyecekse götür bakıcısıda olucakmış zaten hem senin yanında olur ama okulun gürültüsünden felan uyku problemi yşayabilir
gerçi bu çocuğa bağlı uslu bi çocuksa olabilir

kayınvaldenle aran nasıl bilmem ama ben senini yerinde olsam babannesine baktırmam yanımda götürürüm...

ben de uyku probleminden korkuyorum zaten ayrıca oğlum çok yaramaz:)

ama bakıcısı varmış ya sen ders saatlerinde o bakar cnm ama derse girdiğin vakitlerde ağlamaya kalkışmasın uykusu bi süre sonra düzene girer yaramazsa zor olucak senin için ama genede senin yanında olucak alışır bi zaman sonra

yanında olması bence en doğrusu.ilerde keşke çocuğum yanımda olsaydı demek çok azap verici.üstelik bakıcısı olacakmış ama ikiniz içinde hayırlısı olsun

yanında olması bence en doğrusu.ilerde keşke çocuğum yanımda olsaydı demek çok azap verici.üstelik bakıcısı olacakmış ama ikiniz içinde hayırlısı olsun

ben de aynı fikirdeyim bu günlerini geri getiremeyeğim ve o yüzden de hep yanında olmak istiyorum. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum

ne sanslisin ki okuldan boyle bir destek almissin,kesinlikle goturmelisin sonra bakici ile kalmaya alistiginda da ileride rahatlikla bakiciya birakabilirsin yani sartlar degistiginde okula goturemeyecegin bir donem olursa..

bence sana sunulan bu sans mukemmel bir firsat. ben 3 aylik kizim icin isimin oldugu bolgeye nasil gotururum kime baktirabilirim diye dusunuyorum. 20 aylik olsa birde bakicisi hazir olsa hic dusunmem bile .

Bence çocuğunuz okulda fazlasıyla yıpranır
Binlerce kişinin olduğu biryerden bahsediyoruz sonuçta

Bunun kışı var hastalıkların olduğu dönem var bir sürü çocuk ayrıcada okul ortamında başa çıkmak zor olur yorulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…