Arkadaşlar selam. Ben SAT'a göre 9+2 günlük hamileyim. Ancak bebeğimin 6+5 günlük olduğunu söyledi doktor. Kesenin gelişiminin ve görünümünün çok iyi olduğunu, ancak bebeğin ve kalp atışlarının görünmediğini söyledi. Hem karın ultrasonu hem de vajinal ultrasonla kontrol etti ama görünmedi. Renkli dopler ultrasonda belki görünebilir dedi ama onda da görünmedi. En son bana bir hafta daha bekleyelim ama umutlanma bu boş gebelik dedi. Normalde beklememizi gerektiren bir durum yok ama senin ilk hamileliğin olduğu için bekletelim bir hafta daha dedi. Sizce bir hafta sonra bebeğim canlanır mı? Bu durumda olup bebeği canlanan var mı? Psikolojim çok bozuldu lütfen yardım edin çıldırıcam yoksa
umarım kalp atısını duyarsınız. duymazsan cok uzulme arkadasım. yakın zamanda tekrar gebe kalırsın
Arkadaşlar selam. Ben SAT'a göre 9+2 günlük hamileyim. Ancak bebeğimin 6+5 günlük olduğunu söyledi doktor. Kesenin gelişiminin ve görünümünün çok iyi olduğunu, ancak bebeğin ve kalp atışlarının görünmediğini söyledi. Hem karın ultrasonu hem de vajinal ultrasonla kontrol etti ama görünmedi. Renkli dopler ultrasonda belki görünebilir dedi ama onda da görünmedi. En son bana bir hafta daha bekleyelim ama umutlanma bu boş gebelik dedi. Normalde beklememizi gerektiren bir durum yok ama senin ilk hamileliğin olduğu için bekletelim bir hafta daha dedi. Sizce bir hafta sonra bebeğim canlanır mı? Bu durumda olup bebeği canlanan var mı? Psikolojim çok bozuldu lütfen yardım edin çıldırıcam yoksa
doktor kan tahlili istemedi mi?kan tahlilinden belli oluyo dış gebelik mi değil mi? benim ilk haftalarımda da öyle olmuştu dış gebelik olabilir dedi kan tahlili istedi,hcg ilk tahlilden daha yüksek çıktı dış gebelik değilmiş dedi,bence geçikmeden kan tahlili yaptır,anlaşılan doktor çok önemsememiş bi hafta derken senin psikolojini düşünmemiş bile,inşallah dış gebelik değildir,Allah gönlüne göre versin..
üzülme cnm ama herşeye hazırlıklı ol.bence farklı bir durum olursa sana süpriz olsun diye söylüyorum. ama aynısı benimde başıma geldi hemde anlattıklarınla aynı. en sonunda bebeği geçde olsa gördük ama gelişimini devam ettiremedi.gebeliği sonlandırdılar.
benımde başıma aynı şey geldi hemde 24 haftalıkken.2 hafta geri kalmış gelişmesi.ve öldü.normal doğumla bebeği aldılar.sen en azından herşey daha yeni başlamışken öğrenmişsin.Allahım kimseye yaşatmasın daha büyük acılar vermesin ama buda acı yani.yine hamıle kalırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?