Sizce bayanların ve erkeklerin evlilik yaşı kaç olmalı???

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.334
95
108
36
Muğla
Kızlar açtığım konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama açayım dedim Benm yaşım 23 eylülde 24 olcak... Şu an da nişanlıyım evlilik hazırlıkları yapıyoruz... Nişanlımın yaşı 30 kasımda 31 olcak... Sizce evlilik yaşı bayanlarda ve erkeklerde kaç olmalı kızlar????? Mesela bazı kişiler erken evlenmeye karşı 25 ten önce erken diyenler var... Ben de eğer okulla dersle işi yoksa 20-21 yaşlarında bir bayanın evlen2mesini doğru buluyorum... Erkenden anne olup genç anne olmak çok güzel bi duygu bana göre... Ben önlisans mezunuyum 20 yaşımda okulu bitrdm o zamanlar görştüğüm kişiyle 2 yıllık bi ilşkmz vardı.. aileler onay verseydi şimdiye çoktan evlenmştk en az 2 yıllık evli olcaktım.. belki çocuğumu kucağıma almış olcaktım... şimdi yaza doğru düğünm olcak yaş 24 olcak evlendm hamile kaldım doğurdum diyesiye 26 olcak yaşım:26::26: bana göre biraz geç o yüzden bence en geç benim yaşımda bir bayanın evlenmesi lazım gençliğini güzelliğini kaybetmeden ama herkesin fikirleri farklıdr tabi... bir de kısmet die bşi var herkes o yaşlarda evlenmek ister ama maddiyat,eğitim,kısmet bunları etkiliyor....

Sizce bayanların evlilik yaşı kaç olmalı??? Erkeklerin evlilik yaşı kaç olmalı?? bayanla erkek arasında kaç yaş olmalı???

Bu konuya kimse cvp vermedi.. oysa güzel bi topic açtığımı düşünmüştüm:44:

anlasabıldıgın muddetce yasın bir önemı yok diyedüşünsemde bence 5-10 as arası fark olması normal ben 30 yasındayım esım 37 yasında mesela ama benden genc duruor o ayrı

yapı meselesi tabi bazı insanlar 25 ten önce erken olduğunu düşünüyorlar cnm bence yaşın bi önemi yok tabi 19 dan sonra bana göre ben mesela 24 yaşındayım 1 ay sonra 25 olacam daha bekarım uzun süreli bi ilişkim var daha evlenemedik 2014 de düğün allah nasip ederse nişanlın gayet olgun yaşta sende desen yaşın yerinde dert etme mutlu olacağına inanıyorsan 19 dan sonra yaşın önemi yok bak mesela benim bi tanıdığım var 17 yaşında nişanlandı 2010 yılında 18 yaşında evlendi geçtiğimiz yaz 2 ay sonra yaş 19 olacak onun eşide 25 yaşında ve şu an 8 aylık hamile çokta mutlu tam eş ruhunu bulmuş bide görücü usulu evlendiler yani hiç pişman değil bence en önemli mutluluk
soruna gelecek olursak kadının evlilik yaşı en erken 19 20 erkeğin bence bi 24 25 olmalı aralarındaki yaşsa en fazla 10 yaş olmalı

Son düzenleme:

ewet cnm erkek 25 ten önce evlenmeli

mesela ben evleneceğım erkeğin 30dan fazla olmasını isterım.Çünkü erkekler geç olgunlaşıyorlar.:119:

benım 35
nışanlım 42
erken evlenmek istemedım sevıyorum bu yaşımı.ıyıkıde kuçuk evlenmemışım.

ben seni hep yirmili yaşlarda bilirim edacım
insanın sureti değişebilir,yüzü,elleri de ruhu hep bir yaşta kalıyormuş gibi geliyor bana nedense

ikiniz için de çok güzel dönemler Allah ım hayırlısı ile yuvanızı kurmayı nasip etsin..

ben de söliyim bu arada ben 30 sevgilim 29

canım 35 dediğime bakma çok kuçuk gösterıyorum ben
gören duyan ınanmıyor zaten fızığım 22 gıbı.Nışanlımda on yaş genç gösterıyor yanı ıkımızınde yaşla ılgısı yok.Bu arada allah sizide kavuştursun inşallah.Bırde evlılık yaşı yukarı çekıldı artık kuçuk evlenen yok.

Erkeğin en az 30 olması gerekiyor evlilik için.
Ev geçindirmek hiç kolay değil..
Eğer bir düzen yoksa yaşam oturtulamayacaksa evlenmemek gerek.
İnşallahnazar:) Tıp okuyacak birisi olarak 30dan aşağı evlenmeyeceğim sanırım..

Allah'ım herkesin gönlüne göre versin...

ben evlendiğimde 24 eşim 31 yaşındaydı,
bana göre erkeklerin en az 28 olması gerekiyor,çünkü çocuk gibiler olgunlaşmaları biraz zaman alıyor:)

ben 26 nişanlım 24 yaşında ama gayet olgun nişanlım tabi ev geçindirme konusunda ama muzipliklerini çocuksu tavırlarını seviyorum ben. bence olgunluğun yaşla alakası yok bende hep öyle sanıyordum ve çevremdeki insanları gördükçe bu düşüncemden kurtuldum çünkü işyerimde benden çok büyük insanlar var ama malesef akıl yaşları hareketleri daha ergenlikte kalmış olgunluğun yaşanmışlıkla kendini yetiştirmeyle alakası var.

cnm kadın erkekten büyük olursa zengin olursunuz derler

eskıden 18 bile olmadn evlendirilen gençler vardı şimdiki anneler babalar 25 falan ideal desede karıyer peşinde beyler bayanlar 30 a kadar bekarlık sultanlık diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…