yapı meselesi tabi bazı insanlar 25 ten önce erken olduğunu düşünüyorlar cnm bence yaşın bi önemi yok tabi 19 dan sonra bana göre ben mesela 24 yaşındayım 1 ay sonra 25 olacam daha bekarım uzun süreli bi ilişkim var daha evlenemedik 2014 de düğün allah nasip ederse nişanlın gayet olgun yaşta sende desen yaşın yerinde dert etme mutlu olacağına inanıyorsan 19 dan sonra yaşın önemi yok bak mesela benim bi tanıdığım var 17 yaşında nişanlandı 2010 yılında 18 yaşında evlendi geçtiğimiz yaz 2 ay sonra yaş 19 olacak onun eşide 25 yaşında ve şu an 8 aylık hamile çokta mutlu tam eş ruhunu bulmuş bide görücü usulu evlendiler yani hiç pişman değil bence en önemli mutluluk
soruna gelecek olursak kadının evlilik yaşı en erken 19 20 erkeğin bence bi 24 25 olmalı aralarındaki yaşsa en fazla 10 yaş olmalı
sen kararını verdin bi kerem
sakıncası yoksa yaşlarınız nedir edacım
benım 35
nışanlım 42
erken evlenmek istemedım sevıyorum bu yaşımı.ıyıkıde kuçuk evlenmemışım.
ben seni hep yirmili yaşlarda bilirim edacım
insanın sureti değişebilir,yüzü,elleri de ruhu hep bir yaşta kalıyormuş gibi geliyor bana nedense
ikiniz için de çok güzel dönemlerAllah ım hayırlısı ile yuvanızı kurmayı nasip etsin..
ben de söliyim bu arada ben 30 sevgilim 29
ben seni hep yirmili yaşlarda bilirim edacım
insanın sureti değişebilir,yüzü,elleri de ruhu hep bir yaşta kalıyormuş gibi geliyor bana nedense
ikiniz için de çok güzel dönemlerAllah ım hayırlısı ile yuvanızı kurmayı nasip etsin..
ben de söliyim bu arada ben 30 sevgilim 29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?