Kızlar açtığım konu daha önce açıldı mı bilmiyorum ama açayım dedim Benm yaşım 23 eylülde 24 olcak... Şu an da nişanlıyım evlilik hazırlıkları yapıyoruz... Nişanlımın yaşı 30 kasımda 31 olcak... Sizce evlilik yaşı bayanlarda ve erkeklerde kaç olmalı kızlar????? Mesela bazı kişiler erken evlenmeye karşı 25 ten önce erken diyenler var... Ben de eğer okulla dersle işi yoksa 20-21 yaşlarında bir bayanın evlen2mesini doğru buluyorum... Erkenden anne olup genç anne olmak çok güzel bi duygu bana göre... Ben önlisans mezunuyum 20 yaşımda okulu bitrdm o zamanlar görştüğüm kişiyle 2 yıllık bi ilşkmz vardı.. aileler onay verseydi şimdiye çoktan evlenmştk en az 2 yıllık evli olcaktım.. belki çocuğumu kucağıma almış olcaktım... şimdi yaza doğru düğünm olcak yaş 24 olcak evlendm hamile kaldım doğurdum diyesiye 26 olcak yaşım:26::26: bana göre biraz geç o yüzden bence en geç benim yaşımda bir bayanın evlenmesi lazım gençliğini güzelliğini kaybetmeden ama herkesin fikirleri farklıdr tabi... bir de kısmet die bşi var herkes o yaşlarda evlenmek ister ama maddiyat,eğitim,kısmet bunları etkiliyor....
Sizce bayanların evlilik yaşı kaç olmalı??? Erkeklerin evlilik yaşı kaç olmalı?? bayanla erkek arasında kaç yaş olmalı???
Sizce bayanların evlilik yaşı kaç olmalı??? Erkeklerin evlilik yaşı kaç olmalı?? bayanla erkek arasında kaç yaş olmalı???