aynen canım ben de senin gibiyim çok bunaldım saçlarımdan ama değiştiremiyorum rengini kına yüzünden bazen geliyolar bana kestiriyim kurtulayım istediğim rengi yapayım diyorum:roflol: ama geçiyo hemen allahtan biliyorum çnkü çok pişman olurum kestirrsem:çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3 ay cok komıksınız ayol. Arkadaslar ekledıgım fotolarda nasılım?
hehe şu manyak modelin saç rengini mi diyorsun canım?!kaydirigubbakcemile3
koyu kestane değil tam olarak bence koyu kestaneden daha koyu gibi sankim
ah bide hintkınasının çözümü olsa :1no2:
cnm ben freshlook kullanıyorum cok rahat gercekten cok uzun süre gözümde kalmasına ragmen rahatsızlık vermiyo. ben hareli mavi kullanmıştım ama memnun kalmadım cok yapaydı simdi düz mavi kullanıyorum cok dogal duruyo gerckten:jeyyar:
ela lens takan bi arkadasım vardı ben pek begenmemiştim ama gri kullanan arkadasımda cok dogal durmuş normalde gri lensler mavi-yesil duruken onda ela olmuştu.CADIARZU
cn eger lens istiyosan mutlaka bi ooptikcide dene önce sonra al
bu arada optikciler fena pahalı satıyo yüzden internetten almanı öneririmyerimseniben ben hep öyle yapıyorum a.s
bu arada lens olarak yesıl kullanıyorum ben koyu yesıl aldım ya amazon serısı falan cıktı ya sadece 5 renı war dark greenn mukemmel tavsıye edıyorummkaydirigubbakcemile5a.s.
ya cok baktım her fotoda daha farklı sanki aralarında daha acık tonlarda kahveler var ama henuz cözemedim
off kınanın üstüne tutmuyomuş hiç bişe senağlama
hnt kınasını beyaz sabunla acmayı denedin mi cnm ya da su yogun renk acıcılarla ??CADIARZU
cnm ben freshlook kullanıyorum cok rahat gercekten cok uzun süre gözümde kalmasına ragmen rahatsızlık vermiyo. ben hareli mavi kullanmıştım ama memnun kalmadım cok yapaydı simdi düz mavi kullanıyorum cok dogal duruyo gerckten:jeyyar:
ela lens takan bi arkadasım vardı ben pek begenmemiştim ama gri kullanan arkadasımda cok dogal durmuş normalde gri lensler mavi-yesil duruken onda ela olmuştu.CADIARZU
cn eger lens istiyosan mutlaka bi ooptikcide dene önce sonra al
bu arada optikciler fena pahalı satıyo yüzden internetten almanı öneririmyerimseniben ben hep öyle yapıyorum a.s
ya kızıl babanne rengı bence :))) kızlar bılmıorum ama bu kararsız anlarınızda kızıl ve sıyah gıbı donusu olmayan saclara bulasmayın..ben sıyahtan donmeye calısıom cunkuuuu:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?