Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce bana ne renk yakışır??(Resimli)

canım bence açık renkler deneyebilirsin mesela bal köpüğü rengi yada karamell çok hoş durur.

ama bu renk seni çok solgun göstermiş ve bi kaç renk tonları var sanırım bence denemeye deger arkadaşım.

AYY ne yapsam acaba :bbo: Kahvaltıda kayınpederımle konusuyorum."Babacım bu sac bana yakısmıyo dımı durust ol " dedm. "Valla kızım bana sorarsan sana acık renkle lazım,sen boyle solgun gorunuyon" dedı. Esıme soruyorum o da hıcbısı soylemıyo uyuz babam kadar olamıyo. Para harcamamı ıstemıyo dıye boyle gezdırcek benı laelaelaelaelae

cnm optikcide dene ama alma :jeyyar:
netten bnm alışveriş yaptıgım site var kredi kartına gerek yok kapıda ödeme yapabiliyorsun yada bankaya postahaneye falan yatırabiliyosun

bide yanında hediye falan gönderiyo en son 30 tlye aldım freshlook bi cift optikcide 70 tl numaralı
adam artık tanıyo bni küçük şişe solüsyonda göndermiş cok hoş aynalı falan lens kutusu da yanında :sm_cool:

bendde basta cok cekindim ama ilk internetten aldıgım sey bu lensler oldu güvenilir oldugunu anladım lensler elime gecince sırnaşık şey

bu arada arkadaslarımın gözleri cok koyu bi kahveydi onda cidden bya kötü olmuştu ela pörtlemiş gbi duruyodu:1shok:

cnm hareli serisini pek begenmedim ben yesili maviler cok yapay duruyo bnde ahreli mavi vardı hiç belli değildi gercekten haresiz olanı cok daha güzel sırnaşık şeykimse anlamıyo lens oldugunu boncuk gözlü diolar delikafadulden

teşekkür ederim canımmm:1hug:
deniyim bakıyım en yakın zamanda optikçiye gidip
bak ama alma durumu olcak ama napalım:teytey:
almaya karar verirsem site adresi alırım sonra senden canım olur mua.s.

gözlerim açık kahverengi canım dark green nasıl durur ki gerçi ela istiyorum ben:1rolleyes:

tatlım aynen benım gozumde acık kahve..bence ela berbat bır lens rengı yanı turuncumu desem bozbulanık bır renk...ama orda denetıyolar bır dene ıstersen kaydirigubbakcemile5 :ecrin_bebek:

tatlım aynen benım gozumde acık kahve..bence ela berbat bır lens rengı yanı turuncumu desem bozbulanık bır renk...ama orda denetıyolar bır dene ıstersen kaydirigubbakcemile5 :ecrin_bebek:

hadi ya çok mu kötü ki doğal durmaz yani hiç de sevmem öyle balık gibi bakan lensli gözlerisositososito
denerim bi canım ama soğudum şimdi ela lensten başka renklere bakarım artık saol canım:1hug:

kızlar bu da eski bi foto siyah saclıyken cekmistim burd saclarım belime kadar katsız ve simsiyahtı ahh ahh :a015:

simdi siyah uymuş mu ten rengime sizce siyaha dönüş yapayım mı???

Son düzenleme:
a.s.canım yenı resmınıde koysan oyle kıyaslardık..ama bence yuz hatların cok guzel maşallah vede sıyah cok yakısmıs...

tesekkur ederim cnm
yeni rengi ilk mesajımda var cnm ordan bkablrsina.s

az önce boyadım saclarımı ve tam 1 saat 15 dk sürdü boyaya baslamam ve yıkamam arsındaki süre :1shok:
cok korktum yanıcak diye ama cok skür yakmadımsırnaşık şey sadece hafif bi yıpranma söz konusu CADIARZU
acık kestane boyadım tekrar oldukca koyu bi kahve kızıl ısıltılar kaldı gerci aksam oldugu için evin ışıgında ne kadar net anlaşılır rengi bilmiyorum ama yarın foto koyarım gün ısıgında cekilmişyerimseniben

demekki kınaın rengi tam kapanmıyomuş ama bi kac ton değişebiliyomuşşş delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…