Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce bana ne renk yakışır??(Resimli)

çikolata kahvesi bu canım ulaşılabilir gösteriyormuş insanıyerimseniben
ayrıca ten rengimizi ortaya çıkarmk için gerçk saç rengimizin bikaç ton açığına ya da koyusuna boyamalıymışz açtrsam mı diye düşündüm ben dekafamçokkarıştı
he bir de ben sana mor rengi de önermk istedim öyle mosmor deil tabi ama güneşte süper duruyor.bi arkadaşımın normal saç rengi koyu kahve gibi 4-5 aydır da mor rengi kullnıyor çok da hoş duruyor canıma.s

Eklentiler

• $6_7_cikolata_kahve_b.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 49
cnm bu cok güsel gercekten

biraz acık bi renk ama denemeye deger
bundan yapıcam sanırım son kararım saclarım biraz toparlansın diye bekliyorumsırnaşık şey

çok beğeniyorum ben de canım cesaretim olsa yapardım heralde hoş bu saçımdaki kınayla imkansız olurdu fisfisfis

Cıkolata kahve yıne koyu kalmazmı bende canım ya . Koyu sac rengı ıstemıyorum aslında.Mor manyagıyım ama esım ıstemez :mymeka:

bence balkopugu yap..

Arkadasım o nasıl bı renk :bbo: yanı canım arkadaslarım benı sıyah sactakı gıbı sert mızaclı ve kadın gıbı degıl daha yumusak bı tarza sahıp olup genc gostersın laelaelaelaelae ımkansız bırsey ıstedım dımı sankı
:teytey:

ya mor öyle mosmor olmıcak canım fazla ışıkta belli bile olmaz valla=) ama daha açık istiyosan açık kumral olabilir

hmm nasıl yaptırsam acaba fisfisfis arkadasım gamze arkadasımız ıse balkopugu demıs o nasıl olur sence yanı bı de balkopugune boyanmıs bı rengı de gormem lazım

Soluk olmazmıyım boyle ay doveceksın sen benı sonunda ne kararsızım sırnaşık şey

yok canım ne dövmesi:roflol:
bence desoluk gösterir balköpüğü=/
pınar altuğun şimdki saç rengi nasıl açık kahve karamel arası bişiymiş o da gider sana

canım ıste balkopugu gıbı renkler yuzu yumusak gosterır mesela kasınıda kırarsın rengını bı ton falan mukemmel olur derım..bende sıyahtan o renge donmeye calısıommkaydirigubbakcemile5

zederdicim bence kesinlikle içinde kızıllık olan bi renk kullanman lasım.sıcak tonlar yani
tenine cok uyumlu olur bence ama kaşlarının rengini de kırman gerekir =)

çok beğeniyorum ben de canım cesaretim olsa yapardım heralde hoş bu saçımdaki kınayla imkansız olurdu fisfisfis

artık o kdr sıkıldım ki sac rengimden hani deli cesareti derler ya öle bişey oldu bende cicim=)
daha önce acık renkleri hiç kullanmadım annem ablam falan sana hiç yakışmaz dedler bu renk için ama yapıcamdelikafadulden
en kötü ihtimalle üstüne koyu renk boyarım olur biter :jeyyar:
tabii saclarım yanıp ta elimde kalmazsa yasakkelime

allahtan kalın telli de cok yıpranmıyo boyadan falansırnaşık şey

Bı de acık renge boyattıgım halımı yollayım arkadaslar ona bakın cok mu zamanınızı aldım canlarım ya Kızıl dıyo kuzenım ama korkuyorum sıyah gıbı kurtulamazsam :bbo:

en başında ben de dedim bence de kızıl canım ya zor falan deme hem ne biliyosun belki çok beğeniceksin kurtulmak istemiceksin yerimseniben

aynen canım ben de senin gibiyim çok bunaldım saçlarımdan ama değiştiremiyorum rengini kına yüzünden bazen geliyolar bana kestiriyim kurtulayım istediğim rengi yapayım diyorum:roflol: ama geçiyo hemen allahtan biliyorum çnkü çok pişman olurum kestirrsem:çok üzgünüm:

Burda lens kullanıyorum ılk fotoda ıkıncı golgeyı attırdıgımdakı halı,dıgerı ıse ucuncu golge attırdıgım halı ve sankı daha soluk gorunuyorum

yaa kızlaar az önce video izledim kuaförün biri kınalı sac acılmaz diyoooosenağlama
eğer acılmazsa bütün hayallerim suya düşücekkk

acaba kınalı sacını acan var mı kiii :çok üzgünüm:

Bu kadar dusunuyorum saclarım nasıl olsun dıye de ben bu sıyahtan nasıl kurtulcam saclarım yanmadan :1shok: kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…