• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce bana ne renk yakışır??(Resimli)

aynen canım ben de senin gibiyim çok bunaldım saçlarımdan ama değiştiremiyorum rengini kına yüzünden bazen geliyolar bana kestiriyim kurtulayım istediğim rengi yapayım diyorum:roflol: ama geçiyo hemen allahtan biliyorum çnkü çok pişman olurum kestirrsem:çok üzgünüm:

ooff off nerden bulaştım bu kınayaa yaaaa :çok üzgünüm:

bilsem böyle olacağını yapmazdım valla =/
bide ben yaptım siyah kınayı beğenmedim eski rengine dönsün diye gittim kahverengi kına aldım saf saf baktım değişmemiş yerli malı gibi kaldım öylesenağlamasırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 ay cok komıksınız ayol. Arkadaslar ekledıgım fotolarda nasılım?

Ayy cidden mı o zaman kızıl kızıl kızıl hihoyyyt pekı hangı ton :1shok: saclarınızın resmını cekın dıye bı bolum var arkadaslar sac modelı orgu bılmem ne bolumunde orda d ıle baslayan bı uyenın kızıl saclı halı var harıka

evet aynen katılıyorum kızıl tonlarda bişey yap canım hem tenin soluk olmaz hem yasın daha büyük görünmez
ya ne acayip renk su kızıl
beni büyük gösteriyo kimilerinide küçük göstermiş sorun bnde sanırımm :S

cok moralim bosuldu yaa
en kısa zamnda acıcı alıp denicem acılır inş. yaaa

demothy yi diyosun sanırım canım orda eklediği resmi yani yoksa bildiğim kadarıyla onun şimdiki saçları turuncu gibi çok çok yakışmış ona :)
ama evet orda eklediği resimdeki kızılı diyorum ben tam olarak süper bence de

yaw bende megan foxun sac rengini merak ediyorum
koyu kestane falan mı ki?
siyah deil gbi geldi eger acamazsam sac rengimi uzayana kadar koyu renk yapıcam mecbur
allahtan kınanın üstüne koyu renk tutuyo

hehe şu manyak modelin saç rengini mi diyorsun canım?!kaydirigubbakcemile3
koyu kestane değil tam olarak bence koyu kestaneden daha koyu gibi sankim
ah bide hintkınasının çözümü olsa :1no2:

ya ben sana birşey sorcam canım
mavi lens kullanıyormuşsun ben de kullanmak istiyorum lens.ela olsun istiyorum:1rolleyes:.sen ne marka kullanıyorsun memnun musun?!

cnm ben freshlook kullanıyorum cok rahat gercekten cok uzun süre gözümde kalmasına ragmen rahatsızlık vermiyo. ben hareli mavi kullanmıştım ama memnun kalmadım cok yapaydı simdi düz mavi kullanıyorum cok dogal duruyo gerckten:jeyyar:

ela lens takan bi arkadasım vardı ben pek begenmemiştim ama gri kullanan arkadasımda cok dogal durmuş normalde gri lensler mavi-yesil duruken onda ela olmuştu.CADIARZU
cn eger lens istiyosan mutlaka bi ooptikcide dene önce sonra al
bu arada optikciler fena pahalı satıyo yüzden internetten almanı öneririmyerimseniben ben hep öyle yapıyorum a.s

hehe şu manyak modelin saç rengini mi diyorsun canım?!kaydirigubbakcemile3
koyu kestane değil tam olarak bence koyu kestaneden daha koyu gibi sankim
ah bide hintkınasının çözümü olsa :1no2:

ya cok baktım her fotoda daha farklı sanki aralarında daha acık tonlarda kahveler var ama henuz cözemedim
off kınanın üstüne tutmuyomuş hiç bişe senağlama
hnt kınasını beyaz sabunla acmayı denedin mi cnm ya da su yogun renk acıcılarla ??CADIARZU

ya kızıl babanne rengı bence :))) kızlar bılmıorum ama bu kararsız anlarınızda kızıl ve sıyah gıbı donusu olmayan saclara bulasmayın..ben sıyahtan donmeye calısıom cunkuuuu:ecrin_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:

bu arada lens olarak yesıl kullanıyorum ben koyu yesıl aldım ya amazon serısı falan cıktı ya sadece 5 renı war dark greenn mukemmel tavsıye edıyorummkaydirigubbakcemile5a.s.

cnm ben freshlook kullanıyorum cok rahat gercekten cok uzun süre gözümde kalmasına ragmen rahatsızlık vermiyo. ben hareli mavi kullanmıştım ama memnun kalmadım cok yapaydı simdi düz mavi kullanıyorum cok dogal duruyo gerckten:jeyyar:

ela lens takan bi arkadasım vardı ben pek begenmemiştim ama gri kullanan arkadasımda cok dogal durmuş normalde gri lensler mavi-yesil duruken onda ela olmuştu.CADIARZU
bu arada optikciler fena pahalı satıyo yüzden internetten almanı öneririmyerimseniben ben hep öyle yapıyorum a.s

freshlook en iyisiymiş galiba azcık araştrdım netten de
optikçide denerim diye düşündüm ben de pahalı diyosun demek:çok üzgünüm:
ama internettn siparişle bişi almadım hiç korkarım ya kredi kartıyla alcam dimi güvenilir bi site debilmiyorum canım.
bir de benim gözlerim açık kahverengi ela doğal durur diye düşündüm arkadaşının gözleri ne renkti ki canım?

Son düzenleme:
ya cok baktım her fotoda daha farklı sanki aralarında daha acık tonlarda kahveler var ama henuz cözemedim
off kınanın üstüne tutmuyomuş hiç bişe senağlama
hnt kınasını beyaz sabunla acmayı denedin mi cnm ya da su yogun renk acıcılarla ??CADIARZU

evet ben de farkettim farklı her resimde kimisinde siyah gibi hatta
beyaz sabun kullandım ama faydası yok canım çok araştrdım netten hiçbişi olmuyomuş hint kınasınn üstüne
ama renk açıcı hakkında bi bilgim yok vallaCADIARZU

Kızlar ben geldım aksam erken cıkmak zorundaydım ya :utangac: Ben de freshlook kullanıyorum memnunum.Ben mavi almıstım cok koyu duruyodu hıc bellı olmuyodu renklı oldugu.Yesıl aldım onun da tonu guzel degıldı yılan gıbı bısı oldum :1shok: Sonra gride karar kıldım dogal duruyo ekledıgım fotodakı goz rengım grı. En son viyole aldım mor delikafadulden onu da begenıyordum ama o sapsarı saclarla bı acayıp duruyodum delikafadulden elayı meak edıyorum nasıl duruyo dıye. Bı de dıyorlar yıllık lenslerın renklerı daha guzel oluyomus varmı oyle bısı

ya kızıl babanne rengı bence :))) kızlar bılmıorum ama bu kararsız anlarınızda kızıl ve sıyah gıbı donusu olmayan saclara bulasmayın..ben sıyahtan donmeye calısıom cunkuuuu:ecrin_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:

Arkadasım ben de sıyahtan kurtulmaya calısıyorum ama Demothy nın saclarına bayıldım kızıl saclı bı fotosu var harıka. Ama turuncu yaptırmıs bı de o da harıka durmus. Ya ben ne yaptırcam :(

Back