Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce bana ne renk yakışır??(Resimli)

peki kızlar bu koyu karamel mi

yoksa

bu mu turuncu üstüne daha ii olur?
-turuncu dediğim de palette renk acıcıyla acıcam sacımı ondan-

mavi siyah bal rengi yada güzel olur bence

canım mavi siyahtan hala kurtulmaya calışıyorum ztn x)

baska renklerde istediğimi bulamazsam belki cok snra dönerim mavi siyaha cünkü cok yakıştırıyolardı bana =)

havuç rengide sende hoş durur gibi geldi bana onun dışında çikolata kahvesi yada açık kestane arasına gölgelerde hoş durabilir.

bu saç rengini kastedmiştim işte canım ben bu kızın saç rengini çok beğeniyorum gözler de süper zaten :)

Eklentiler

• $n772129692_628995_3662.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 60
Ya ben de eklemek ıstıyorum fotomu ve onerıde bulunmanızı ıstıyorum ama eklemesını bılmıyorum yenıyımd e burda

valla ben cevap kısmındaki gelişmiş cevap kısmına tıkladım orda açılan sayfada eklenti ekle,gözat,yükle yükledim fotoyu ama başka yerden ekleniyor galiba benim foto öyle oldu gördüğün gibi canım :1ninca:

yerimseniben
denıyım canım
ben de bakıım

Saclarımda golge vardı,her gıttıgımde bıraz acalım bıraz acalım dedıkce sapsarı bısı oldum,Sonra mart ayında kuzenımın ıkı kutu loreal siyah boya ıle sacımı boyadı kapkaraydım ya Sonra alıstım duz fon cekıyodum saclarım uzundu guzel duruyo dedım kendımce.Dugunumde yıne boyadık yanı hazıranda.Sonra ekım sonu gıbı kayınvalıdem sıyaha boyadı.Sımdı herkes kapkara olmussun dıyo ya. Sızce bana ne gıder

evet canım eklenmiş bembeyaz tenin varmış senin de gözler de yeşil aslında bence güzel böyle saçların ama değiştirmek istiyorsan kızıl derim ben beyaz tene acayip yakışıyor çünkü hele gözler yeşil veya elaysa ben çok beğeniyorum.

of o kapkara dersi bende de var saçlarım dipden kara değil uçlarında kınası kaldı ama annem hala kara kızım diye seviyo beni bıktım kara olmaktan ama kınadan kurtulamıyorum:1shok:

Mavi_siyahcım benım gozlerım yeşiil diilki koyu kahverengı :1shok: sıyahtan zor kurtulduk bı de kızıl delikafadulden artık ondan kurtulmak ıcın de ıkı sene ugrasırız

yeşil gibi durmuş fotoda ya da ben öyle görüyorum ilahi ben hehe bilmiyorum kızılın zorluğunu ama zor diyorlar ya haklısın çikolata düşün o zaman derim ben kınadan kurtulıyım başka bi renk düşünmezsem çikolata yapıcam inşallah:1rolleyes:

bu saç rengini kastedmiştim işte canım ben bu kızın saç rengini çok beğeniyorum gözler de süper zaten :)

cnm bu cok güsel gercekten

biraz acık bi renk ama denemeye deger
bundan yapıcam sanırım son kararım saclarım biraz toparlansın diye bekliyorumsırnaşık şey

.Çıkolata nasıl bı renk arkadaslar. Bi de ben genelde gri lens kullanıyorum grı deyınce bıraz abes oluyo ama taktıgımda mavı gorunuyo :) bı foto daha ekleyımmı bu fotom yandandı galıba

Saclarım bu renkte ama kestırdım yazın hanı su one dogru uzun olan bı sac modelı var vob mu dıyolar ne -tatlicadiarzu- Lenslı ya da lenssız sızce hangı renk gıder bana ay cok kararsızım once su sıyahtan kurtulmam lazım herkes tam karı gıbı olmussun dıyo:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…