Sizce arkadaşımla yollarımı ayırmalımıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Komik şey seni. Üstten bakmam gerekene üstten bakarım. Git kendini geliştir, dilini öğren sonra gel. Yoksa hakarete devam edip davalık olacaksın, öyle öğreneceksin her yerde her aklına eseni söyleyemeyeceğini. Bir musibet bin nasihata bedeldir.

Tek derdim sensin zaten, hadi bakalım millete sataşmaya ve saldırmaya devam et. Senin gibi saygısız biriyle iletişim kurmak mümkün değil.
Gerçekleri söyleyince saygısızsam evet öyleyim lafı yiyince susup ağlıyonuz bak bakalım cevap vermediğim mi var herkese de bi sözüm oldu dksksksm

Haklısın çok özür dilerim siz ne derseniz o

Gerçekleri söyleyince saygısızsam evet öyleyim lafı yiyince susup ağlıyonuz bak bakalım cevap vermediğim mi var herkese de bi sözüm oldu dksksksm
Ağladığımı nerede gördün, sen şimdi laf soktuğunu falan sanıyorsun da öyle değil işte. Neyse eğlenmeye devam et, ben seni tanımam etmem ama çevrende insan kalmayınca anlarsın ne demek istediğimi. Yani kendini bu kadar umursama çünkü buradaki kimsenin umurunda değilsin. Değerli vaktimi senin için yeterince harcadım, iyi geceler.

Kendinizi doğru ifade etmeden doğru yorumlar alamazsınız. Lütfen ilk yorumunuzu düzenleyin.
Cümleleri nokta ile ayırırsanız en azından ne anlatmak istediğiniz, forumdakilerden ne gibi bir yorum istediğiniz daha iyi anlaşılır.
Bu şekilde cidden karmaşık olmuş, sanki bir solukta nefessiz bir şeyler anlatmaya çalışmışsınız gibi olmuş.

Mermad Z kuşağı da değil bu arada. Ya 98 ya 99lu. Z kuşağı 2000 ve sonrasına deniyor. Kendini hala lolita sanıp 18 yaşındaki kıza yiaaa canım biz gençleri zorbalıyolar diyo
25 yaşında birisi Z kuşağına girmiyor mu sevgili mirta. Ayrıca hala lolitayım ben 25 yaşında olsamda 21 anca gösteriyorum

Gayet anlaşılır

Mermad benden birkaç yaş küçüksün. 50 yaşında adamlarla takılıyodun düne kadar. Ufal da cebime gir. Kendini hala küçük sanıyosun
Paşa gönlüm isterse kocamı boşayıp 70 yaşında adamla da olurum SENİ İLGİLENDİRMİYORRRRRRRR eskiden olgun adam sevdam vardı ama geçti herşey benim zevkimle alakalı anlayacağın tekrar zevkim 50-60 isterse tekrar yönelerim ama şuan zevkim çıtır kocamdaaa

mermadcım 50-60 yaşındaki adamların koynuna girip burda 30-40 yaşlarındaki kadınlara teyze, yaşlı falan demenin çok komik olduğundan bahsediyorum.

Eşiniz de çıtır değil. Yaşça sizden büyük, 30+ yaştaki çocuk sahibi kazık kadar adam nasıl çıtır olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…