- 18 Şubat 2018
- 12.002
- 53.609
- 44
-
- Konu Sahibi Esra altuntas
Tek derdim sensin zaten, hadi bakalım millete sataşmaya ve saldırmaya devam et. Senin gibi saygısız biriyle iletişim kurmak mümkün değil.Aksine gurur duyucam başka işin yokmuş gibi boş boş yorum yapma ki sana cevap vermek gibi bi zaman kaybım olmasın
Komik şey seni. Üstten bakmam gerekene üstten bakarım. Git kendini geliştir, dilini öğren sonra gel. Yoksa hakarete devam edip davalık olacaksın, öyle öğreneceksin her yerde her aklına eseni söyleyemeyeceğini. Bir musibet bin nasihata bedeldir.Sizin gibi başka insanların hayat dedikodusunu yapıp kendinden yaşça küçüklere üsten bakıp kendinize herşeyi hak görüp başkalarını aşağılamaksa beklentiniz oturup yerimde saymayı tercih ederim bu olgunluk değil daha çok hayata karşı sizin gibilerin aşağılık hissedip etrafa saldırması git kendini düzelt
Arkadaşlığına devam et.
Gerçekleri söyleyince saygısızsam evet öyleyim lafı yiyince susup ağlıyonuz bak bakalım cevap vermediğim mi var herkese de bi sözüm oldu dksksksmTek derdim sensin zaten, hadi bakalım millete sataşmaya ve saldırmaya devam et. Senin gibi saygısız biriyle iletişim kurmak mümkün değil.
Haklısın çok özür dilerim siz ne derseniz oKomik şey seni. Üstten bakmam gerekene üstten bakarım. Git kendini geliştir, dilini öğren sonra gel. Yoksa hakarete devam edip davalık olacaksın, öyle öğreneceksin her yerde her aklına eseni söyleyemeyeceğini. Bir musibet bin nasihata bedeldir.
Ağladığımı nerede gördün, sen şimdi laf soktuğunu falan sanıyorsun da öyle değil işte. Neyse eğlenmeye devam et, ben seni tanımam etmem ama çevrende insan kalmayınca anlarsın ne demek istediğimi. Yani kendini bu kadar umursama çünkü buradaki kimsenin umurunda değilsin. Değerli vaktimi senin için yeterince harcadım, iyi geceler.Gerçekleri söyleyince saygısızsam evet öyleyim lafı yiyince susup ağlıyonuz bak bakalım cevap vermediğim mi var herkese de bi sözüm oldu dksksksm
Ahahah hızlı bir geri vites oldu.Haklısın çok özür dilerim siz ne derseniz o
ayşenin yerinde olsam bende çağırmazdım.
daha iki kelimeyi yanyana getirip hakaret etmeden kendinizi savunamıyorsunuz.
Ya ben sadece bi fikir almak için size danıştım ama siz kalbimi kırdınız pişman oldum hatta bu kadar olumsuz cevap almam gerekmiyordu sadece fikir istedimAhahah hızlı bir geri vites oldu.
25 yaşında birisi Z kuşağına girmiyor mu sevgili mirta. Ayrıca hala lolitayım ben 25 yaşında olsamda 21 anca gösteriyorumMermad Z kuşağı da değil bu arada. Ya 98 ya 99lu. Z kuşağı 2000 ve sonrasına deniyor. Kendini hala lolita sanıp 18 yaşındaki kıza yiaaa canım biz gençleri zorbalıyolar diyo
Bu kadar ergen diyip kestirip atmanıza sinirlendim olay buYa ben sadece bi fikir almak için size danıştım ama siz kalbimi kırdınız pişman oldum hatta bu kadar olumsuz cevap almam gerekmiyordu sadece fikir istedim
Gayet anlaşılırKendinizi doğru ifade etmeden doğru yorumlar alamazsınız. Lütfen ilk yorumunuzu düzenleyin.
Cümleleri nokta ile ayırırsanız en azından ne anlatmak istediğiniz, forumdakilerden ne gibi bir yorum istediğiniz daha iyi anlaşılır.
Bu şekilde cidden karmaşık olmuş, sanki bir solukta nefessiz bir şeyler anlatmaya çalışmışsınız gibi olmuş.
Paşa gönlüm isterse kocamı boşayıp 70 yaşında adamla da olurum SENİ İLGİLENDİRMİYORRRRRRRR eskiden olgun adam sevdam vardı ama geçti herşey benim zevkimle alakalı anlayacağın tekrar zevkim 50-60 isterse tekrar yönelerim ama şuan zevkim çıtır kocamdaaaMermad benden birkaç yaş küçüksün. 50 yaşında adamlarla takılıyodun düne kadar. Ufal da cebime gir. Kendini hala küçük sanıyosun
Girmiyor tabi ki. Gösterdiğin yaşın da bir önemi yok, y kuşağısın.25 yaşında birisi Z kuşağına girmiyor mu sevgili mirta. Ayrıca hala lolitayım ben 25 yaşında olsamda 21 anca gösteriyorum
Fikir almak için önce kendi fikrini anlatabiliyor olman gerek.Ya ben sadece bi fikir almak için size danıştım ama siz kalbimi kırdınız pişman oldum hatta bu kadar olumsuz cevap almam gerekmiyordu sadece fikir istedim
1996 öncesi Y kuşağı :) araştırın benceGirmiyor tabi ki. Gösterdiğin yaşın da bir önemi yok, y kuşağısın.
mermadcım 50-60 yaşındaki adamların koynuna girip burda 30-40 yaşlarındaki kadınlara teyze, yaşlı falan demenin çok komik olduğundan bahsediyorum.Paşa gönlüm isterse kocamı boşayıp 70 yaşında adamla da olurum SENİ İLGİLENDİRMİYORRRRRRRR eskiden olgun adam sevdam vardı ama geçti herşey benim zevkimle alakalı anlayacağın tekrar zevkim 50-60 isterse tekrar yönelerim ama şuan zevkim çıtır kocamdaaa
Sen araştır bence. Türkiye için 2000. Hadi diyelim ki z kuşağısın, ne değişiyor? Ne fark ediyor? En tırt kuşağa dahil olmaktan utanman gerekir diyeceğim ama sen de az tırt değilsin1996 öncesi Y kuşağı :) araştırın bence
Eşiniz de çıtır değil. Yaşça sizden büyük, 30+ yaştaki çocuk sahibi kazık kadar adam nasıl çıtır olsun.Paşa gönlüm isterse kocamı boşayıp 70 yaşında adamla da olurum SENİ İLGİLENDİRMİYORRRRRRRR eskiden olgun adam sevdam vardı ama geçti herşey benim zevkimle alakalı anlayacağın tekrar zevkim 50-60 isterse tekrar yönelerim ama şuan zevkim çıtır kocamdaaa