Sizce anormal bir durum mu?

omgg

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
42
2
16
İstanbul
Merhaba. Ben 17 yaşındayım. Daha önce cinsel anlamda kimseyle birlikte olmadım. Cinsel ilgim var onda hiçbir sorun yok ama benim yakın arkadaşlarımdan, benim yaşlarımda kızların cinsel ilişkiye girdiğini duyunca onlardan garip bir şekilde soğuyorum. O kişiyle yakın değilsem umrumda olmuyo ama çok yakınsam çok soğuyorum hatta midem bulanıyo. Ve bazen hiç cinsel ilişkiye girmediğim için sorunun bende olduğunu düşünüyorum. Sizce bu normal mi?

sanırım yetiştirilme tarzınla alakalı cinsel ilişkiye girenlerden soğuman için birşey diyemicem ama bence henüz bu yaşlarda evlenmeden ilişkiye girmediğin için sende bi anormallik yok canım aksine normal olan sensin zaten zamanı gelince doya doya eşinle yaşarsın.

teşekkürler.....

bazen hiç cinsel ilişkiye girmediğim için sorunun bende olduğunu düşünüyorum

Gayet normalsin böyle düşünmene gerek yok canım.

Bugün misafirliğe gittiğimiz yaşlı bir teyze, yakındaki lisenin öğrencilerinden bahsetti. Kullanılmayan bir yer varmış oraya kızlar oğlanlar giriyorlar bizim tarafa da balonlar atıyorlar dedi. Balon dediğini şeyi anlamışsınızdır. Ve bu çocukların aileleri de çocuğu okulda ders başında sanıyor, sen mi anormalsin onlar mı şimdi?...

Son düzenleme:
hayata bakış açılarınız farklı olduğu için aslında..
ama insanların kişisel tercihidir bu. kimseyi
ne çok iyi ne de çok kötü yapar canım..zamanla
bu farkı anlayacaksın zaten..ama bunun dışında
sen yaşlardaki genç kızların cinselliği yaşamaları çok
sakıncalı her şeyin bir zamanı vardır lafı bu duruma
çok uyuyor bence..duruşunu sakın bozma

GARİP OLAN ONLAR
Gerçekten çok yazık nasıl bu hale gelebildik... hiç bir şeyin değeri yok . şimdi bekareti aıp sayar olduk.
sonrasında pişmanlıklar yaşanıyor çöpe atılan günahsız bebekler doğuyor
''Allah'' şaşırtmasın sadece bunu diyebilirim

Kesinlikle katılıyorum.
Sende sorun yok, böyle düşünmene gerek yok yani.
Fakat herkesin kendi tercihleridir, isteyen istediğini, istediği şekilde yaşayabilir.
Senin yaşam tarzına, aile yapına ters bir durum belli ki, bunda bir anormallik yok.
Arkadaşlarını da kendi inandıklarına, kendi doğru bildiklerine göre seçmelisin derim...
Hayatta arkadaş ortamı çok önemlidir bence, çünkü etrafında bulunan insanlar senin bir yansıman, tabiri caizse, aynandır...
Belki bu açıdan çevrendeki sana "ters gelen" arkadaş kitlenden soğuyor olabilirsin... Bu da doğal bir durum..
Sende zamanla arkadaş seçimlerinde farklılık göstereceksindir, zamanla daha olgun düşünmeye başladıkça daha iyi anlayacaksındır bunu.

Fakat EYluL_BAsaK'ın da söylediği gibi, senin yaşlarında genç kızların bu gibi şeyleri yaşamaları sakıncalı... Kimse yaşadığı şeylerden dolayı ne çok iyi ne de çok kötü olur.
Tercih meselesidir sadece...

15-22 yaş aralığı hataların cok yapıldığı ve yapılan herseyin de doğru zannedildiği dönemdir.bu dönemde kendinden kişiliğinden ödün vermezsen inan ilerki yaşamında çok mutlu olursun.bu yaşlarda yapılan çoğu şey ilerde pişmanlığa sebep oluyor.sevgilin olabilir ama sınırların olsun.herseyden önce kendini daha sonra aileni düşünerek yaşa derim.bu işi yada bu davranışı yaptıgımda ilerde bana yada aileme zararı olur mu diye düşün herşeyde böyle düşün ve böyle yaşa.arkadaşlarının yaptığı şeyler hiç normal değil canım ama maalesef normalleştirildi medya sağolsun.herkesin yaşam tarzı ama hiç hoş değil.herşeyi kocana sakla zaten doyasıya yaşarsın ve huzurlu olursun.herşey zamanında güzel ...dönüşü olmaz hatalar yapmazsın inş. mutluluk ve başarı diliyorum sana

Yorumlarınız için teşekkürler =)

Dediğim gibi sadece değer verdiğim, yaşları bana yakın olan kişiler böyle bir şeyi yaşayınca onlardan soğuyorum. Kötü bir şey yapıyolar demiyorum nedenini bilmiyorum sadece soğuyorum. Ayrıca o kişilerinde aike yapıları o kadar rahat değil hep gizlice yapıyolrar. Hatta benim ailem onlara göre çok rahattır yani. Ailem açısından hiç bir zaman kısıtlanmadım. Mesela 25 yaşında bekar bir bayanın cinsellike yaşamasını anlayabilirim ve soğumam ondan ama erken yaşta cinsellik gerçekten midemi bulandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…