gerçekten pes ne tuaflar.. insan anlam veremiyor sizde en güzelini yapmıssınız rabbim inşallah tez vakitte anne olmayı nasip etsin şu mübarek günde size ama ben bu hataya 3. kez düştüm..görümceme ben de cok kızmıstım bi ara
gecen sene evlerıne gittik eşimle( kv ile yasıyor)
bizi baya bir hoş karsıladılar
ıkı gun kaldık
ben inandım tabıkı ıyı olacagına artık herseyın
bizim 3 yıldır cocugumuz olmuyor
o ara baska bırısının konusu acıldı cocuk konusunda
ben duygulandım
görümcemle odaya gectık, durumumuzu anlattım
baya uzuldu
olur ablacım dedi
biz o ara yenı ev kredisi cekmıstık, tüp bebek yaptırırız belkıı dedım
bana dedi ki;
kocanla konus evinize gidince
hastaneye karar verın , ne zaman yaptıracagınıza karar verın
ve bana haber verın ben tüp bebek konusunu annemlerle konusacagım
masrafını annem karsılar dedi.
(ben maddı olarak yardım asla kabul etmeyecektım zaten)
neyse biz evimize döndük
3-4 ay geçti
bunlar kv ve gorumce benı ne aradı ne sordu
ben o ara tüp bebek merkezıne basvurdum kendım ımkanlarım dahılınde yaptıracagım
neyse bırgun sinirlendim
gorumceye mesaj attım
napıyorsun , annemle de gorustun mu bizim bebek olayını ne dedi dedim
bana ne yazdı bılıyor musun
kendiliğinden olur canım yaaaa:)
düşünebiliyor musun
kendimi gerizekalı gbi hissettim
ben sana içimi açtım , ,nsan bı arar ne yaptınız der sorar
senden zaten para vs isteyen yoktu ama yapmayacagın hatta sormayacagın seyı de neden yapacak gibi önüme sunup yakın davranıyorsun
ve bunun uzerınden bır sene gectı
eşimle ben tüp bebek merkezlerınde sürünüyoruz
tedavı goruyoruz
tonla ilaç kullanıyorz, yıpranıyoruz maddi manevi
bir tanesi arayıp da ne yaptın kızım demedı
o gorumcemın olur canım yaaaa mesajından snr ben kesin notu verdım ve asla da üzülüp kafama takmıyorum onları
aynı değeri kendilerine veriyorum
bundan snr bir araya gelsek ne mi olur
yıne bırsey olmamış gbi konusulur edilir ve ayrılınır
aynen öyle herşeyi yapmak isteyen kendisi.. bende yavaş yavaş yaklaştm ve temkinli oldum biliyormsnz.. direk bodoslama dalmadım.. ama ciddi anlamda düzeldi sanmstm cogu şey.. çünkü güzel zamanlar geçirdk sohbet muhabbet olsun vs..Arayı duzeltmek ısteyen görümce, adım atan görümce. Ne yasattı acaba da sonra gelıp ağlayarak pişman oldu. Bir adım attı iki ağladı diye hersey bal kaymak olmaz heralde birden ki zaten konu sahibi yavas yavas mesafeyı azaltmaya calısmıs.Konu sahıbı mesaj atıncada bı garıp davranmasına gerek var mı ? isteklı olan barısmak ısteyen gorumce sonucta.
Konu sahıbı hıc adım falan atma bence. Bellı bır yasa gelmıs ama sureklı baskalarının dolduruslarıyla hareket eden ınsanlardan bır halt olmaz. İki yuzlu. Nefret edıyorum ya bu gelın gorumce konularından benımde basımda var bı tane. Ama ısın garıp tarafı bende 5 yıllık gorumceyım ne gelınımız sıkıntı cıkardı ne ben cıkardım. İnsanların bu ıkı yuzlulugune pes dıyorum. Görusmeme kararı aldım gıttı.
hayır... evet takıntılı bir hal aldı ama benide aralarına alsnlar diye kesinlikle ugrasmadm ki zaten eltimle ne ölüme ne dirime bu saatten sonra ben sadece durumumu olan biteni paylaştım.. biranda nasıl bu kadar dönebildiğini aklım almadı içimde kalmasın istedm yorum almak istedim.Eltinizle görümcenize çok takıntılısınız siz, eski konularınıza da bakınca durum böyle gözüküyor. Bir tür saplantı haline getirmişsiniz hatta, beni de aralarına alsınlar diye uğraştığınızı ancak almadıkları için böyle olduğunuzu düşünüyorum. Psikolojik yardım almanızı öneririm.
benm elti ve görümce peşinde oldugum yok her insanın derdi sıkıntısı var benmkide kv değil de elti ve görümce oldu kimsenin peşine düşdüğümde yok ben sadece insanlarn nasıl bu kadar biranda değiştine inanamıyorum inanmak istemiyorum üzülüyorum acıkcası.. herşey sahtemydi diyorum bu kadar mı olur iki yüzlülük.. ama bende var hata tekrar inandm ve gercekten birşeyler hakikaten düzeldi sandm cok yanılmışım ist gider gitmez eski haline dönüverdi.. hepsi oyun göstermelikmişIşyerinde yapacak hiçbir işi olmayan, boş boş oturan üye sizdiniz değil mi? Yanlış hatirlamiyorsam. Boşluktan böyle anlamsız şeylere sarmışsınız. Koca kadinsiniz, çocuk yetistiriyorsunuz. Kitap okuyun, dilinizi düz gün yazmayı öğrenin, hatta yabancı dil öğrenin falan dedik ama hala elti gorumce pesindesiniz
Birdahakine siz de dikkat edngerçekten pes ne tuaflar.. insan anlam veremiyor sizde en güzelini yapmıssınız rabbim inşallah tez vakitte anne olmayı nasip etsin şu mübarek günde size ama ben bu hataya 3. kez düştüm..
görümcemin karakterini bildiğim halde iki yüzlü oldugunu bildiğim halde bu sefer gercekten ciddi anlamda düzelmiş sanmstm hayal kırıklıgı oldu bende..
haklısınız kabullenmeliyim belkide ama insanın bazı şeyleri kabullenmesi cok ama cok zaman alıyor..Bütün konularınızın girişleri görümce elti konya istanbul mesafe...
Bence kabullenin ve bu durumla yasamsayı öğrenin
peki ben size birşey daha sormak istiyorum görümcem ile herşey iyiyken üstelik o cabalamıs ikenBirdahakine siz de dikkat edn
Amin tsk ler
hayır tabiki bende zaten emoji kullanmak ama uslubundan anlayabilyorum çünkü onın konuşma uslubunu cok iyi biliyorumMesajdan duyguları nasıl anlayabliyorsunuz. Sorun emoji kullanmaması filan mi mesajlarda.
Bunu bilemiyorum çnk tanımıyorum kendisinipeki ben size birşey daha sormak istiyorum görümcem ile herşey iyiyken üstelik o cabalamıs iken
ist. gidince bu ani dönüş yapmasın en büyük etkeni ne olabilir sırf iki yüzlülükten mi yoksa başka birşeyler mi ?
hayır... evet takıntılı bir hal aldı ama benide aralarına alsnlar diye kesinlikle ugrasmadm ki zaten eltimle ne ölüme ne dirime bu saatten sonra ben sadece durumumu olan biteni paylaştım.. biranda nasıl bu kadar dönebildiğini aklım almadı içimde kalmasın istedm yorum almak istedim.
ah ah vallahi ne cok isterdim bende eşim gibi hiç birşeyi kafaya takmamayıAman ne takıyorsun bu kadar salla gitsin ya
Yaa lütfen artık boşver o insanları.. az derdin var bide onlarla mı uğraşacaksın.. onlar yokmuş gibi hayatına devam etBıktım artık iyi niyetimin kullanılmasından kandırılmaktan.. insanların iki yüzlü ve sahteliklerinden Görümcem Ve Eltim İle Yaşadığım sorunlardan bahsetmiştim.. görümcemin en son yaptıgı olaydan sonra ben ve eşim 1 yıl hiç konuşmadk ( onlar ist. biz konyada kv kp konyada yaşıyor. ) buraya okullar kapanınca geldi.. 3 ay burada
Ve birgün evime geldi.. yaptıkları için özür diledi agladı.. affetmedim ama mesafeli olsada eşimin hatrı için tamam diyerek görüşmeye devam ettim. Yalnız benden çok çekiniyordu evime gelirken çocugumu severken, Çocukları yanıma gelemiyordu sosyal medya whatsap olsun hepsinden engelledim tekrar ekledı beni yakınlık kurmaya calıştı.. uzaktan gözlemledim benimle konuşurken çekiniyordu neyse..
Eltim geldi izninde.. allahıma çok şükür bana yaşadıgının 2 katını yaşattım ona tüm ipler koptu hiç bir bag kalmadı görümcemde olayın yaşandıgı gün gecen seneki gibi beni onun yanında dıslamadı yine onun yanında iken sohbet muhabett etti.. bu olaydan sonra görümceme ördüğüm duvarları biraz yıkmak ,aradaki mesafeyi biraz daha kaldırsam mı diye düşünürken,
Eşim benim ile bir konuşma yaptı ; Sen ablama karşı çok soguksun,, bence son olanlardan sonra bu soguklugunu biraz daha yumuşatmalısın ama her zaman bir çizgin olarak dedi, en azından evine gelirken ve yigenini severken çekinmesin dedi..
Bende eşime öyle düşündüğümü dile getirdim biraz daha yakın davrandım, artık cocuğumu rahat seviyor, benimle rahat iletişim kuruyor, evime geldiği zaman diken üstünde durmuyordu.
Bana arada sırada yazıyor bende cevap veriyordum aramız bayagı düzeldi.. ama hep temkinli oldum..
Neyse gitme vakitleri geldi gitmeden 2 gün önce evime yemekli geldiler eşi, kv, kp de vardı.. güzelce agırladm , sohbet muhabbet ettik güldük eglendik.. gittiler..
gidecekleri gün otagara gittik savuşturmaya ,çocukları önceden yanıma gelemezken yenge diye yanıma geliyorlardı artık..
Yani tamamen çözdük proplemimizi geçmişe bir sünger çektim.. bu sefer oldu sanırım dedim hem ben neden kötü olmak isteyim ki ? o insan benim hayatımda hep olacak öyle yada böyle eşimle evli kaldığım sürece
İki günlük yalan dünya için degmez dedim.. kimseyle kötü olmak istemem.
Neyse ist. gittiler bende aramızdaki sohbet muhabbete dayanarak whatsapp dan
Yolculuk Nasıl Geçti yazdm tersler gibi mesabeye almaz gibi cevaplar verdi çaktırmadım buz gibiydi..
Görümcemin kesinlikle konuşma uslubu böyle değildi benimle.. resmen tersledi soguk konuştu üstelik ortada hiç birşey yok..
Çok kötü oldum ama durduk yere bu kadar değişmesini anlayamadım, canım cok sıkıldı akşam eve gittiğimde eşim anladı birşeyler oldugunu anlattım herşeyi.. bak böyle böyle sen bana bunları dedin ben de yakınlık gösterdim, senn hatrın için barışmıştım ortada hiç bir sorun yoktu bende aramızdaki muhabetten ötürü yazmak istedm dedim.. yazısmaları okudu, çok haklısın dedi..
Senin şimdi yapacagın beklemek.. bekle bakalım o sana yazacak mı yazmayacak mı
Yazarsa ; sende aynı onun sana yaptıgı gibi cevap ver
Ha zaten yazmaz ise hala aynı kafadan gidiyordur o o zaman onun terbiyesizliği halen devam ediyorsa ona göre muamele görür bundan sonra dedi..
ama ben çok üzüldüm herşeyi kafama takan bir insanım.. aklımdan cıkmıyor bu yaptıgı
Oraya gidince ne değişti neden birden bire böyle bir hale büründü ?
Burda ki herşeyi göz boyamak için miydi sizce ?
Eltim ile altlı üstlü oturuyorlar oraya gidince eltim mi doldurdu ? ama burdayken de doldururdu diyorum
( kaynm zaten burda iken eşinin sözüne bakarak ne eşime selam verdi eşimle hiç bir sorunu yok nede yigenini sevebildi.. eşimde kopardı bagı artık abisiylede .. )
Keşke Yazmasaydm yazdıgım için belki hiç birşey kaybetmedim ama küçüldüm durduk yere terslendm mesabeye alınmadım Çok üzgünüm..
mesajda zaten yakınlık gösterilemez evet ama tersler gibi konuştu..Gülücük mü koymadı, canım mı demedi?
Mesaj altı üstü, ne kadar yakınlık gösterilebilir mesajla?
ortada bir sorun yokkken üstüne üstelik herşey iyiyken neden bunu yaptıgını anlayamıyorum kendim için anlamak istiyorum hipom.. bu kadarıda fazla artık diyorum ..Yaa lütfen artık boşver o insanları.. az derdin var bide onlarla mı uğraşacaksın.. onlar yokmuş gibi hayatına devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?