Sizce Amacı Ne Olabilir...

Işyerinde yapacak hiçbir işi olmayan, boş boş oturan üye sizdiniz değil mi? Yanlış hatirlamiyorsam. Boşluktan böyle anlamsız şeylere sarmışsınız. Koca kadinsiniz, çocuk yetistiriyorsunuz. Kitap okuyun, dilinizi düz gün yazmayı öğrenin, hatta yabancı dil öğrenin falan dedik ama hala elti gorumce pesindesiniz

Eltinizle görümcenize çok takıntılısınız siz, eski konularınıza da bakınca durum böyle gözüküyor. Bir tür saplantı haline getirmişsiniz hatta, beni de aralarına alsınlar diye uğraştığınızı ancak almadıkları için böyle olduğunuzu düşünüyorum. Psikolojik yardım almanızı öneririm.

Bütün konularınızın girişleri görümce elti konya istanbul mesafe...

Bence kabullenin ve bu durumla yasamsayı öğrenin

gerçekten pes ne tuaflar.. insan anlam veremiyor sizde en güzelini yapmıssınız rabbim inşallah tez vakitte anne olmayı nasip etsin şu mübarek günde size ama ben bu hataya 3. kez düştüm..
görümcemin karakterini bildiğim halde iki yüzlü oldugunu bildiğim halde bu sefer gercekten ciddi anlamda düzelmiş sanmstm hayal kırıklıgı oldu bende..

aynen öyle herşeyi yapmak isteyen kendisi.. bende yavaş yavaş yaklaştm ve temkinli oldum biliyormsnz.. direk bodoslama dalmadım.. ama ciddi anlamda düzeldi sanmstm cogu şey.. çünkü güzel zamanlar geçirdk sohbet muhabbet olsun vs..
direk böyle mesaj yazması soguk davranıp terslemesne höstt dedim artık içimden yanı bu kadar mı olur .!
görüşmesende olmuyor bu sefer evde dirliğin kalmıyor
ama allahıma şükür eşim herşeyin farkında ve arkamda beni cok iyi dinliyor ve anlıyor..
sizce görümcem bunu iki yüzlülüğünden mi yaptı yoksa orda eltimin doldurusuna mı geldi hemen 4 günde ?
bu kadar aşamalı başardıgı birşeyi biranda neden yıkmak ister ki insan ?
halen düşünmeden edemiyorum

hayır... evet takıntılı bir hal aldı ama benide aralarına alsnlar diye kesinlikle ugrasmadm ki zaten eltimle ne ölüme ne dirime bu saatten sonra ben sadece durumumu olan biteni paylaştım.. biranda nasıl bu kadar dönebildiğini aklım almadı içimde kalmasın istedm yorum almak istedim.

benm elti ve görümce peşinde oldugum yok her insanın derdi sıkıntısı var benmkide kv değil de elti ve görümce oldu kimsenin peşine düşdüğümde yok ben sadece insanlarn nasıl bu kadar biranda değiştine inanamıyorum inanmak istemiyorum üzülüyorum acıkcası.. herşey sahtemydi diyorum bu kadar mı olur iki yüzlülük.. ama bende var hata tekrar inandm ve gercekten birşeyler hakikaten düzeldi sandm cok yanılmışım ist gider gitmez eski haline dönüverdi.. hepsi oyun göstermelikmiş

Birdahakine siz de dikkat edn
Amin tsk ler

Bütün konularınızın girişleri görümce elti konya istanbul mesafe...

Bence kabullenin ve bu durumla yasamsayı öğrenin
haklısınız kabullenmeliyim belkide ama insanın bazı şeyleri kabullenmesi cok ama cok zaman alıyor..
heleki bu yaptıgını hala yediremiyorum ne oldu birden ne değişti.. hani iyi olmak için cabaladı.. kapıma geldi.. gerçekten değişme cabalarını gördüm bende bir adım attm..
ama aptallk etmişim ona gercekten inanmakla birşeylerin düzeldiğine inanmakla
ve cok pismanm ona mesaj attgm için iyi niyetimden oldu yine.. bir değil iki değil bu ..
pes diyorum bir insan bu kadar mı olur..

Birdahakine siz de dikkat edn
Amin tsk ler
peki ben size birşey daha sormak istiyorum görümcem ile herşey iyiyken üstelik o cabalamıs iken
ist. gidince bu ani dönüş yapmasın en büyük etkeni ne olabilir sırf iki yüzlülükten mi yoksa başka birşeyler mi ?

Bunu bilemiyorum çnk tanımıyorum kendisini
Sizi de tanımıyorum net birsey diyemem
Tek demek istediğim şu
Kimse değişmez
Karsınızdaki kişinin sizin istediğiniz gbi olmasını beklemeyin
Zorlamayın yani bazı seyleri
Eşinize de bu konuları cok yansıtmayın

Bilmiyorum, konularınızın %90'ı ya elti ya görümce içerikli. Böyle takıntılı olursanız kendi hayatınıza odaklanamazsınız, kendi hayatınızı yaşayamazsınız. O yüzden psikolojik destek almanız gerektiğini düşünüyorum. Sürekli olarak "Eltim bunu neden yapmış olabilir, görümcem neden böyle davranmıştır sizce?" diye düşünmek pek de sağlıklı değil açıkçası.

Gülücük mü koymadı, canım mı demedi?
Mesaj altı üstü, ne kadar yakınlık gösterilebilir mesajla?

Yaa lütfen artık boşver o insanları.. az derdin var bide onlarla mı uğraşacaksın.. onlar yokmuş gibi hayatına devam et

Yaa lütfen artık boşver o insanları.. az derdin var bide onlarla mı uğraşacaksın.. onlar yokmuş gibi hayatına devam et
ortada bir sorun yokkken üstüne üstelik herşey iyiyken neden bunu yaptıgını anlayamıyorum kendim için anlamak istiyorum hipom.. bu kadarıda fazla artık diyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…