- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
peki görümcemi biranda bu kadar değiştiren ne oldu ? herşeyi sahtemydi burdan gidene kadarmıydı
ama seneye yine gelecek. her sene geliyor..
o kadar yol aldk bütün buzlar eridi biranda bunu neden yaptı inanın ben anlam veremiyorum siz verebildiniz mi
aklıma iki ihtimal geliyor
ya herşeyi sahte iki yüzlü oraya gidincede nasılsa 1 yıl görüşmeyeceğiz diyerek soguk dvrandı
yada eltim ortalıgı karıştıracak birşeyler yaptı..
insanlar neden bu kadar kötü acımasız ve iki yüzlükeşke hiç mesafemi kaldırmaydım
o mesajı hiç atmasaydm çok üzgünüm
yani umursamaz cevap verdi ... bizim burda hep mesabeye almadı mesmeleye almadı denir bende öyle belirttim..Kim nasıl davranıyosa ona göre yaklaşın. Taviz vermeyin. Eşiniz doğru tavsiyelerde bulunmuş akıllı adammış.
Tek bi şey sormak istiyorum. Mesabe ne demek? Hiç duymadım
evet.. eşimde diyor amacı ney bilmiyorum bekle ögreneceğiz dedi..Hiç üzülmeyin zaten gideli kaç gün oldu? Atmazsa sizde anlarsınız amaçlarını.
Belki yapmacıktı belki de nabza göre şerbet veren bi tip. kimin yanındaysa ona yaranan bi tip de olabilir. Herşey olabilir yani böyle insanlara hiç dert anlatıp bişey paylaşmayın siz de görmezden gelin üzülmeyin. Amacı neyse ne ayıp etmiş eşiniz de yanınızda rahat olun siz
hmmm böyle davranıyorsun öyle mi? yazar gönderirdim gerisini o düşünsünama neden öyle davrandı mesajla sizce ? neden soguk davrandı tersler gibi konuştu peki ? bilmeyerek yapmış olamaz değl mi inanın bende bu bagı yıkıp atmak istemiyorum kötü olmak istemiyorum ama görümcem ist. gidince 180 derece değişti.
evet.. eşimde diyor amacı ney bilmiyorum bekle ögreneceğiz dedi..
ögrendiğin zamanda sende ona göre davranırsn sen yazdıgın için hiç birşey kaybetmedin ama o öyle yaptıgı için cok şey kaybetti dedi.. ben gerçekten birşeylerin düzeldiğine inanmıştım
hmmm böyle davranıyorsun öyle mi? yazar gönderirdim gerisini o düşünsünama neden öyle davrandı mesajla sizce ? neden soguk davrandı tersler gibi konuştu peki ? bilmeyerek yapmış olamaz değl mi inanın bende bu bagı yıkıp atmak istemiyorum kötü olmak istemiyorum ama görümcem ist. gidince 180 derece değişti.
haklsnz.. seneye geldigi zaman yine göstermelik iyi olr gidince herşey biter demekki bu kafadan gitmiş hem kendi bilir kendi kaybeder.. bende göstermelik ypmacık iyi olurum bir arada iken madem..Boşver huyu böyleyse hiç düzelmesin mesafen olur bu sebepten bu tip insanlar hayatında olacağına bırak gerçek yüzlerini gösterip gitsinler
ben artık eminim aslnda yinde bekleyeceğim tabi ama herşey göstermelikmiş.. bana olan kini öfkesi içinde bitmemiş demekkieşin haklı dediği gibi yapmak mantıklı
Ben konunuzun başından sonunun böyle olacağını tahmin etmiştim zaten. İnsanlar değişmez. Hele ikiyüzlüler assslaaaaa...yani umursamaz cevap verdi ... bizim burda hep mesabeye almadı mesmeleye almadı denir bende öyle belirttim..
bende öyle yapacagm ama bir anda böyle değişmesine buz gibi olmasına cok üzüldüm aramızdaki herşeyin göstermelik ve sahte olması cok üzdü beni.
kendi kaybeder kendine yapar bunun farkında değil insanlar ne yazık ki canımben artık eminim aslnda yinde bekleyeceğim tabi ama herşey göstermelikmiş.. bana olan kini öfkesi içinde bitmemiş demekki
gidincede birden bire değişti..
koskoaca kadın eltimin doldurması ile mi degşecek hiç sanmıyorum
bari böyle niyetlisin en azndan bu kadar net belli etme iki yüzlülüğünü değil mi ?
diğer konumda bahsettm.. ordan okuyabilirsiniz konu içine konu dahil etmmek adına yazmadım buraya..Tamam da eltinizin size yaşattığının iki katını ona yaşatmışsınız geldiğinde ne yaptınız mesela kavga mı ettiniz ne anlamadım ve niye eltinizle aynı ortamda bulundunuz o zaman onun yanında görümcem benimle muhabbet etti diyorsunuz benn birinin bana yaşattığının aynısını yaşatmakla uğraşmam mesafe koyar konuşmam yani. Birden böyle samimi olmanız da hiç inandırıcı değil o kadar yaşanandan sonra da can ciğer olmazdım ben. Hem bir yol nasıl geçti demeyle size nasıl bir laf sokabilir ki onu da anlamadım hemen nem kapmışsınız ne dedi mesela? eğer o bir daha diyalog kurmazsa size mesafeli olur can ciğer olmayıverirsiniz.
haklısn asla değişmiyorlarmış megerse.. bunu cok acı bir şekilde birdaha anladmBen konunuzun başından sonunun böyle olacağını tahmin etmiştim zaten. İnsanlar değişmez. Hele ikiyüzlüler assslaaaaa...
Aynı görümceden bende de var. O şimdi bana istediği kadar yakın davransın elimde olmayan bi soğukluk var içimde ona karşı.. çünkü bana çok eziyetler etti. Nankörlük etti. Dışarda hiç tanımadığım bi insana karşı bile daha çok merhamet ve tolerans var içimde ama bu tanımlıycak kelime bulamadığım yaratığa hiçbi şey kalmadı bende. Tükendi. Görüşseniz de mesafeli olun.
Aptallık değil iyi niyet. Onlar gibi kötü kalpli kötü fikirli olmadığımız için pişman oldular sanıyoruz..haklısn asla değişmiyorlarmış megerse.. bunu cok acı bir şekilde birdaha anladm
oysa bende gerçekten inanmıştm birşeyin değiştine cok yanılmışım cok büyük aptallık etmişim
haklsnz.. seneye geldigi zaman yine göstermelik iyi olr gidince herşey biter demekki bu kafadan gitmiş hem kendi bilir kendi kaybeder.. bende göstermelik ypmacık iyi olurum bir arada iken madem..
görümceme ben de cok kızmıstım bi arayani sizinde dediğiniz gibi yüz yüze olunca buraya gelince gayet iyi samimi sıcak oraya gidince herşey eskiye döndü öle mi.. aslında düzelen hiç birşey yok ve ben kendimi kandırıyorum
ama cok üzülüyorum
yazdıgım için yazıp kendimi küçük düşürdüm kabulenemyiorum keşke yazmasaydm diyorum telefonu parçalayasım geliyor
ama ben bilemedim gerçekten herşeyin çözüldüğüne inandm
gunahini almayalim simdiden zaman gosterir ama evet ne yazık ki insanlar epey alcalabiliyor. siz kafaniza takmayin, o onun saygisizligidir. ustune düşünmeyin akışına birakin zaman gösterir.cevabınız için teşekkürler.. bu konuyu acmam iyi oldu yoksa düşün düşün beynim yoruldu artık
bende öyle diyorum kendime.. geldi özür diledi agladı.. iyi olmak için caba gösterdi iletişim kurdu eltimle iyi olmasına ragmen benim eltime yaptıgım konuda yanımda oldu... dıslamadı eltimle gecen seneki gibi ayrımclık ypmadı aramda..
bıranda ne oldu böle ? eşimde bunu diyor.. şimdi niyetini anlamak zor
ama sana yazarsa sende mesafeli cevap verirsin ki zaten yazmaz ise demekki aynı kafadan diyor..
bir insan bu kadar rol yapar mı ? sahi insanlar bu kadar alçalabilir mi ?
Eski konularinizi hatirlamiyorum. Ama benimde abim var. Ben gidip evine yengemden ozur dilesem ve soguklugu devan etse bi daha asla adim atmam. O atmaya devam etmis yinede. Sizin simdi 1 mesajla, zorla kurdugunuz bu bagi hemen yikip atmaniz bana hic samimi gelmedi. Esinizin tavsiyesi de dogru degil. Kadin mesaj atsa tersleyeceksiniz. Atmasa atmadi diye sinirleneceksiniz. Her sekilde bu iliskiyi gozden cikarmissiniz. Bosuna basks insanlarda suc aramayin.
ama neden öyle davrandı mesajla sizce ? neden soguk davrandı tersler gibi konuştu peki ? bilmeyerek yapmış olamaz değl mi inanın bende bu bagı yıkıp atmak istemiyorum kötü olmak istemiyorum ama görümcem ist. gidince 180 derece değişti.
Tam olarak ne yazdigini soylememissiniz. Belki yorgundur, sinirli bi anina denk gelmistir, musait degildir. Bilemiyorum. Biraz zaman sonra 1 kere daha arayin bence. Mesaj atmadan direk arayin. Halini hatrini sorun bu konuyu acmadan. Baktiniz yine ayni, soguk. O zaman bi daha arayip sormazsiniz. O arar yada mesaj atarsa normal konusursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?