Sizce Amacı Ne Olabilir...

Kim nasıl davranıyosa ona göre yaklaşın. Taviz vermeyin. Eşiniz doğru tavsiyelerde bulunmuş akıllı adammış.

Tek bi şey sormak istiyorum. Mesabe ne demek? Hiç duymadım

Hiç üzülmeyin zaten gideli kaç gün oldu? Atmazsa sizde anlarsınız amaçlarını.
Belki yapmacıktı belki de nabza göre şerbet veren bi tip. kimin yanındaysa ona yaranan bi tip de olabilir. Herşey olabilir yani böyle insanlara hiç dert anlatıp bişey paylaşmayın siz de görmezden gelin üzülmeyin. Amacı neyse ne ayıp etmiş eşiniz de yanınızda rahat olun siz

Kim nasıl davranıyosa ona göre yaklaşın. Taviz vermeyin. Eşiniz doğru tavsiyelerde bulunmuş akıllı adammış.

Tek bi şey sormak istiyorum. Mesabe ne demek? Hiç duymadım
yani umursamaz cevap verdi ... bizim burda hep mesabeye almadı mesmeleye almadı denir bende öyle belirttim..
bende öyle yapacagm ama bir anda böyle değişmesine buz gibi olmasına cok üzüldüm aramızdaki herşeyin göstermelik ve sahte olması cok üzdü beni.

evet.. eşimde diyor amacı ney bilmiyorum bekle ögreneceğiz dedi..
ögrendiğin zamanda sende ona göre davranırsn sen yazdıgın için hiç birşey kaybetmedin ama o öyle yaptıgı için cok şey kaybetti dedi.. ben gerçekten birşeylerin düzeldiğine inanmıştım

hmmm böyle davranıyorsun öyle mi? yazar gönderirdim gerisini o düşünsün

Boşver huyu böyleyse hiç düzelmesin mesafen olur bu sebepten bu tip insanlar hayatında olacağına bırak gerçek yüzlerini gösterip gitsinler

hmmm böyle davranıyorsun öyle mi? yazar gönderirdim gerisini o düşünsün

Boşver huyu böyleyse hiç düzelmesin mesafen olur bu sebepten bu tip insanlar hayatında olacağına bırak gerçek yüzlerini gösterip gitsinler
haklsnz.. seneye geldigi zaman yine göstermelik iyi olr gidince herşey biter demekki bu kafadan gitmiş hem kendi bilir kendi kaybeder.. bende göstermelik ypmacık iyi olurum bir arada iken madem..

Tamam da eltinizin size yaşattığının iki katını ona yaşatmışsınız geldiğinde ne yaptınız mesela kavga mı ettiniz ne anlamadım ve niye eltinizle aynı ortamda bulundunuz o zaman onun yanında görümcem benimle muhabbet etti diyorsunuz benn birinin bana yaşattığının aynısını yaşatmakla uğraşmam mesafe koyar konuşmam yani. Birden böyle samimi olmanız da hiç inandırıcı değil o kadar yaşanandan sonra da can ciğer olmazdım ben. Hem bir yol nasıl geçti demeyle size nasıl bir laf sokabilir ki onu da anlamadım hemen nem kapmışsınız ne dedi mesela? eğer o bir daha diyalog kurmazsa size mesafeli olur can ciğer olmayıverirsiniz.

eşin haklı dediği gibi yapmak mantıklı
ben artık eminim aslnda yinde bekleyeceğim tabi ama herşey göstermelikmiş.. bana olan kini öfkesi içinde bitmemiş demekki
gidincede birden bire değişti..
koskoaca kadın eltimin doldurması ile mi degşecek hiç sanmıyorum
bari böyle niyetlisin en azndan bu kadar net belli etme iki yüzlülüğünü değil mi ?

Ben konunuzun başından sonunun böyle olacağını tahmin etmiştim zaten. İnsanlar değişmez. Hele ikiyüzlüler assslaaaaa...

Aynı görümceden bende de var. O şimdi bana istediği kadar yakın davransın elimde olmayan bi soğukluk var içimde ona karşı.. çünkü bana çok eziyetler etti. Nankörlük etti. Dışarda hiç tanımadığım bi insana karşı bile daha çok merhamet ve tolerans var içimde ama bu tanımlıycak kelime bulamadığım yaratığa hiçbi şey kalmadı bende. Tükendi. Görüşseniz de mesafeli olun.

kendi kaybeder kendine yapar bunun farkında değil insanlar ne yazık ki canım

diğer konumda bahsettm.. ordan okuyabilirsiniz konu içine konu dahil etmmek adına yazmadım buraya..
ben görümcemle can ciger olmadm ki.. sadece ördgüğüm duvarları yıktım birazda ılımlı davrandım... iyi olsun madem herşey oda cabalıyor bende böyle bir adm ataym dedim ki zaten iyiydide.. ama biranda bu kadar döndü..
bana ters soguk ve kısa cevaplar verdi asla böyle konuşma uslubu yoktur.. bildiğim için direk net bir şekilde eşimde anladı bende konuşmalarından zaten

haklısn asla değişmiyorlarmış megerse.. bunu cok acı bir şekilde birdaha anladm
oysa bende gerçekten inanmıştm birşeyin değiştine cok yanılmışım cok büyük aptallık etmişim

haklısn asla değişmiyorlarmış megerse.. bunu cok acı bir şekilde birdaha anladm
oysa bende gerçekten inanmıştm birşeyin değiştine cok yanılmışım cok büyük aptallık etmişim
Aptallık değil iyi niyet. Onlar gibi kötü kalpli kötü fikirli olmadığımız için pişman oldular sanıyoruz..

Tecrübe etmiş oldun. Bundan sonrasında layık olduğu şekilde davranırsın..

haklsnz.. seneye geldigi zaman yine göstermelik iyi olr gidince herşey biter demekki bu kafadan gitmiş hem kendi bilir kendi kaybeder.. bende göstermelik ypmacık iyi olurum bir arada iken madem..

Yani kimsenin huzuru kaçmasın maksat, kavgalı da olunmasın samimi de olunmasın olsun bitsin canınızı sıkmayın

görümceme ben de cok kızmıstım bi ara
gecen sene evlerıne gittik eşimle( kv ile yasıyor)
bizi baya bir hoş karsıladılar
ıkı gun kaldık
ben inandım tabıkı ıyı olacagına artık herseyın
bizim 3 yıldır cocugumuz olmuyor
o ara baska bırısının konusu acıldı cocuk konusunda
ben duygulandım
görümcemle odaya gectık, durumumuzu anlattım
baya uzuldu
olur ablacım dedi
biz o ara yenı ev kredisi cekmıstık, tüp bebek yaptırırız belkıı dedım
bana dedi ki;
kocanla konus evinize gidince
hastaneye karar verın , ne zaman yaptıracagınıza karar verın
ve bana haber verın ben tüp bebek konusunu annemlerle konusacagım
masrafını annem karsılar dedi.

(ben maddı olarak yardım asla kabul etmeyecektım zaten)

neyse biz evimize döndük
3-4 ay geçti
bunlar kv ve gorumce benı ne aradı ne sordu
ben o ara tüp bebek merkezıne basvurdum kendım ımkanlarım dahılınde yaptıracagım

neyse bırgun sinirlendim
gorumceye mesaj attım
napıyorsun , annemle de gorustun mu bizim bebek olayını ne dedi dedim

bana ne yazdı bılıyor musun
kendiliğinden olur canım yaaaa:)

düşünebiliyor musun
kendimi gerizekalı gbi hissettim
ben sana içimi açtım , ,nsan bı arar ne yaptınız der sorar

senden zaten para vs isteyen yoktu ama yapmayacagın hatta sormayacagın seyı de neden yapacak gibi önüme sunup yakın davranıyorsun

ve bunun uzerınden bır sene gectı

eşimle ben tüp bebek merkezlerınde sürünüyoruz
tedavı goruyoruz
tonla ilaç kullanıyorz, yıpranıyoruz maddi manevi

bir tanesi arayıp da ne yaptın kızım demedı

o gorumcemın olur canım yaaaa mesajından snr ben kesin notu verdım ve asla da üzülüp kafama takmıyorum onları
aynı değeri kendilerine veriyorum

bundan snr bir araya gelsek ne mi olur
yıne bırsey olmamış gbi konusulur edilir ve ayrılınır

gunahini almayalim simdiden zaman gosterir ama evet ne yazık ki insanlar epey alcalabiliyor. siz kafaniza takmayin, o onun saygisizligidir. ustune düşünmeyin akışına birakin zaman gösterir.

Arayı duzeltmek ısteyen görümce, adım atan görümce. Ne yasattı acaba da sonra gelıp ağlayarak pişman oldu. Bir adım attı iki ağladı diye hersey bal kaymak olmaz heralde birden ki zaten konu sahibi yavas yavas mesafeyı azaltmaya calısmıs.Konu sahıbı mesaj atıncada bı garıp davranmasına gerek var mı ? isteklı olan barısmak ısteyen gorumce sonucta.

Konu sahıbı hıc adım falan atma bence. Bellı bır yasa gelmıs ama sureklı baskalarının dolduruslarıyla hareket eden ınsanlardan bır halt olmaz. İki yuzlu. Nefret edıyorum ya bu gelın gorumce konularından benımde basımda var bı tane. Ama ısın garıp tarafı bende 5 yıllık gorumceyım ne gelınımız sıkıntı cıkardı ne ben cıkardım. İnsanların bu ıkı yuzlulugune pes dıyorum. Görusmeme kararı aldım gıttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…