ama neden öyle davrandı mesajla sizce ? neden soguk davrandı tersler gibi konuştu peki ? bilmeyerek yapmış olamaz değl mi inanın bende bu bagı yıkıp atmak istemiyorum kötü olmak istemiyorum ama görümcem ist. gidince 180 derece değişti.Eski konularinizi hatirlamiyorum. Ama benimde abim var. Ben gidip evine yengemden ozur dilesem ve soguklugu devan etse bi daha asla adim atmam. O atmaya devam etmis yinede. Sizin simdi 1 mesajla, zorla kurdugunuz bu bagi hemen yikip atmaniz bana hic samimi gelmedi. Esinizin tavsiyesi de dogru degil. Kadin mesaj atsa tersleyeceksiniz. Atmasa atmadi diye sinirleneceksiniz. Her sekilde bu iliskiyi gozden cikarmissiniz. Bosuna basks insanlarda suc aramayin.
Tam olarak ne yazdigini soylememissiniz. Belki yorgundur, sinirli bi anina denk gelmistir, musait degildir. Bilemiyorum. Biraz zaman sonra 1 kere daha arayin bence. Mesaj atmadan direk arayin. Halini hatrini sorun bu konuyu acmadan. Baktiniz yine ayni, soguk. O zaman bi daha arayip sormazsiniz. O arar yada mesaj atarsa normal konusursunuz.ama neden öyle davrandı mesajla sizce ? neden soguk davrandı tersler gibi konuştu peki ? bilmeyerek yapmış olamaz değl mi inanın bende bu bagı yıkıp atmak istemiyorum kötü olmak istemiyorum ama görümcem ist. gidince 180 derece değişti.
öle mi dersiniz .. bilemiyorum kafam karsık inanın bende bunca şeyi aştık diye cok sevndm iyi oldumuz için cok mutluydum.. asla kötü olmak istemem kimseyle.. ters sinirli aksi işi olan bir zamana gelmiş olabilr haklısınız ama dedim gibi cok ters soguk ve kısa kesti asla öyle birşey yapmazdı ki benm zaten ne kadar alıngan oldumu biliyor..Tam olarak ne yazdigini soylememissiniz. Belki yorgundur, sinirli bi anina denk gelmistir, musait degildir. Bilemiyorum. Biraz zaman sonra 1 kere daha arayin bence. Mesaj atmadan direk arayin. Halini hatrini sorun bu konuyu acmadan. Baktiniz yine ayni, soguk. O zaman bi daha arayip sormazsiniz. O arar yada mesaj atarsa normal konusursunuz.
evet çift yüzlü.. aslnda belkide konumun özü bu .. ama bu kadar mı olur ya ? daha gideli 4 5 gün olduÇift yüzlü insanlar için neden bukadar üzülme akla takma. Bırakın yazarsa yazarsın yazmazsa umurumuzda olmasın.
peki görümcemi biranda bu kadar değiştiren ne oldu ? herşeyi sahtemydi burdan gidene kadarmıydıYa bence ne için böyle davranmış olursa olsun ister göz boyamak için ister başka bişey için. Siz evinize misafir olarak geldiğinde gerek ilgi alakayı gösterirsiniz pnun dışında sizde muhatap olmazsınız.
Sizi terslemesini ya da bi cevap yazmasını filan beklemeyin. Yazmazsa yazmasın içinde kin varsa onun zararına. Siz kin tutmadan umursamadan devam edin
Eger siz hakli cikarsaniz eltinize baglarim durumu bende. Kayinvalideme de ayni durum olur hep. Kayinvalidem, elti ve gorumcesi bir ortamdayken dislanan hep kayinvalidem olur. Kimse kimseye birbirini kotulemez ama eltsi heo gorumceyi alir alir goturur. Yalakalik yaoar tabiri caizse. E gorumceninde baska birine ihtiyaci kalmaz. Sizde de oyle bir durum olabilir. Tamamen anlattiklariniza gore yorumluyorum bunlari.öle mi dersiniz .. bilemiyorum kafam karsık inanın bende bunca şeyi aştık diye cok sevndm iyi oldumuz için cok mutluydum.. asla kötü olmak istemem kimseyle.. ters sinirli aksi işi olan bir zamana gelmiş olabilr haklısınız ama dedim gibi cok ters soguk ve kısa kesti asla öyle birşey yapmazdı ki benm zaten ne kadar alıngan oldumu biliyor..
peki ya benm düşündğüm gibiyse yani oraya gidince biranda böyle değişmesinin sebebi sizce ne olabilr ?
ortada hiç birşey yokkken üstelik
cevabınız için teşekkürler.. bu konuyu acmam iyi oldu yoksa düşün düşün beynim yoruldu artıkyol yorgunudur, sıkıntı yasamistir o an morali bozuktur bilemeyiz ki.
siz adim atmayin bundan sonra o atarsa mesafeli bir sekilde devam edersiniz. ama gelip aglayan, ozur dileyen yani hatasini anlayan insan döndüğü gibi tavir almaz diye düşünüyorum . kotu bir anina denk gelmis olabilir.
ben de bir arya gelince normal konusurum gorumcemle ( eşim için)Bıktım artık iyi niyetimin kullanılmasından kandırılmaktan.. insanların iki yüzlü ve sahteliklerinden Görümcem Ve Eltim İle Yaşadığım sorunlardan bahsetmiştim.. görümcemin en son yaptıgı olaydan sonra ben ve eşim 1 yıl hiç konuşmadk ( onlar ist. biz konyada kv kp konyada yaşıyor. ) buraya okullar kapanınca geldi.. 3 ay burada
Ve birgün evime geldi.. yaptıkları için özür diledi agladı.. affetmedim ama mesafeli olsada eşimin hatrı için tamam diyerek görüşmeye devam ettim. Yalnız benden çok çekiniyordu evime gelirken çocugumu severken, Çocukları yanıma gelemiyordu sosyal medya whatsap olsun hepsinden engelledim tekrar ekledı beni yakınlık kurmaya calıştı.. uzaktan gözlemledim benimle konuşurken çekiniyordu neyse..
Eltim geldi izninde.. allahıma çok şükür bana yaşadıgının 2 katını yaşattım ona tüm ipler koptu hiç bir bag kalmadı görümcemde olayın yaşandıgı gün gecen seneki gibi beni onun yanında dıslamadı yine onun yanında iken sohbet muhabett etti.. bu olaydan sonra görümceme ördüğüm duvarları biraz yıkmak ,aradaki mesafeyi biraz daha kaldırsam mı diye düşünürken,
Eşim benim ile bir konuşma yaptı ; Sen ablama karşı çok soguksun,, bence son olanlardan sonra bu soguklugunu biraz daha yumuşatmalısın ama her zaman bir çizgin olarak dedi, en azından evine gelirken ve yigenini severken çekinmesin dedi..
Bende eşime öyle düşündüğümü dile getirdim biraz daha yakın davrandım, artık cocuğumu rahat seviyor, benimle rahat iletişim kuruyor, evime geldiği zaman diken üstünde durmuyordu.
Bana arada sırada yazıyor bende cevap veriyordum aramız bayagı düzeldi.. ama hep temkinli oldum..
Neyse gitme vakitleri geldi gitmeden 2 gün önce evime yemekli geldiler eşi, kv, kp de vardı.. güzelce agırladm , sohbet muhabbet ettik güldük eglendik.. gittiler..
gidecekleri gün otagara gittik savuşturmaya ,çocukları önceden yanıma gelemezken yenge diye yanıma geliyorlardı artık..
Yani tamamen çözdük proplemimizi geçmişe bir sünger çektim.. bu sefer oldu sanırım dedim hem ben neden kötü olmak isteyim ki ? o insan benim hayatımda hep olacak öyle yada böyle eşimle evli kaldığım sürece
İki günlük yalan dünya için degmez dedim.. kimseyle kötü olmak istemem.
Neyse ist. gittiler bende aramızdaki sohbet muhabbete dayanarak whatsapp dan
Yolculuk Nasıl Geçti yazdm tersler gibi mesabeye almaz gibi cevaplar verdi çaktırmadım buz gibiydi..
Görümcemin kesinlikle konuşma uslubu böyle değildi benimle.. resmen tersledi soguk konuştu üstelik ortada hiç birşey yok..
Çok kötü oldum ama durduk yere bu kadar değişmesini anlayamadım, canım cok sıkıldı akşam eve gittiğimde eşim anladı birşeyler oldugunu anlattım herşeyi.. bak böyle böyle sen bana bunları dedin ben de yakınlık gösterdim, senn hatrın için barışmıştım ortada hiç bir sorun yoktu bende aramızdaki muhabetten ötürü yazmak istedm dedim.. yazısmaları okudu, çok haklısın dedi..
Senin şimdi yapacagın beklemek.. bekle bakalım o sana yazacak mı yazmayacak mı
Yazarsa ; sende aynı onun sana yaptıgı gibi cevap ver
Ha zaten yazmaz ise hala aynı kafadan gidiyordur o o zaman onun terbiyesizliği halen devam ediyorsa ona göre muamele görür bundan sonra dedi..
ama ben çok üzüldüm herşeyi kafama takan bir insanım.. aklımdan cıkmıyor bu yaptıgı
Oraya gidince ne değişti neden birden bire böyle bir hale büründü ?
Burda ki herşeyi göz boyamak için miydi sizce ?
Eltim ile altlı üstlü oturuyorlar oraya gidince eltim mi doldurdu ? ama burdayken de doldururdu diyorum
( kaynm zaten burda iken eşinin sözüne bakarak ne eşime selam verdi eşimle hiç bir sorunu yok nede yigenini sevebildi.. eşimde kopardı bagı artık abisiylede .. )
Keşke Yazmasaydm yazdıgım için belki hiç birşey kaybetmedim ama küçüldüm durduk yere terslendm mesabeye alınmadım Çok üzgünüm..
evet çift yüzlü.. aslnda belkide konumun özü bu .. ama bu kadar mı olur ya ? daha gideli 4 5 gün oldu
bir insan bu kadar ayagıma gelmiş özür dilemiş aramızdaki buzlar çözülmş herşey güzelken ist. gidince ne olduda biranda bu kadar değişti ? bukadarına pes gerçektenbelkide eltm birşeyler söyledi
evet aynende öyle eltim bana inat hep görümcem ile yakın olur yag ceker biryerlere götürür sıkı fıkı olur ve bunuda benim gözüme sokar..Eger siz hakli cikarsaniz eltinize baglarim durumu bende. Kayinvalideme de ayni durum olur hep. Kayinvalidem, elti ve gorumcesi bir ortamdayken dislanan hep kayinvalidem olur. Kimse kimseye birbirini kotulemez ama eltsi heo gorumceyi alir alir goturur. Yalakalik yaoar tabiri caizse. E gorumceninde baska birine ihtiyaci kalmaz. Sizde de oyle bir durum olabilir. Tamamen anlattiklariniza gore yorumluyorum bunlari.
eşimde sizingibi dedi.. yapan kendine yapar boşver sadakan olsn haa bu son zaten birdaha sana ablama iyi davran sunu yap bunu yap demem .. meraba meraba der geçersin ayna olursun o sana nasılsa sende öyle olursun bitti.. dediKesin soylemistir. Yada burda insanlara oynadı. Amann dediğiniz gibi 3 günlük dünya boşverin böyle şeylere takılmayı . Yaptığınız örnek güzel davranışlar sadakaniz olsun onlara
yani sizinde dediğiniz gibi yüz yüze olunca buraya gelince gayet iyi samimi sıcak oraya gidince herşey eskiye döndü öle mi.. aslında düzelen hiç birşey yok ve ben kendimi kandırıyorumben de bir arya gelince normal konusurum gorumcemle ( eşim için)
ama ayrılınca ne arar ne sorarım
en son mart ayında konustuk telde yuzyuze zaten bır bucuk sene oldu gelmeyelı
ortamına göre davranmıs işte
aranızda sevgi yok belli
neden bu sekılde kabullenmıyorsunuz?
ben kendı gelınımle de boyleyım
bır araya gelırsek guzel vakıt gecırırız ama sonrasında hıcbır ıletısımımız olmaz
normal mı bunlar , değil tabi
ama baslarda yasanan sorun olunca sünger hatır için çekilmiş gbi görünuyor
haklısnız evet yalnış ama görümcem benm ne kadar alıngali ve hassas oldugumu bilir.. ve asla bana öyle cevap vermez cünkü huyumu biliyor.. bekleyp göreceğim zaten hiç yazmaz ise demekki herşey göstermelik hala aynı kini devam ediyor bana.. sadece biraraya gelindiğinde ki göstermelik ilişkiymiş demekki..Siz eltinizi bu kadar takmaya devam ederseniz görümcenizle asla iyi olamazsınız.
Kadın belki yol yorgunu belki çocukları kızdırdı o an
Bir insanın kızgın yada tavırlı olduğunu yazdığı mesajdan çıkarım yaparak düşünmek yanlış bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?