sizce alyansım nasıl olmalı

numunemyok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
117
5
98
16 sında sözüm var bugün kıyafetimi aldım park bravo dan alyansım sıradan olmasın istiyorum söz evde ama ev baya büyük fotograf albümüde olacak yani nişan gibi olacak çok heyecanlıyım sıradışı bulduğunuz alyans modelleri var mı

bu nasıl pek içime sinmedi ama bulabildiğim bu var suanlık.

sevgilim yani sözlü adayım :) içindeki siyahlığı beğenmedi zaten kendi aramızda yüzüğümüz vardı o sadece sarı renk istiyor ciddi dursun diye ya evlenincede o yüzük olacak mukemmel bişey istiyorum İstanbul da tavsiye edebileceğiniz yerler var mı

acaba herkes böyle düşünüyor ama son ana bırakıp klasik bişey mi alıyor hala düz modeller satıldığına göre ya off stres oldum

siyah da bence çok ağır ve ciddi durur

alyanns1

Bu arad verdiğim linke baktın mı ?
Malsef canım bilmiyorum ama senın için biraz araştırayım

siyah da bence çok ağır ve ciddi durur

alyanns1

Bu arad verdiğim linke baktın mı ?
Malsef canım bilmiyorum ama senın için biraz araştırayım

şimdi baktım gerçekten hoş ama ben daha geniş istiyorum boyumda uzun ellerim de omuzlarımda geniş yani ince yüzükler maalesef yakışmıyor

şimdi baktım gerçekten hoş ama ben daha geniş istiyorum boyumda uzun ellerim de omuzlarımda geniş yani ince yüzükler maalesef yakışmıyor

Canım kabataslak en azından kafanda birşeyler otursun diye düşünmüştüm zaten nette görünenin aynısını malesef hiç denk gelmiyo..
Buna benzer bişeyler takılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…