- 7 Aralık 2018
- 6.808
- 17.713
- 248
- 27
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
iyi günler kk üyeleri bundan yaklaşık beş altı ay önce bi ilişkim vardı bir anda aramız soğudu aramamaya mesaj atmamaya başladı tipik ayrılmaya çalışan erkek hareketleri yani ben de ayrılığı ondan bekledim kafam da bozuk olduğu için eğitimimle alakalı şehir dışına gittim dört günlük bi eğitimdi. O sırada da sevgilimin yakın bi kız arkadaşı geldi sevgilim yalnız yaşıyor kız da onun evinde kalıyor tabii ama baş başa kalmadılar sevgilimin arkadaşları da geldi falan o sıralar ruh hali çok bozuktu depresyondaydı kötü olduğunu söylüyordu sonra arkadaşı memleketine geri döndü ben de o bu haldeyken başka şehirde olmak istemedim eğitimimi bırakıp geri döndüm telefonunda mesajlara baktığımda tahmin ettiğim gibi ayrılmak istediğini anladım ve ben ayrıldım ama barışmak istedi bi daha olmayacağına dair söz verdi ve barıştık sonra tekrar aynı şeyler oldu ve tamamen bitirdim. Şimdi o zamanlar gelen kız tekrar gelmiş sürekli hikaye paylaşıyolar nerdeyse her dakika. Kime sorsam yok onlar çok yakın arkadaş falan diyolar yazın aynı yerde yaşadıkları için zaten birlikteler ama onun dışında sürekli buraya gelmesi yalnız yaşayan biriyle beraber kalması hiç normal gelmiyo bana benim de yakın erkek arkadaşlarım var fakat zırt pırt başka şehirden kalkıp gelmeye üşenirim açıkçası. Eski sevgilimin kızlarla arası iyidir benleyken o kız dışında çok yakın başka bi kız arkadaşı daha vardı o da kalırdı onun evinde ama benimle de yakın olduğu için sorun etmezdim ve her dakika hikaye falan paylaşmazlardı. Sizce o vakitler aldatıldım mı ya da ayrılığın bunla bir ilgisi var mıydı?