- 29 Haziran 2019
- 737
- 779
- 18
- 31
- Konu Sahibi Hazalellorolle
-
Bence abartı degil. Gayet güzel. Sadece başörtünü sade yaptır.Merhebar kizlar kaynimin dgunu var haftaya bursada yasiyirum ve istanbuldan sonra burda alisverise cikmak cok zor oldu aradigim hicbirsey bulamadim zarzor asagiya ekledigim elbiseyi aldim cok fazla gorumcem var ve hepsi cok abartili olmus sen bir gelinsin daha sade agir birsey alsaydin dye cikisti (onlara noluyosa )haliyle kafam karisti iade sansim hic yok ama cok morimi bozdular sizcede oylemi asagidakinin pembesi
Yok hayir takmiycam tabi kuafore bile gitmiycem nolrmal sade bir sal atip hafif bir makyaj yeterliElbise güzel abarti değil gosterisli o esarptaki taci takicak misiniz peki ?
Aksesuar olarak tacı takmayacaksan eğer hiçte abartı değil. Yalnız toz pembe mi? Şeker pembesi mi? Rengi. Elbiseni kanepenin üstüne koyup fotosunu çekersen tam renginede bakalımMerhebar kizlar kaynimin dgunu var haftaya bursada yasiyirum ve istanbuldan sonra burda alisverise cikmak cok zor oldu aradigim hicbirsey bulamadim zarzor asagiya ekledigim elbiseyi aldim cok fazla gorumcem var ve hepsi cok abartili olmus sen bir gelinsin daha sade agir birsey alsaydin dye cikisti (onlara noluyosa )haliyle kafam karisti iade sansim hic yok ama cok morimi bozdular sizcede oylemi asagidakinin pembesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?