Sizce abatlimis bir elbise mi

Hazalellorolle

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
737
779
18
31
Merhebar kizlar kaynimin dgunu var haftaya bursada yasiyirum ve istanbuldan sonra burda alisverise cikmak cok zor oldu aradigim hicbirsey bulamadim zarzor asagiya ekledigim elbiseyi aldim cok fazla gorumcem var ve hepsi cok abartili olmus sen bir gelinsin daha sade agir birsey alsaydin dye cikisti (onlara noluyosa )haliyle kafam karisti iade sansim hic yok ama cok morimi bozdular sizcede oylemi asagidakinin pembesi

Eklentiler

• IMG-20190625-WA0065.webp
    IMG-20190625-WA0065.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 205
Merhebar kizlar kaynimin dgunu var haftaya bursada yasiyirum ve istanbuldan sonra burda alisverise cikmak cok zor oldu aradigim hicbirsey bulamadim zarzor asagiya ekledigim elbiseyi aldim cok fazla gorumcem var ve hepsi cok abartili olmus sen bir gelinsin daha sade agir birsey alsaydin dye cikisti (onlara noluyosa )haliyle kafam karisti iade sansim hic yok ama cok morimi bozdular sizcede oylemi asagidakinin pembesi
Bence abartı degil. Gayet güzel. Sadece başörtünü sade yaptır. 👍🏻

Bence hiç de abartı değil, eşarp düz olunca gayet şık, asil durur 😊Gelinsiniz üstelik, özenli olmanızdan memnun olacaklarına kıskanmış olabilirler 😊

Cok sagolun vala kizlar kendi istumdekini paylasicam da silemm dye korktum bendeki pembe en guzel kendileri olsun istiyorlar herhalde onu anlayamadim cozemedim yani esimdr kizdi neden dillendiriyorsun onu aldim felan soyleme dedi 🤔

Gayet normal bir abiye elbise, ne bekliyorlardı siyah matem elbisesi mi?
Kendileri ne giyecek çok merak ettim, lütfen düğünden sonra bizi bilgilendirin :)

Canim elti de bir kayin icin kardes hukmundedir bana gore elbise gayette uygun ve guzel . Salini kendin sade baglayacakmssin zaten .

Aksesuar olarak tacı takmayacaksan eğer hiçte abartı değil. Yalnız toz pembe mi? Şeker pembesi mi? Rengi. Elbiseni kanepenin üstüne koyup fotosunu çekersen tam renginede bakalım

Back
X