- 29 Haziran 2019
- 737
- 779
- 18
- 31
- Konu Sahibi Hazalellorolle
-
Cok sagolun valla icime su serptniz ☺☺☺Çok güzel bir elbiseHiç öyle abartı değil bence
Aynn yapili basi nefret boyutunda sevmiyorum ve abartilmis makyaji bunlari yapinca sanki cok guzel oluyryzElbise çok şık abartıda değil yalnız o kafadaki şey vasat ve saçma bişey. Sade bir eşarp takın öyle işkembe gibi bi şeye gerek yok. Zaten bu tarz baş bağlama stilleri nerden girdi moda dünyasına bilmiyorum, hiç hoş değil.
Ben ce kıskanmışlar elbise çok güzel sadece başındaki o beyaz taç galiba onu takma düğünde giymeyeceksen ne zaman giyeceksinMerhebar kizlar kaynimin dgunu var haftaya bursada yasiyirum ve istanbuldan sonra burda alisverise cikmak cok zor oldu aradigim hicbirsey bulamadim zarzor asagiya ekledigim elbiseyi aldim cok fazla gorumcem var ve hepsi cok abartili olmus sen bir gelinsin daha sade agir birsey alsaydin dye cikisti (onlara noluyosa )haliyle kafam karisti iade sansim hic yok ama cok morimi bozdular sizcede oylemi asagidakinin pembesi
Guzel boneler var o tarz birseyde takabilirsinYok hayir takmiycam tabi kuafore bile gitmiycem nolrmal sade bir sal atip hafif bir makyaj yeterli
Yarim turban tarzi sevmiyirum canim da normal ipek bir sal alicam oldugu kadar artik ayakkabi bile almiyorim yani evde rugan krem rengi bir ayakkabim var onu giyicem belli olmaz zaten altindaGuzel boneler var o tarz birseyde takabilirsin
Neden boyle birsey yapayim arkadasim ?Site veya elbise reklamı yapıldığını düşünen bir tek ben miyim ?Mune
Ben bogazi kapali sanmistim.ipek sallada guzel olurYarim turban tarzi sevmiyirum canim da normal ipek bir sal alicam oldugu kadar artik ayakkabi bile almiyorim yani evde rugan krem rengi bir ayakkabim var onu giyicem belli olmaz zaten altinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?