Sizce abartiyor muyum

birde oglen yemegine beraber gidelim demis bn istememe ragmen gelmis senin yuzunden kalbini kirdim yanlis anlayacak is disindada gorusmuyorum diyor sonrada bosuna kiskaniyorsun diyor bir krre dahi ozur dileyip gonlumu almadi

degerini bilmeyeni yoklugunla terbiye edeceksin o kiz bir dakika dahi katlanmazdi bn hep agladim Allah sorsun ikisindende o gozyasimda bogulsunlar havale ettim o hakliligimi iyi biliyor

genelleme yapmak istemiyorum ama erkeklerin çoğu böyle kadınları aptal yerine koymaya calışıyolar sonucundan yakalnıyolar hayır o kızda bir tuhafmış evli barklı adamla ne bu münasebet
E yuz verirse boyleleri bosluk bulsa girmeye yer arar ilgi gordum mu evli ama bnde buldu diyiyor egosu tatmin oldunmu tamam

Suc onda degil yuz verende bn olsam terslerdim suna bak yazik karisina diye dusunurdum ama edep namazdan abdesten haberi olmayandan birsey beklenmez.Allah islah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…