- 29 Aralık 2019
- 57
- 4
- 1
- Konu Sahibi Hayatsarkisii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten hep böyle derler deseydın sende evlisin ama bak nasıl konuşuyorsun diye.yok nisanli sonra diyorki sevgilisi var bana abi diyor
Nasil ogrendiacımada uzulmede. yuzune kızla kırıştırıyorum diyemeyecigine göre kendince benim günahımı alıyorsun diyerek aklınca vicdan yapmaya calışıyor ama yemezler. bak aynısı benm ablamın basına geldi onun eşide yok oyle bişey dedi dedi sonra ne haltlar yediğini ablam öğrendi kadınla bildiğin flörtleşmiş falan ne gerek var o kadar samimi olmasına ? Sorun bakalım o sizin işyerinizde bir erkekle bu kadar laubali konuşmalarınıza tahammul edebilir miymiş??
Kadında ablamların oturdugu yere yakın bi yerde oturuyomus ablamda bir gün tesadüf camdan bakarken eniştemin arabasından kadının indiğini görmüş ve eniştemin şirket bilgisayarındaki mailleri ve telefonundaki mesajları karıştırıp öğrenmiş. Kadn enişteme özel hayatını falan anlatmışs baya baya(kadın evli) eşiyle olan cinsel münasebetlerine kadar hemde yaniNasil ogrendi
Ya Allah cikartiyor iste yalancinin mumu yatsiya kadar farketmeseydim ne olacakti ustelik lohusaydim 2 hafta kipirdayamadim bn ona evlat verim o kendi karisiyla ilgilenecegine elin kizina gulucukler dagitip hava atiyor kendi karisina oyle yazmadi kandiracagini zannediyor sanki bir kadin anlamaz niyetleriKadında ablamların oturdugu yere yakın bi yerde oturuyomus ablamda bir gün tesadüf camdan bakarken eniştemin arabasından kadının indiğini görmüş ve eniştemin şirket bilgisayarındaki mailleri ve telefonundaki mesajları karıştırıp öğrenmiş. Kadn enişteme özel hayatını falan anlatmışs baya baya(kadın evli) eşiyle olan cinsel münasebetlerine kadar hemde yani
genelleme yapmak istemiyorum ama erkeklerin çoğu böyle kadınları aptal yerine koymaya calışıyolar sonucundan yakalnıyolar hayır o kızda bir tuhafmış evli barklı adamla ne bu münasebetYa Allah cikartiyor iste yalancinin mumu yatsiya kadar farketmeseydim ne olacakti ustelik lohusaydim 2 hafta kipirdayamadim bn ona evlat verim o kendi karisiyla ilgilenecegine elin kizina gulucukler dagitip hava atiyor kendi karisina oyle yazmadi kandiracagini zannediyor sanki bir kadin anlamaz niyetleri