• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce abartiyor muyum

Hayatsarkisii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2019
57
4
1
Merhaba hanımlar öncelikle acaba benmi cok abartiyorum diye danışmak istedim eşimin çalıştığı yerdekı kızla uyarmama rağmen mesajlarda laubali şekilde konuşuyor dogum yaptıktan sonra kizimin videolari vardi kendime atmak istedim topluca resim cekilmislerdi kiz kocamin dibine kadar girmisti bir kere iceri girdim guluserek konusuyordu sabrettim sonra telefonuna baktim kiz sinir bozucu seyler yazmis esim 100 aldim demis o helal 90 vermissin demis iyiki vermisim ilk basta normal konusmuslar gidip gelip yardim istiyormus surekli sonradan birbirlerine gulucuklu emojiler atmalar esimin kiza ismiyle takilmasi saka yapmasi kavga ettik soruyorum yok nisanli sonra diyorki sevgilisi var bana abi diyor niye samimi mesajlar yaziyor dedim bn yardim ettigim icin oysaki yalan zaman gecti tekrar baktim kiz canim bilgisayarda pencereyi acamadim oda gel takilalim yazmis gulmus yine sordum birsey diyemedi 3 de kiz yemege indiniz mi diye sormus oda inince haber ver bende gelim demis soz verdi yok inmedim dedi senin yuzunden iste bile gorusmuyom kizi kirdim diyor agzima geleni saydirdim en sonunda yok kiz ona baba canin sagolsun paran yoksa helloooo diye yaziyor ya yu konusuyor esim ohoo sen hala baadinmi e maile diyor grupta esim hastaydi gelemicem siz bakin demis oda gulmus kiyamam ya yazmis esim anneme karsi hassas degil herseyi soyler kizin annesi oldu diye anneler gununu kutlamiyor sanki ona kalmis muduru dahi takilma diye uyarmis mesajda bir kerede toplanti var esim izinli demisku grupta sende katilmalisin bak davet gelmis izin almam beni bir miktar uzdu demis sizce ben haklimiyim halada e maillerde cogu zaman laubali konusuyorlar cogu kezde tepki gosterdim bir kere yine birisinin dedikodusunu yapiyorlar kiza yanlis yapistir oda deli ya yazmis gulmus kac kere tartistik bnm gunahimi aliyorsun Allah sorsun hesabini diyor ustelik kendisi baslatiyor laubaliligi rahatsiz olmama ragmen devam etti telefonuna bakiyorum diyede sofre degistirdi

aileye kadar gitti konu uyardim baska ne yapabilirim bazen vicdan azabi cekiyorum hani ayri yerdeler ordada bu durumlar hos karsilanmaz ama esime hep isle ilgili soru soruyormus arkadasina diyor hic susmuyor diye yemege gitceklermis o kiz bn gidim demis esime cok agladi dedi dalga gecer gibi

Kafam cok karisti allak bullak niye o kadar uzdu araya mesafe koydu gibi mesajlarda ama emin olamiyorum oda biliyor inanmadigimi

Iste bide bni sucluyor birden samimi olmuslar o zaman niye bnden daha degerli degilse onun kalbini yanlis anlamasini degil bni dusun o yuzden zaten acaba hoslandimi diye dusundum bir tanesi yalakalik yapiyor hic pas vermiyor buna niye oyle degil ustelik mesajlarida silmiyor biliyor baktigimi

"yasasinozgurluk
Ya emin olsam bu suphe yiyip bitirecek bazen abartiyorsun diyorum sonra niye o kadar aglamama ragmen en sonunda biraz toparladi diyorum

Seni endişelendirmek istemem ama dikkatli olmanda fayda var bence canım. Yanı sen başkasıyla bu kadar laubali olsan eşin rahatsız olurdu degilmi

incula34,
Sevseydi deger verseydi geregini yapardi bnle bile boyle mesajlasmadi gulucukler dagitip hava atmadi ne kadar rezilmis taniyamadim hic karim sut veriyor kesilir ki bn troid hastasiyim strese daha meyilliyim bezlerimin buyume ihtimali var onunda mi suçlusu benim diyor

acımada uzulmede. yuzune kızla kırıştırıyorum diyemeyecigine göre kendince benim günahımı alıyorsun diyerek aklınca vicdan yapmaya calışıyor ama yemezler. bak aynısı benm ablamın basına geldi onun eşide yok oyle bişey dedi dedi sonra ne haltlar yediğini ablam öğrendi kadınla bildiğin flörtleşmiş falan ne gerek var o kadar samimi olmasına ? Sorun bakalım o sizin işyerinizde bir erkekle bu kadar laubali konuşmalarınıza tahammul edebilir miymiş??

Bu sosyal flört denilen olay insani çileden çıkarıyor.
Adını aldatma koymuyorlar ama bakışmalar gülüşmeler falan...
Yok laubali mesajlar.
Ama aldatmıyoruz diyorlar. Bariz flört iste.

Onlara gore bu normal modernligi ahlaksizlikla karistiriyorlar bu sekilde konusmakta ne varki oyle konusmakta hesap sorsan kiskanc ruh hastasi olursun zaten hesap sordugumda gozlerini kacirdi birsey diyemedi niye canim diyor gel takilalim ne demek aslinda onu gel yapamadigin isi halledelim anlaminda ama sanki boylemi soylenir baska kiza aynisini hic yazdigini gormedim kiz gevsegin tekiymis kendisi dedi boyleleri isik gorse daha beteri olacak demekki o kizin adina bile duydugumda huzursuz oluyorum reziller

acımada uzulmede. yuzune kızla kırıştırıyorum diyemeyecigine göre kendince benim günahımı alıyorsun diyerek aklınca vicdan yapmaya calışıyor ama yemezler. bak aynısı benm ablamın basına geldi onun eşide yok oyle bişey dedi dedi sonra ne haltlar yediğini ablam öğrendi kadınla bildiğin flörtleşmiş falan ne gerek var o kadar samimi olmasına ? Sorun bakalım o sizin işyerinizde bir erkekle bu kadar laubali konuşmalarınıza tahammul edebilir miymiş??
Nasil ogrendi

Oyle bir imkanim olsa keske gel tanistirim dedim ama bn kendimi tutamam parcalarim

Kadında ablamların oturdugu yere yakın bi yerde oturuyomus ablamda bir gün tesadüf camdan bakarken eniştemin arabasından kadının indiğini görmüş ve eniştemin şirket bilgisayarındaki mailleri ve telefonundaki mesajları karıştırıp öğrenmiş. Kadn enişteme özel hayatını falan anlatmışs baya baya(kadın evli) eşiyle olan cinsel münasebetlerine kadar hemde yani

Kadında ablamların oturdugu yere yakın bi yerde oturuyomus ablamda bir gün tesadüf camdan bakarken eniştemin arabasından kadının indiğini görmüş ve eniştemin şirket bilgisayarındaki mailleri ve telefonundaki mesajları karıştırıp öğrenmiş. Kadn enişteme özel hayatını falan anlatmışs baya baya(kadın evli) eşiyle olan cinsel münasebetlerine kadar hemde yani
Ya Allah cikartiyor iste yalancinin mumu yatsiya kadar farketmeseydim ne olacakti ustelik lohusaydim 2 hafta kipirdayamadim bn ona evlat verim o kendi karisiyla ilgilenecegine elin kizina gulucukler dagitip hava atiyor kendi karisina oyle yazmadi kandiracagini zannediyor sanki bir kadin anlamaz niyetleri

Ya Allah cikartiyor iste yalancinin mumu yatsiya kadar farketmeseydim ne olacakti ustelik lohusaydim 2 hafta kipirdayamadim bn ona evlat verim o kendi karisiyla ilgilenecegine elin kizina gulucukler dagitip hava atiyor kendi karisina oyle yazmadi kandiracagini zannediyor sanki bir kadin anlamaz niyetleri
genelleme yapmak istemiyorum ama erkeklerin çoğu böyle kadınları aptal yerine koymaya calışıyolar sonucundan yakalnıyolar hayır o kızda bir tuhafmış evli barklı adamla ne bu münasebet

o yedigi hakeretler zoruna gitmis madalya takacaktim sanki ayni seyi bn yapim diyorum sesini cikartamiyor ama bn o kadar dusuk bir insan degilim vicdanim var

Back