sizce 2+1 kullanışlı mı

sizin memlekete taşınmak istedim birden bana 100-120 m2 yeter onlar daha ucuzdur dimi
Her bütçeye göre mevcuttur arkadaşım 160 mt2 90 binliraya bile alırsın :) kira olayına gelince oturdugumz sitede aylık 500 tl dir ama bir kaç kişi 600 tl vermiş bir arkadaşım vardı istanbulda sizin ev gibi evleri aylık 1.5 tan aşagı yok demişti aylık 250- 300 lirayada var kira 400 lirayada var kira mesela biz aidat olarak aylık 50 tl ödüyoruz 2 adet güvenlik+2 adet apt görevlisi(kapıcı) bahçıvan,havuz görevlisi (yazın giriyor)havuzun bakımı çalışan işçilerin maaşı +skk temizlik parası asansor bakımı ve bir sürü ıvır zıvır bakım parası 2 adet güvenlik daha alınacak ve bahçıvan alınacak yine 1 adet büyükşehirlerde aidatlar bile ev kirası degerinde siz istanbuldasınız heralde

valla arkadaşım biraz sizin yaşam tarzınıza bağlı sığıp sığamayacağınız...Şöyleki:bir kısım inşanlar varki salon da yemek odası olmalı ve bütün parçaları olmalı diye düşünüyolar.Ben öyle düşünmüyorum her evin salonuna (eğer çok eski bina değilse )bir masa bir konsol bir takım koltuk sığar ...Ben olsam bir konsol üzerine tv bir masa sandalye ve açolabilen bir koltuk takımı koyar salonda otururum.çocuk odası zaten çocuklara ait..yatak odasıda bir takımı alcak kadar yoksa küçük odalar için çözümler var bir mimardan yardım alabilirsiniz.kISACASI BEN kanaat eder razı olur orayı huzur sarayıma çevirirdim nihayetinde minnacık bir mezara sığacaz kendi evimemi sığmıcam derdim.Bence mutlu bile olun belirttiğiniz miktarda bir ev alabilecek durumda olduğunuza şükredin bence.Bazı eşyaları azaltırsınız gayette ferah olur.Dekore etmeyi bildikten sonra çok şirin bir yuvaya dönüşür bence..

hayır ben kütahya'dayım ve burada 110 m2 yerler 100 lerden başlıyo şaşırdım işte çok büyük şehirde değil burası ama çok pahalı evler

oturma odası kavramı biz Türklerin sanırım en gereksiz harcamalarından biri..naçizane fikrim.

2+1 Ev'de Oturuyorum 77 Metrekare Evim Memnun Değilim Küçük Ev Temizliği Kolay Fazla Eşya İstemez Demeyin Hiç Öyle Olmuyor İnan Sadece Kışın Isınmak Kolay O Kadar Her Eşya Olmadığından Özel Mobilya Yaptırmak Gerek E Hal Böyle Olunca 3+1 Masrafına Geliyor
Bide Temizlik Daha Da Sık Yapılmak Gerek Eşyalar Hepsi Birbirine Yakın Olunca Bişiy Kirlenince Tozlanınca Tüm Oda Birden Kirlenmiş Oluyor Özellikle Mutfak Çok Sıkıntı Zaten Hem Küçük Oluyor Hemde Heryere Yağ İçinde Filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…