şimdiden hayırlı olsun...dediğiniz gibi 3+1 ler ateş pahası almış başını gidiyor...2+1 ler dediğiniz gibi daha mütevazi ama çaresiz kalınca napıcaksınız şükredin bence...bende 2+1 de oturuyorum lojmandayız...ilerde allah nasip ederse 2+1 bile olsa yürekten razı olurum..kendi evim olsun kümes gibi olsun demişler... benim çocuğum ufak olunca henüz odası yok...ama biraz büyüyünce ona da oda yapıcaz ve haliyle oturma odam iptal olucak....evet salonda oturmak zor, misafir gelince tıkış tıkış oluyor ama napıcaksın...sırf bir odası eksik diye kendi evinde oturma fırsatını kaçırma istersen...yinede siz bilirsiniz...
inşallah bizlerinde birgün evi olur..allah sağlık versin gerisi olur gider...
oturma odasını misafir odasını ayrı tutuyorsanız şimdi bir fark olmaz gibi geliyor arada bir televizyon oluyor.
ben evde bir misafir odasi birde oturma odasi fikrini biraz sacma buluyorum.
bu trde kac yildir trend halinde almis basini gidiyor.
bizim tek bir misafir odamiz var, ayni zamanda oturma odamizdir.
yemek masasi vs. hepsi icinde cokda rahat.
ayrica altini cekince yatak olan oturma guruplari var, yani yatili misafir geldigindede sorun olmuyor.
2+1 yeterli bence, eger cok cocuklu bir ev degilse.
2+1 de olsa alacaksanız alın siz bence. mt2 büyük ise.
Salonda oturursunuz, oturma odası olmayıversin
Bence kendinizi zora sokacaksanız boşverin 3+1i
Çocuk odası ve yatak odanız yeter.
Olmadı mutfaga da bi küçük tv koyarsınız illa ayrı şeyler izleyecekseniz
evet benım salonum klasık deyil zaten spor,yatakta oluyor çift kişilik.evlenırken işte öle heves edıp almışım bı oturma odası yapmışım öle gitti..atamıyosunda :)benım aılemde çok kalabalık deyıl tek çocuğum hanı mısafırım bı annem babam işte gelen...eşimin aılesı zaten burada.bendede buyuk salon takıntısı var işte salon yayla gıbı olsa çıkmam oradan eşyalarım çok iri çunku..burdada ne hıkmetse 3+1 lere çok ufak salon lar yapmışlar..şu ankı evımdede tıkış pıkış yanı hatta paylaştım resımlerı oradada belırttım..teşekkur ederım hemfıkırız bu konuda..
Günaydın arkadaşım biz 20 yıl 2+1 de oturduk 85 mt2 di belkide 80 dir salonumuz büyüktü birazcık eşyalarımız sıkışmadı çocuk odası olmadı oturma odası yapmak zorunda kaldık diger odayı çünkü bazen misafirlerimiz kalabalık geliyordu o yüzden 2 oda yı kullanmak zorunda kalıyorduk hemde salonumuzda baca yoktu sobayı oturma odasına kuruyorduk 20 yıl sonra orayı sattık 165 mt2 bir ev aldık 2+1 lerin fiyatına ne kadar peki sizin orda bizim burda ortalama içi yapılı olmayanlar 35 binlira ile 40 binlira 85 mt2 ler içi ful yapılı olanlar 50 binlira ile 60 binlira arasında degişiyor 165 mt2 115 binliraya aldık biz tapusu falan 115 binlirayı buldu sıfırdı evimiz şimdi 135 binlira oldu bütçeniz neye elveriyorsa onu alın.
Günaydın arkadaşım biz 20 yıl 2+1 de oturduk 85 mt2 di belkide 80 dir salonumuz büyüktü birazcık eşyalarımız sıkışmadı çocuk odası olmadı oturma odası yapmak zorunda kaldık diger odayı çünkü bazen misafirlerimiz kalabalık geliyordu o yüzden 2 oda yı kullanmak zorunda kalıyorduk hemde salonumuzda baca yoktu sobayı oturma odasına kuruyorduk 20 yıl sonra orayı sattık 165 mt2 bir ev aldık 2+1 lerin fiyatına ne kadar peki sizin orda bizim burda ortalama içi yapılı olmayanlar 35 binlira ile 40 binlira 85 mt2 ler içi ful yapılı olanlar 50 binlira ile 60 binlira arasında degişiyor 165 mt2 115 binliraya aldık biz tapusu falan 115 binlirayı buldu sıfırdı evimiz şimdi 135 binlira oldu bütçeniz neye elveriyorsa onu alın.
nerede oturuyosunuz acaba ne kadar ucuzmuş sizin orada evler birde 165m2
Akdenizdeyim :) geçen gün bi tanıdıgım anlattı denize sıfır bir ev 235 mt2 ortalama 4+1 evi 100 binliraya satmışlar acilen çok paraya ihtiyacı varmış ev sahibinin ev 2 yıllık bir binaymış hemde güvenilir bir sitede normalde 235 yada 245 mt kareyi 150 binliraya satarlar şöyle birşey var arkadaşım büyükşehirde 300 binlik bir evi yada 400 binlik bir evi 150 binliraya alabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?