• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz ?

Merhaba hanımlar

Yeni hamileyim ve taşınmak zorundayım.
Kirada oturuyorum ve yine kiraya çıkıcaz.
Şu an oturduğum ev çok büyük 150 m2 civarı ve ben büyük evin temizliğinden bıkmış durumdayım.
Salonumda çok şık koltuklarım vitrinim ve taşlı aksesuarlarım var. Sorsanız senede 2 kere kapısını ya açarız ya açmayız. Özel misafir geldiğinde kullanılıyor. Normal yakınlarımız geldiğinde oturma odasında oturuyoruz. Evlenirken annem ve ablamın etkisinde kaldığım için böyle bi oda yaptım. Aslında vitrin vs hiç istememiştim rahat kullanışlı koltuklar ve tv modüleri almaktı hayalim.
2+1 kullanışlı bi ev şu anki hayalim . Ama bunun için salonu iptal etmem gerekiyor. İlerde pişman olmaktan korkuyorum.Çevremdekiler aa güzelim koltukları neden sattın hiç kullanmadın diyecek. İnsanları takma diyeceksiniz ama olumsuz eleştirilerden etkilenen bir insanım.
Salondaki koltuklarım bembeyaz günlük de kullanamam.
Sizce napmalıyım?
Koltukları ve vitrini satabileceğim bir yer var mı?
Letgodan satabilirsiniz.
Tercih sizin madem başkalarının fikirlerinden çok etkileniyorsunuz başkaları için yaşamaya devam edin ancak unutmayın ki ev insanın konfor alanıdır onlara bekçilik ve hizmetçilik yapinndiye alınmıyor.

Bende teee 9 sene önce yani evlenecegim zaman salon takımı aldırmadım,tayinci olacagımız için zor olur diye düşündüm
Evlenirken yaptıgım tek akıllıca şey bu oldu:)

Arkadasların dedigi gibi letgoya koyabilirsiniz.önce ordaki fiyatlara bakın,bi tık düşük fiyatlı koyarsanız ilanı daha cabuk alıcı bulunabilir
Kuzımın arabalı yatagını letgoya koyar koymaz satmıştım

Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri salonu iptal etmek oldu. 5 yıl kadar önce yaptım, oh iyi ki yapmışım.
Yemek masası, konsol, büfe (vitrin) ve koltuklar... hepsini verdim, belediyeyi aradım gelip aldılar.

Onlar yerine istediğim gibi çok büyük olmayan ağaç bir kitaplık, L koltuk ve masaj koltuğu aldım. Bir de TV ünitesi. Milletin totosu benim rahatımdan, keyfimden önemli değil.

Ayrıca misafirlik yemek takımını da günlük olarak kullanıyorum, hem tabak hem de çatal bıçak takımını.
Ohh iyi yapmışsınız darısı başıma cesaretlendim şu an 😊

Ohh iyi yapmışsınız darısı başıma cesaretlendim şu an 😊
Gerçekten çok rahatlarsınız. Üstelik o kadarla da kalmıyor, sonrasında misafirlik havlu-çarşaf-battaniye vs gibi şeylere de son veriyorsunuz :D Misafir teröründen ve getirilerinden kurtuluyorsunuz.

Öyle yapıcam gerekirse oturma odasını satarım herhalde. Örtüyü de hiç sevmiyorum ya

Çocuk olunca örtüye aşık olursunuz.

Islanır varsa küçük evi sevmiyorum ben. Geniş ferah ev her zaman iyidir.

Bir odayı dinlenme / spor / çalışma odası yaparsınız.

Misafir gelmiyorsa salonu tutmak bencede gereksiz.

Oturulacak kadar rahatsa oturma odası yaparsınız o koltuklarla.

Merhaba hanımlar

Şu an oturduğum ev çok büyük 150 m2 civarı ve ben büyük evin temizliğinden bıkmış durumdayım.
Salonumda çok şık koltuklarım vitrinim ve taşlı aksesuarlarım var. Sorsanız senede 2 kere kapısını ya açarız ya açmayız. Özel misafir geldiğinde kullanılıyor. Normal yakınlarımız geldiğinde oturma odasında oturuyoruz. Evlenirken annem ve ablamın etkisinde kaldığım için böyle bi oda yaptım. Aslında vitrin vs hiç istememiştim rahat kullanışlı koltuklar ve tv modüleri almaktı hayalim.
2+1 kullanışlı bi ev şu anki hayalim . Ama bunun için salonu iptal etmem gerekiyor. İlerde pişman olmaktan korkuyorum.Çevremdekiler aa güzelim koltukları neden sattın hiç kullanmadın diyecek. İnsanları takma diyeceksiniz ama olumsuz eleştirilerden etkilenen bir insanım.
Sizce napmalıyım?
İhtiyacin varsa bilemem ama aldiginin 6 da 1 fiyatina satip zarara girersin. İlerde salon kurmakta zorlasir sizin icin bence satmayin ev hem o kadar buyuk degilmis temizlik acisindan problmde yapmayin kapisini yilda 2 kez actiginiz salonunuzu her gun yada her hafta temizlemeyin olsun bitsin. Tasinacaginiz evide buyuklugu onemli degil sonuc olarak bir oda da en fazla iki pencere yine yer silimi var oyuzden bir oda eksiktmk icin satmayin yazik.

Merhaba hanımlar

Sizce napmalıyım?
Hamileymissiniz çocuk doğunca büyük kolaylık olur o salon sakin satmayin. Çocukla diğer odada vakit geçirirken geleni orda agirlarsiniz strese girmeden. Çocuklu ev eşittir dağınık ev. Bnm yok mesela aniden kapı falan caldimi salonda koşturmaca basliyo 😂😂😂

Cocuk olunca sürekli kullandiginiz oda surekli kirlenecek cocuk az büyüyünce uzerinde sürekli ziplayacak ve koltuklar çökecek yani bu sefer de bir misafir gelince insan utanıyor duvarlar kalemle cizilmis koltuklar göçmüş temiz bi odasi olsa geleni gideni orda ağırlar.. cocuk yokken dediğiniz dogru da cocuk olunca iş öyle olmuyor bir de bu acidan bakin

Cocuk olunca sürekli kullandiginiz oda surekli kirlenecek cocuk az büyüyünce uzerinde sürekli ziplayacak ve koltuklar çökecek yani bu sefer de bir misafir gelince insan utanıyor duvarlar kalemle cizilmis koltuklar göçmüş temiz bi odasi olsa geleni gideni orda ağırlar.. cocuk yokken dediğiniz dogru da cocuk olunca iş öyle olmuyor bir de bu acidan bakin
Sizin dördüz cocuklarınız mı var 🙈

Öyle yapıcam gerekirse oturma odasını satarım herhalde. Örtüyü de hiç sevmiyorum ya
Streç koltuk örtüleri var, instagramdan netten bakabilirsiniz, koltuk kaplatmış gibi oluyorsunuz

2+1 spor bir evde yaşayan bir insan olarak: İlerde çocuklarınız oda isteyecek onlara oda yapacaksınız sonra oda kalmayacak çoklu misafir ağırlayınca çocuklarınızın yatakları millete koltuk olacak çıkacaklar üstüne çocuklarınızın midesi kalkacak. Hem kim uyduruyor o büyük ev temizliği zor diye küçük evde o temizlik bir ızdırap resmen. Her şey üst üste çıkıyor temizlikten bişey anlamıyorsunuz. Sakın atmayın eşyalarınızı satmayın da. Yazık o oda öyle kalsın imkanınız varsa da daha büyük eve geçin ferah ferah emin olun daha rahat

Annem yesyeni yatak odasını satmak zorunda kaldı bi sebepten dolayı 2.eller o kadarrr az para veriyor ki çöpe atsam daha iyi dersiniz. Asla satmayın pişman olursunuz. Letgo tarzı sitelere koymayı deneyin üzülmeyeceğiniz bir fiyata koyun ama

Evet kaplatmayı düşünüyorum. Günlük olarak kullananlar var. Şu arkası geniş düğmeli chester model dedikleri var ya heh işte ondan 😂 uzanıp yatınca ne kadar rahat olur bilmiyorum ama alışırız herhalde :KK69:
Belki koltuk örtüsü ve şal düşünebilirsiniz kaplama yerine ekonomik olabilir.

Back
X