• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz ve müdürünüz

sorun bizde arkadaşlar..haklarımızı bilmiyoruz ve kendimizi savunamıyoruz aslında öğretmen müdüre değil ,müdür öğretmene muhtaçtır.

Benim müdürüm çok ii bir idareci.anlayışlı, mantıklı ve sevecen bir insan allah herkesi iyi insanlarla karsılastırsın.

Ben şimdiye kadar üç idareci gördüm. ılki ve şimdiki idare edilebilir türdenler ama 2. müdürüm bir bayandı. Düşman başına bile vermesin o kadar yani. Yaş haddinden emekli oldu da kurtulduk.

SBS'de köy okulları içinde İngilizcede 1. olduk. Kaymakam Bey ilçedeki branş öğretmenleriyle toplantısında tebrik etti, takdirnameyle ödüllendirdi. Müdürüm hiçbir şey demedi. Geçen yıl ilden teşekkür belgesi aldım, müdürüm belgeyi elime hızla verip ortamdan uzaklaştı. Önceki yıl ilçeden verilen teşekkür belgemi tebrik ederek verdi, aynı yıl eşi de okulumuzda öğretmen, ona da teşekkür belgesi verdi. TKY çalışmalarında ekip lideriydim, yoğun çalışmadan 43 kiloya kadar düştüm, stresten böbrek taşı düşürdüm, geçmiş olsun bile demedi... İl merkezine bizim projemiz gitti, ben kendi kendime sevindim. Tüm bunların sebebi aynı okulda olduğumuz eşinin altın günleri davetini reddetmem, onlarla beraber bebek görmeye, hanımlarla toplanıp dedikodu yapmaya gitmemem... Ben işimi Allah rızası ve öğrencilerim için yapıyorum, milli eğitim müdürlerinden, kaymakamdan takdir görüyorum, müdürüm hanımının maşası konumunda öğrenci başarısını es geçiyor... Eşinin öğrencilerine okul bütçesinden hediyeler verirken bizler fotokopiyi kendi paramızla çekiyor, öğrenci testlerini kendimiz alıyoruz. Onu rızasını gözettiğim Allah'a havale ediyorum... :gitme:

Hocam bizim müdür ve müdür yardımcısı görünüşte çok iyi insanlar. Ama sadece görünüşte ii olduklarını anlamaya başlıyorum yavaş yavaş.
Bu aralar beni çok sinirlendiren bir konu var. Sizlerden de fikir almak istiyorum bu konuda. Bizim okulda 2 bayan öğretmen var. Biri ben diğeri de müdürün eşi. Müdürün eşi türbanlı. BUgüne kadar olan hiçbir törene kutlamaya türbanından dolayı katılmadı!!!!!Hepimize gitmek zorundasınız dediler ve gönderdiler ama o gitmedi.Şİmdi de 18 Mart kutlaması bizim okula verildi. Ve bana diyorlar ki kutlamada iki sunucu olacak. Biri erkek biri ise bayan olmak zorunda dediler. Ben de tek bayan ben değilim bu okulda dedim ve şok oldular tabi bu cevaba . Şİmdi arkadaşlar ilk sorum şu bana sunuculuğu verirlerse yapmak zorunda mıyım? 2.si ise kutlamalarda bir erkek bir bayan sunucu olmak zorunda mı gerçekten?

Back