• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz söyleyin simdi ben ne yapayim..

Ona guvenim tam. Beni sevmese bile aldatmayacagini bilirim,ki seviyor cok sukur. Kadinsal bir icgudu.. sanki benimle yarismak istiyorlar.. aslinda sinirim esimden cok o kadinlara galiba. Hic umursamayip esimin yaninda durarak esime gulumseyerek konusarak en guzel cevabi verdim ama icim icimi de yedi tabi :)
Bu yüzden diyorum bende sizin o kadınlardan bir farkınız varki eşiniz sizinle içinizin içinizi yemesi gereken bir durum değil bırakın onların içi içini yesin kıskançlıklarından ;) böle saçma şeyler yüzünden eşinizle aranızı bozmayın derim

Bu yüzden diyorum bende sizin o kadınlardan bir farkınız varki eşiniz sizinle içinizin içinizi yemesi gereken bir durum değil bırakın onların içi içini yesin kıskançlıklarından :KK66: böle saçma şeyler yüzünden eşinizle aranızı bozmayın derim
Tesekkur ediyorum yorumlariniz icin.

Belden aşağı vurmak gibi sakın düşünmeyin, kadınlara da gıcık olabilirsiniz bunda da bir sorun yok ama örneğin çalışma hayatına geri dönmeniz şu kadınsal ego diyerek meşrulaştırdığınız gereksiz kıskançlıktan çok daha fazla yardımcı olur ve size iyi gelir bence. Çünkü aldatmaycağınıza inandığınız eşinizle karşılaşan tüm kadınlarına tavır almak hakkaten beyhude bir çaba.
Yo rica ederim objektif bakis acilarina ihtiyac duydugumuz icin burda paylasiyoruz. Is hayatima bende donmek istiyorum tekrar ama esimi ikna edemiyorum malesef.

eşinin çalışmasına izin vermeyen erkekler genelde çalışan bayanlara davranış şekillerinin kendi eşlerine yapılmasını istemediklerinden izin vermezler. en azından benim düşüncem bu. kusura bakmayın ama ben dini bütün bir adam olduğunu iddia eden öyle insanlarla çalışmak zorunda kaldım ki, inanamazsınız. eşiniz belki art niyetli değildir ama o bu fırsatı vermese bu kadar sık başına gelmez bu durum. özetle hakkınızda hayırlısı.

çok zor bi durum eşinle konuş ona güvendiğini ama yinede rahatsız olduğunu söyle bence

eşinin çalışmasına izin vermeyen erkekler genelde çalışan bayanlara davranış şekillerinin kendi eşlerine yapılmasını istemediklerinden izin vermezler. en azından benim düşüncem bu. kusura bakmayın ama ben dini bütün bir adam olduğunu iddia eden öyle insanlarla çalışmak zorunda kaldım ki, inanamazsınız. eşiniz belki art niyetli değildir ama o bu fırsatı vermese bu kadar sık başına gelmez bu durum. özetle hakkınızda hayırlısı.
tesekkur ediyorum

Bu tip kadinlara sasiriyorum..o ne öyle vicik vicik konusmalar yahu ..igrenc ötesi mide bulandirici.
Hic tarzim da degil..karsimda kocam olsa bile öyle konusmam.
Esiniz gibi buna izin veren erkeklerde mide bulandirici bence..hadi siz söylersiniz kendi aranizda ama baska kadinlarin ne haddine öyle miymiy konusmak anlamiyorum.. hele ki sizin yaninnizda. Ben bunu saygisizlik olarak algilarim..

Ne yapacaksiniz..esiniz ile konusacak ve bu durumdan rahatsiz oldugunuzu belirteceksiniz.

Bu tip kadinlara sasiriyorum..o ne öyle vicik vicik konusmalar yahu ..igrenc ötesi mide bulandirici.
Hic tarzim da degil..karsimda kocam olsa bile öyle konusmam.
Esiniz gibi buna izin veren erkeklerde mide bulandirici bence..hadi siz söylersiniz kendi aranizda ama baska kadinlarin ne haddine öyle miymiy konusmak anlamiyorum.. hele ki sizin yaninnizda. Ben bunu saygisizlik olarak algilarim..

Ne yapacaksiniz..esiniz ile konusacak ve bu durumdan rahatsiz oldugunuzu belirteceksiniz.
Evet cidden mide bulandirici bir durum benim bile kullanmadigim kelimeler.

Kızmayında birisi herhangi bir bayan eşime aşkım cicim canım dese ben hemen savaş boyalarımı sürmüştüm :D :D İş,eş ve aş hiçbirinde çok fazla ileriye gitmemek gerekli herşeyin fazlası zarar o ince çizgiyi korumak gerekli.

Esim saglik sektorunde.. pek cok ozel hastaneyle,en unlu doktorlarla onemli isler yapiyor.. bu sektorde calisip evlenince ayrilmis biri olarak samimiyetin onemli oldugunu hastalara ozellikle esim gibi isi olan (bay bayan farketmez) kisilere ilgili olmak gerekir. Neyse uzatmayim fazla ilgililer. Ne zaman bir isimiz olsa yanimda bile 'tatlim sekerim' diyenler. Flört eder tarzda davrananlar.. esim abdesti bozulmasin diye(onlarin mezhebinde bozuluyor) kimseyle tokalasmaz bile. Amabu samimiyeti onun verdigini dusunuyorum. Az once de kadin tatlim sekerim hayatim diye beni gore gore konusuyordu sinir oldum hastamiz vardi bir tepki veremedim. Simdi amcasinin kanser haberini aldik bu konuda munakasa etmek bencillik olur ama icimde kaldi sinir oldum sinirrrrr :KK43:(
Ben de bunu kabul etmiyorum.İş gereği,nezaket,çözüm odaklı müşteri ilişkisi farklıdır,birilerine iş gereği ilgili olmak farklıdır.Tatlım şekerim demek söyleyen kişinin laubaliliğiyle karşı tarafın buna izin vermesiyle alakalıdır.Eşiniz şaafi mezhebinden sanırım.Namaz abdestinde bu durum geçerli diye biliyorum.Bütün gün namaz abdestiyle mi geziyor.

Ben de bunu kabul etmiyorum.İş gereği,nezaket,çözüm odaklı müşteri ilişkisi farklıdır,birilerine iş gereği ilgili olmak farklıdır.Tatlım şekerim demek söyleyen kişinin laubaliliğiyle karşı tarafın buna izin vermesiyle alakalıdır.Eşiniz şaafi mezhebinden sanırım.Namaz abdestinde bu durum geçerli diye biliyorum.Bütün gün namaz abdestiyle mi geziyor.
Evet abdestli geziyor.. abdesti bozulsa hemen yeniden almaya ozen gosterir eger uygunsa..

Kızmayında birisi herhangi bir bayan eşime aşkım cicim canım dese ben hemen savaş boyalarımı sürmüştüm :KK70: :KK70: İş,eş ve aş hiçbirinde çok fazla ileriye gitmemek gerekli herşeyin fazlası zarar o ince çizgiyi korumak gerekli.
Evet normal kosullarda bende tepkimi belli eder kilic kalkan kusanirdim fakat yanimizda amca ve hanimi vardi ve 15 dk once kanser oldugunu ogrenmistik sersem gibiydik. Bozuldum ama uzuntuden ne dusunecegimi bilmiyordum. Taksiye bindim 'noluyor ulenn' dedim :)

Konustuk. Insanlari kardes gibi gordugunu,benim cok hakli oldugumu kendisininde hic onaylamadigini ve bundan sonra uyarip mesafe koyacagini soyledi

Ne güzel :)))
Yalnız ben bir önceki konunuzdan dolayi sormuştum.
Eşinizle olan özel sorunlarınız da düzelmiştir inş.

Ne güzel :)))
Yalnız ben bir önceki konunuzdan dolayi sormuştum.
Eşinizle olan özel sorunlarınız da düzelmiştir inş.
Aa evet :) buraya yazdigimdan bahsettim,iceriginden ve garip bir sekilde degisti. bende degistim. Simdilik sikinti yok cok sukur. Tesekkur ederim sordugunuz icin.

Ne yapacagini bilemedim fakat esin hayli bir iki yüzlüymüs,.. :KK14:

Back
X