arkadaşlar bıktım artık ya bu kadar olurmu benmi abartıyorm.ben yazayım ve siz yerimde olsaydınız napardınız yazın nolur...
ben aöf türk dili edebiyat.okuyorum kaçyıl oldu ve ben hala 1.sınıftayım çünkü sınavlara giremiyorum..
1 keresinde oğlum hastalandı gidemedim.
1kere daha oğlum hastalandı gidemedim..
1kere aöf kitaplarımı yanlış vermiş bende çocuktan fırsat bulup netten bakmadan çalışmısım
1kere kocamla buyuk tartışma yasadım sınava girdim ama o ruh haliyle düşünün
1 kere oğlum amaliyat oldu.sınav gününe mecbur denk geldi.
şimdi dün girdim sınava eşimle tartıştık sınav için ve gidecek yerim olmadığından belki evi terkedemedim.o ruh haliyle girdim.
dün gece oğlum hastalandı yine o iyi gidenoğlum birden ateşlendi sabahladık...sınava girdim tabiki ama çok üzgünüm
sizce yanlışmı yapıyorum hakkımda hayırlı değil herhalde ...
her sınav günnümde problem çıkması sizce tesadüfmü siz benm yerimde olsanız ne düşünür ne yaparsınız..bugün girdim sınava zaten çok zor sorular..telefon yasak...çıkışta beni kimse alamıyor eşi vs.arayamadığımdan.bilmediğim okullarda sınav bazı okulları etrafında araç bulamıyorum reziiilik eve dönüş....
ya batıl inançmı düşünceerim sizce umutsuzlukmu böyle yorumlamama sebep oluyor..yoksa gerçekten sz olsanız vazgeçermiydiniz...
açıkçası önümde zor ve uzun bir yol var biliyorum ama ögretmen olmasamda okumak beni mutlu ediyor......sizce