- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
-
- Konu Sahibi SmthngSmthng
yok sorun benim ezdirmem değil en son örnek verdiğim konuda ben söylemiştim dedim hatta kendi birimimin üstüne de aynı şekilde ilettim. ama konu şu en başında öyle olmasını istediği halde hata çıkınca bunu kabullenmiyor ve şirket sahibinin akrabası olduğu içinde kimse cesaret edip bunu üst yönetime söylemiyor ben söyleyince de "ben öyle söylemediğm benimle iddialaşmayın" diye konuyu kapatıyo.haklı olduğunuz zamanlar kendinizi savunacaksınız, kendinize haksızlık yaptırmayın, lafınızı söyleyin, siz böyle yaptıkca daha çok üstünüze gelirler, hata sizde kusura bakmayın, ben kendini ezdiren insanları sevmiyorum haksız yere, suç sizde sizin gibiler yüzünden o tarz insanlar kendini adamdan sayıyor, eğer haklıysanız konuşun
doğru söylüyosun ama kolayda iş bulunamıyo orası da kesin. iş bakmaya başladım bile ne yalan söyleyim bulsam çekip gidicem. işin zor kısmı bende kendini kolay tutan bi insan değilim bir susarım bir yutkunurum üçüncüsünde tepkiye tepki veririm daha doğrusu hakkımı korumak için sert bi tepki veririm sonra gerçeği kimse dinlemeden işten çıkartılan insan olurum ondan korkuyorumhaksızlığa gelemeyen biri olarak söylediklerini yalanlardım..ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen..başkalarının ne düşündüğü deil senin ne düşündüğün önemli..
başka yerlerden iş bak kafana yatan olursa çık..
doğru söylüyosun ama kolayda iş bulunamıyo orası da kesin. iş bakmaya başladım bile ne yalan söyleyim bulsam çekip gidicem. işin zor kısmı bende kendini kolay tutan bi insan değilim bir susarım bir yutkunurum üçüncüsünde tepkiye tepki veririm daha doğrusu hakkımı korumak için sert bi tepki veririm sonra gerçeği kimse dinlemeden işten çıkartılan insan olurum ondan korkuyorum
benimle aynı birimde benden önceden çalışan bir arkadaş vardı o şimdi işten ayrıldı bu bayan yüzünden, benden önce bu pozisyonda çalışan da bu bayan yüzünden ayrılmış. aslında şirkette herkes her şeyin farkında ama bu bayanın dokunulmazlığı olduğu için kimse sesini çıkarmıyor bir çoğuda bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda gözlerini kapatıp görmüyor.o öyledir, kendini haklı çıkarmak için dün söylediğini inkar eder falan diyo herkes ama değişen bi durum yok sıkıntısını ben çekiyorum. işten ayrılan arkadaşta sen daha çok kafayı yiceksin Allah sana sabır versin dedi gitti ben iyice oldum allak bullaksert tepki yerine yaptıklarını ispat et bence..hatta herkesin içinde yüzüne söyle ben yapmıştım ben söyledim falan diye...sen onun yalan söylediğini sustukça o dahada çok üztüne geliyor..artık yalan söylediğini ona farkettir..
benimle aynı birimde benden önceden çalışan bir arkadaş vardı o şimdi işten ayrıldı bu bayan yüzünden, benden önce bu pozisyonda çalışan da bu bayan yüzünden ayrılmış. aslında şirkette herkes her şeyin farkında ama bu bayanın dokunulmazlığı olduğu için kimse sesini çıkarmıyor bir çoğuda bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda gözlerini kapatıp görmüyor.o öyledir, kendini haklı çıkarmak için dün söylediğini inkar eder falan diyo herkes ama değişen bi durum yok sıkıntısını ben çekiyorum. işten ayrılan arkadaşta sen daha çok kafayı yiceksin Allah sana sabır versin dedi gitti ben iyice oldum allak bullak
insan kaynaklarıyla görüştüm şu an benimle çalışan arkadaşta işten çıktığı için bölümüzünü değiştirmemiz imkansız zaten 2aylık deneme sürecindesiniz bölüm değişikliği yapamayız dediler yani o kapı tümden kapalı =(hakkından gel işte..yada bölümünün değişmesi için talepte bulun..
evet en büyük eksiğim o şu anda çok hissediyorum daha yarım saat geçmedi üstünden bir bomba daha yaşadım keşke yazılı kanıtım olsaydı da sunsaydım diye geçirdim kafamdan siz yazmışsınız. harbiden dayanma sınırlarım zorlanmaya başladı artık ya =(her attığınız adımı belgeleyin bence. mesela kadının yüzüne sözle ifade etmek yerine mail atın bu parça bu koşullarda dayanmaz diye. inkar etmeye kalktığında açar maili gösterirsiniz.