Siz olsaydiniz kamu avukatligini birakip isvicreye yerlesir miydiniz ?

İçeriği okumadan önce “böbreğimi bile bırakıp giderdim” yazacaktım ama kariyerimden daha iyi bir kariyer fırsatı olmadıkça vazgeçip gitmezdim. Evlilik vs. için olmaz

Bu gayet cazip bir durum ama riskleri de var bunları lehinize çevirmek için bir şeyler yapabilirsiniz, orada bir iş / girişim imkanı olabilirse güzel olur

Begenilmemis olabilir belki, ilk tanistigimizda kilo problemi vardi, simdi 20 kilo verdi
Ben karakterden bahsediyorum ama neyse…
Evleneceksiniz belliki, izmirdeki evlerden birini üzerinize yaptırın evlenmeden. İşinizi gücünüzü bıraktığınıza değisin bari. İlerde ayrılsanız en azından evim var dersiniz.
Size mutluluklar.
Umarım herşey gönlüzce olur.

Ee gidin o zaman, hayat tecrübeleriyle size fikir verenleri ya görmezden geliyorsunuz ya da dalga geçer gibi tepeden tepeden cevaplar veriyorsunuz. Hayırlı olsun evliliğiniz ne diyelim.
Asla oyle bisey yapacak biri degilim, yanlis tanimayin Beni lutfen, bi cikmazin icine girdim karar vermeye calisiyorum

gerci ben abd deyim, buradaki turk popülasyonu avrupadan çok farklı

ABD de çalışan odtü mezunu bir adam bir tanıdığımızın kızıyla evlenmek istedi. Uzaktan foto görerek vs. Birkaç kez tr ziyareti hoşlantılar derken evlendiler. Adam bipolar çıktı. Ailece gizleme kararı almışlar meğerse. Bu demek değil ki bipolarla evlenilmez evlenilir de gizlemezsin.
Neyse bir erkek tanımadığı bir kadınla evleniyorsa genelde sakladığı bir şeyler oluyor. Sizin yaşadığınız olumlu örnekler bu genellemeyi bozmaz.

ABD de çalışan odtü mezunu bir adam bir tanıdığımızın kızıyla evlenmek istedi. Uzaktan foto görerek vs. Birkaç kez tr ziyareti hoşlantılar derken evlendiler. Adam bipolar çıktı. Ailece gizleme kararı almışlar meğerse. Bu demek değil ki bipolarla evlenilmez evlenilir de gizlemezsin.
Neyse bir erkek tanımadığı bir kadınla evleniyorsa genelde sakladığı bir şeyler oluyor. Sizin yaşadığınız olumlu örnekler bu genellemeyi bozmaz.
evet ben de o yüzden sadece tanımak yetmez, ailesi de arastirmali diyorum, genelde aile cevresi akrabalar arastirilinca boyle seyler ortaya cikiyor.

Ben hayatimi kurtarmak degil, daha iyiye tasima derdindeyim bi erkegin parasina ihtiyacim yok, sadece Beni ikna edebilmek icin sunduklarindan bahsettim, Allah bu satirlari okuyan herkese daha cogunu versin
Sizi maddi olanaklarıyla ikna etmeye çalışması rahatsız edici gelmiyor mu?

Madem mal mülk üzerine kurulacak evlilik, Türkiye'deki evlerden birini üzerine yapsın da öyle evlenin. Buradaki işi gücü bırakıp gidecek, risk alacaksınız sonuçta. Sizin aranızdaki ilişki böyle bir anlaşmayı kaldırır gibi geldi. 🥴

Şu anlattığınız olayın tıpkısının aynısı Avrupa'da yaşayan biriyle bir tanıdığımızın kızı arasında oldu. Kızın hayatı mahvoldu...

Hanımefendi mesleğinizi yapamayan biri olsanız ya da bir mesleğiniz olmasa denemeye değer derdim ama bu durumdaki biri için çok büyük bir kumar.

Ayrıca sizin gibi okumuş avukat olmuş bir hanımdan tanıdığım iyi bir abi önerdi demek çok güldürdü beni 👍

Birlikte yasamislar kadinin cocugu varmis hepsini anlatti Tek Tek, aslinda mukemmel degil, Yani tip olarak bi Brad Pitt degil tabi

Kendinizi rezil etmeye gidiyorsunuz emin olun, gidince türlü türlü huyu ortaya çıkar.

Gerçekten anlayamıyorum, bunca yıl emek koyduğunuz mesleği nasıl bırakıcaksınız? Bu kadar kolay çöpe atıcaksanız okumasaydınız ya da daha kolay bir şey okusaydınız🙄 Burda bir asgari ücret konusu var onu okuyup utanın bence, o geçinmeye çalışan kadın eşşek siz mi akıllısınız😐sevmediğiniz üstüne hiç tanımadığınız biriyle evleniceksiniz üstüne işi gücü bırakıcaksınız, bunda akıl var mı?

Gözlem değil
Tecrübe
Hepimiz evlendik. Herkes çok aşırı mutlu demiyorum ama en azından zorlanmadan evlendi
Okuyan okudu, okumayan meslek yaptı. Kısacası herkesin işi gücü var herkes yolunu çizdi.
Aşık olup Türkiyeden evlenenlere lafım yok ama böyle bir tanıdım var çok iyi seni ona yapalımlı erkeker özellikle çok sıkıntılı. Konu sahibi asla kabul etmeyin. Öyle tiplerden çok gördüm. Geneli asalak, işe yaramazın teki. Yabancı kadınlarla yıllarca ilişki
yaşayıp çocuk sahibi oluyorlar. Aileleri evlenmelerini onaylamiyor çocuğunun. Tabii burdada o kişiler tanınmış olduğu için burdaki ailelerde kızlarına asla yaklaştırmıyor öylelerini. Sana Türkiyeden birini bulalıma dönüyor olay. Herkes öyle değil ama %90ını öyle

%100000000000

Şu anlattığınız olayın tıpkısının aynısı Avrupa'da yaşayan biriyle bir tanıdığımızın kızı arasında oldu. Kızın hayatı mahvoldu...

Hanımefendi mesleğinizi yapamayan biri olsanız ya da bir mesleğiniz olmasa denemeye değer derdim ama bu durumdaki biri için çok büyük bir kumar.

Ayrıca sizin gibi okumuş avukat olmuş bir hanımdan tanıdığım iyi bir abi önerdi demek çok güldürdü beni 👍
Benim bir yakınım yaşadı benzer bir olayı.
20 yıl önceydi, kendisi küçük denilecek yaşta, kandırılmaya müsaitti, aile de mala mülke tav oldu. Adamın bir sürü pisliği çıktı, ayrılırlar sonrasında.

Kendi aşık olup evlenenleri ayrı tutuyorum ama yurtdışında uzun yıllar yaşayıp, illa Türkiye'den evlenmek isteyen erkeklerin çoğu sıkıntılı oluyor. Düzgün biri olsa onca yıldır yaşadığı ülkeden de biriyle evlenir.
Ne olsa uzaktan uzağa, bir iki eve, şu kadar maaşa Türkiye'den bir şekilde kandıracak birini buluyorlar.

20 yıl önceydi, kendisi küçük denilecek yaşta, kandırılmaya müsaitti, aile de mala mülke tav oldu. Adamın bir sürü pisliği çıktı, ayrılırlar sonrasında.

Kendi aşık olup evlenenleri ayrı tutuyorum ama yurtdışında uzun yıllar yaşayıp, illa Türkiye'den evlenmek isteyen erkeklerin çoğu sıkıntılı oluyor. Düzgün biri olsa onca yıldır yaşadığı ülkeden de biriyle evlenir.
Ne olsa uzaktan uzağa, bir iki eve, şu kadar maaşa Türkiye'den bir şekilde kandıracak birini buluyorlar.
Maalesef çok kötüler, doğru düzgün bir şey olsalar oradan evlenirler lafına kesinlikle katılıyorum özellikle Avrupalılar için! Avrupa'nın birçok ülkesinde akrabam var ve çocukları artık meslek sahibi, hepsi orada evleniyor.Babaları falan buradan evlenmişti çocukların hepsi oradan evleniyor...

Bi kac tanidigim var boyle.. sirf cevrenin cenesini kapatmak icin (aslinda ogullarinin sevdigi baska biri var) Turkiyeden biriyle evlendirdiler.. sonuc degismiyor.. meger yabanci kadindan cocugu varmis vs. Kisaca adamin iliskisi hic bitmemis zaten ve bildigin 2. Bir hayati varmis..

Maalesef çok kötüler, doğru düzgün bir şey olsalar oradan evlenirler lafına kesinlikle katılıyorum özellikle Avrupalılar için! Avrupa'nın birçok ülkesinde akrabam var ve çocukları artık meslek sahibi, hepsi orada evleniyor.Babaları falan buradan evlenmişti çocukların hepsi oradan evleniyor...
Benimde kuzenlerim var Almanya'da biri hariç hepsi orada evlendi. Burada evlenen de tatile gelip giderken kendi tanışıp evlendi. Bende bit yeniği arıyorum, illa buradan evlenmek için uğraşanlarda.
Bi kac tanidigim var boyle.. sirf cevrenin cenesini kapatmak icin (aslinda ogullarinin sevdigi baska biri var) Turkiyeden biriyle evlendirdiler.. sonuc degismiyor.. meger yabanci kadindan cocugu varmis vs. Kisaca adamin iliskisi hic bitmemis zaten ve bildigin 2. Bir hayati varmis..
Yabancı kadından çocuğu olma durumu benim bahsettiğim kişi de vardı.
Hep aynı hikayeler.
Ama onlar küçük yaşta, okumamış, gözü açılmamış kızları kestiriyorlar gözlerine genelde.
Konu sahibi yaşı, işi , eğitimi itibariyle böyle bir evlilik planının parçası olmamalı şu zamanda.

Asagi yukari ayni durumlar icinde kalmisiz, benim turkiyede kadrolu bir isim var, devletteyim ve yukselise geciyorum, onunla kuracagim hayat belirsiz, calismama belki ihtiyaci yoktur ama uretmemek benim karakterime uygun degil, simdi olsa giderdim amerikaya diyor musunuz peki ?
hayır😂 eşime aşık olup evlendim. üstelik kariyeri olan biri ve maddi durumumuz beni tatmin ediyor çok şükür

Öyle zaten.
Bu zamanda Türkiyeden, hele hele görücü usulü evlenen, biri net sıkıntıdır.
Hiç istisna şu bu yok.
Eskiden aileler şöyle terbiyeli olsun böyle kapalı olsun şöyle düzgün olsun ailesini tanıyalım diye falan için yapılırdı evlilikler.
Ama artık burda kafasına göre birini bulamayanda
sorun vardır.
Ailelerde artık Türkiyeden yapılan evlilikleri desteklemiyor zaten.

Back