- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.807
- 798
- Konu Sahibi Evelynswiss
-
Oyle giden erkeklerin gozude disarda oluyor zaten, 3 kurus para goruncede bi havalar civalarGözlem değil
Tecrübe
Hepimiz evlendik. Herkes çok aşırı mutlu demiyorum ama en azından zorlanmadan evlendi
Okuyan okudu, okumayan meslek yaptı. Kısacası herkesin işi gücü var herkes yolunu çizdi.
Aşık olup Türkiyeden evlenenlere lafım yok ama böyle bir tanıdım var çok iyi seni ona yapalımlı erkeker özellikle çok sıkıntılı. Konu sahibi asla kabul etmeyin. Öyle tiplerden çok gördüm. Geneli asalak, işe yaramazın teki. Yabancı kadınlarla yıllarca ilişki
yaşayıp çocuk sahibi oluyorlar. Aileleri evlenmelerini onaylamiyor çocuğunun. Tabii burdada o kişiler tanınmış olduğu için burdaki ailelerde kızlarına asla yaklaştırmıyor öylelerini. Sana Türkiyeden birini bulalıma dönüyor olay. Herkes öyle değil ama %90ını öyle
Keske versinler cok isterim orda hep birlikte toplanip iki sohbetin belini kirarizHmmm
Bukadar kolaysa yarın isviçre vatandaşlığına müracat edeyim
Orda bana aşık hazırda bekleyen biri yok ama dilim var, mesleğim var, isviçre şurdan 4 saat ötede. Banada verirler herhalde
Birlikte yasamislar kadinin cocugu varmis hepsini anlatti Tek Tek, aslinda mukemmel degil, Yani tip olarak bi Brad Pitt degil tabiEvet çok ilginç gerçekten
Bukadar mükemmel adam ile evlenmek istememek
Evlenmeden birlikte yaşasalarmış madem?
Hangi dilde?Keske versinler cok isterim orda hep birlikte toplanip iki sohbetin belini kirariz
Siz kararlısınız,biz ne desek değişmeyecek.Keske versinler cok isterim orda hep birlikte toplanip iki sohbetin belini kirariz
Ee gidin o zaman, hayat tecrübeleriyle size fikir verenleri ya görmezden geliyorsunuz ya da dalga geçer gibi tepeden tepeden cevaplar veriyorsunuz. Hayırlı olsun evliliğiniz ne diyelim.Durumu iyi ve kisiligi duzgun diyebilirim, bilirsiniz ki yakisiklilik da cezbeden bir faktordur her zaman
Türk yokmuymuş?Birlikte yasamislar kadinin cocugu varmis hepsini anlatti Tek Tek, aslinda mukemmel degil, Yani tip olarak bi Brad Pitt degil tabi
Masallah aidiyet duygunuza hayran kaldim esinize, Allah bizlere de nasip etsin, 4 ayda onu diyecek seviyede degilim elbette ama iyi bir es olacagini hissedebiliyorum, siz kacinci ayda esinizle tamam oldu is dediniz ?
Zurih te yasiyor, siz nerdesiniz ?2 kişi olarak hesapla .çok zor geçiniliyor bu maaşla isviçrede yaşayan birisi olarak söylüyorum. Sakın böylesi bir hata yapma. Almanca diline ne kadar hakimsin.mesleginin hiçbir geçerliligi yok. Burda affedersin ama artık O…U bile meslek eğitimli olanını istiyorlar. İş bulmakta zor. Temizlik,bulaşıktada enaz B1 seviyesinde almancanız olmalı. Hangi şehrinde yaşıyor. Birde Zürih,luzern, genf ise daha pahalı şehirler..
fen öğretmeniyim teknik vs ileri düzeye çekmem gerekiyordu dilimi. yine de prosedürler falan gözümü korkutmuştu. aman ne gerek var dedim açıkçasıbi de saçma geliyor birçok kişiye ama ülkemi seviyorum burda yaşamak istedim. şu mülteci sorunundan sonra soğumadım değil gerçi. zaten geçti gitti evlendim
bu hiç doğru bir yorum degil bence.Gözlem değil
Tecrübe
Hepimiz evlendik. Herkes çok aşırı mutlu demiyorum ama en azından zorlanmadan evlendi
Okuyan okudu, okumayan meslek yaptı. Kısacası herkesin işi gücü var herkes yolunu çizdi.
Aşık olup Türkiyeden evlenenlere lafım yok ama böyle bir tanıdım var çok iyi seni ona yapalımlı erkeker özellikle çok sıkıntılı. Konu sahibi asla kabul etmeyin. Öyle tiplerden çok gördüm. Geneli asalak, işe yaramazın teki. Yabancı kadınlarla yıllarca ilişki
yaşayıp çocuk sahibi oluyorlar. Aileleri evlenmelerini onaylamiyor çocuğunun. Tabii burdada o kişiler tanınmış olduğu için burdaki ailelerde kızlarına asla yaklaştırmıyor öylelerini. Sana Türkiyeden birini bulalıma dönüyor olay. Herkes öyle değil ama %90ını öyle
gerci ben abd deyim, buradaki turk popülasyonu avrupadan çok farklıGözlem değil
Tecrübe
Begenilmemis olabilir belki, ilk tanistigimizda kilo problemi vardi, simdi 20 kilo verdiTürk yokmuymuş?
İsviçrere çok türk yaşıyor.
Kızlar çok güzel ve çoğu kaliteli eğitiml alıyorlar.
İsviçrenin bilim adamları meşhur olması oranın okullarının ve ünilerinin çok başarılı olmalrından kaynaklı
Şimdi bukadar varlıklı birinin orda birini bulamamasının sebeblerinden biri
a) kendisi bir işe yaramiyor kimse onunla muhtap olmak istemiyor
b) kimseyi beğenmiyor, o kimseyle muhatap olmak ietemiyor
Herşekilde sıkıntılı bir tip yani.
Çok doğru emin olun.bu hiç doğru bir yorum degil bence.
Ben hayatimi kurtarmak degil, daha iyiye tasima derdindeyim bi erkegin parasina ihtiyacim yok, sadece Beni ikna edebilmek icin sunduklarindan bahsettim, Allah bu satirlari okuyan herkese daha cogunu versin2 kere evlilip yaptım tapu müdürü gibi neyi var, neyi yok soruşturmadım. Adamın yanında ne hissettiysem ona güvendim, peşine gittim.
Siz hayatınızı kurtarmak amacıyla izdivaç yapıyor gibisiniz.
Sevdiğim adamın peşinden Fizan’a da olsa giderim ama doğru düzgün tanımadığım biri ile evlilik yoluna girmezdim.
Ama hic sevgiden asktan vs bahsetmiyorsun.. tek derdin hayatini daha iyiye tasimak ama sevmek gerekir ki gonul katlansin.. yani yakisiklilikta bir yere kadar emin olBen hayatimi kurtarmak degil, daha iyiye tasima derdindeyim bi erkegin parasina ihtiyacim yok, sadece Beni ikna edebilmek icin sunduklarindan bahsettim, Allah bu satirlari okuyan herkese daha cogunu versin
Orda eşinizin desteği olmadan nasıl geçim sağlayacaksınız? Mesleğinizi sürdüremeyeceksiniz.İkna edebilmek için sunduğu şeyler de maddi zaten.Mutlu olacağınızın bile kesinliği yokken.Ben hayatimi kurtarmak degil, daha iyiye tasima derdindeyim bi erkegin parasina ihtiyacim yok, sadece Beni ikna edebilmek icin sunduklarindan bahsettim, Allah bu satirlari okuyan herkese daha cogunu versin
Sanirim gozu kor olacak kadar bi sevgi paylasamadik 4 ay oldu daha cok yeniAma hic sevgiden asktan vs bahsetmiyorsun.. tek derdin hayatini daha iyiye tasimak ama sevmek gerekir ki gonul katlansin.. yani yakisiklilikta bir yere kadar emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?