Siz olsaydiniz kamu avukatligini birakip isvicreye yerlesir miydiniz ?

Oyle giden erkeklerin gozude disarda oluyor zaten, 3 kurus para goruncede bi havalar civalar

Keske versinler cok isterim orda hep birlikte toplanip iki sohbetin belini kirariz
Siz kararlısınız,biz ne desek değişmeyecek.
Konu açmanızın sebebi de kendinize destek bulabileceğinizi düşünmekti sanırım.Ama yoookkk öyle.

Durumu iyi ve kisiligi duzgun diyebilirim, bilirsiniz ki yakisiklilik da cezbeden bir faktordur her zaman
Ee gidin o zaman, hayat tecrübeleriyle size fikir verenleri ya görmezden geliyorsunuz ya da dalga geçer gibi tepeden tepeden cevaplar veriyorsunuz. Hayırlı olsun evliliğiniz ne diyelim.

Birlikte yasamislar kadinin cocugu varmis hepsini anlatti Tek Tek, aslinda mukemmel degil, Yani tip olarak bi Brad Pitt degil tabi
Türk yokmuymuş?
İsviçrere çok türk yaşıyor.
Kızlar çok güzel ve çoğu kaliteli eğitiml alıyorlar.
İsviçrenin bilim adamları meşhur olması oranın okullarının ve ünilerinin çok başarılı olmalrından kaynaklı
Şimdi bukadar varlıklı birinin orda birini bulamamasının sebeblerinden biri
a) kendisi bir işe yaramiyor kimse onunla muhtap olmak istemiyor
b) kimseyi beğenmiyor, o kimseyle muhatap olmak ietemiyor
Herşekilde sıkıntılı bir tip yani.

Karı koca kamudaki işimizi bırakıp isvicreye yerleştik. Ben ogretmendim ama eşimin mesleği ban göre cok daha ust düzey gayet saygın bir meslekti. Şimdi burada sıfırdan başladık sadece şunu söyleyeyim. 2 kızım var kızlara verdiğimiz kumbaralarina attıkları aylık harçlık benim öğretmen maaşımdan fazla ediyor. Yemişim avukatlığını surda kulağımda kulaklık ormanda korkusuzca yaptığım yürüyüşün keyfini hangi avukat maaşı karsilayabilirki. Inanki gel burda garsonluk yap Turkiyedeki avukatligindan daha çok hakların daha çok insan yerine konulmuslugun olacak.

Masallah aidiyet duygunuza hayran kaldim esinize, Allah bizlere de nasip etsin, 4 ayda onu diyecek seviyede degilim elbette ama iyi bir es olacagini hissedebiliyorum, siz kacinci ayda esinizle tamam oldu is dediniz ?

Ben 7 yıldır evliyim. Yaşım da 34. Ve bebeğim var. Şu an yurtdışı planımız olsa yeter ya çalıştığım diyecek kafaya geldim o yüzden.
Bizim de yurtdışı planları var ama daha kötü ülkelere.
Arap ülkelerinde eşim daha önce uzun yıllar çalıştı. Ben burada yalnız kaldım ilk evlendiğimiz dönemde. O zaman bırakıp gitmedim mesela uzaktan sabrettik. Çocuğu erteledik. Şimdi eşim temelli gitmek istiyor. Şu an tamam gidebiliriz moduna geldim ben.
Yeni tanıdığım biriyle ülke değiştiremezdim ben adamın ne çıkacağı belli değil. Kumar tamamen. He risk alırım belki kazanırım dersiniz. Kazanırsanız da süper bir hayatınız olur aslında. Ama kaybederseniz çok kötü.

Zurih te yasiyor, siz nerdesiniz ?

Ben de seviyorum ya gidersem çok özlerim

bu hiç doğru bir yorum degil bence.

gerci ben abd deyim, buradaki turk popülasyonu avrupadan çok farklı

Begenilmemis olabilir belki, ilk tanistigimizda kilo problemi vardi, simdi 20 kilo verdi

Ben hayatimi kurtarmak degil, daha iyiye tasima derdindeyim bi erkegin parasina ihtiyacim yok, sadece Beni ikna edebilmek icin sunduklarindan bahsettim, Allah bu satirlari okuyan herkese daha cogunu versin

Ben hayatimi kurtarmak degil, daha iyiye tasima derdindeyim bi erkegin parasina ihtiyacim yok, sadece Beni ikna edebilmek icin sunduklarindan bahsettim, Allah bu satirlari okuyan herkese daha cogunu versin
Ama hic sevgiden asktan vs bahsetmiyorsun.. tek derdin hayatini daha iyiye tasimak ama sevmek gerekir ki gonul katlansin.. yani yakisiklilikta bir yere kadar emin ol

Orda eşinizin desteği olmadan nasıl geçim sağlayacaksınız? Mesleğinizi sürdüremeyeceksiniz.İkna edebilmek için sunduğu şeyler de maddi zaten.Mutlu olacağınızın bile kesinliği yokken.
@Vatkenaydusamtayms'ın söylediğiyle aynı kapıya çıkıyor.Yine de inşallah biz yanılırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…