- Konu Sahibi Evelynswiss
-
Evet cherrycim kesinlikle sana katılıyorum. Şimdi benle evli bir adam ilgilense doğal olarak derim “Karısına faydası olmamış. Bana mı olsun” üstelik dünyanın en değerli vatandaşlıklarından birine sahibim. “Beni çıkar için mi seviyor” derim. Bir de bunları fuarda gördüm. Kadın benim exin ağzının içine düşecek. Rabbim kadının da gururlusunu versinO daha kötü yahuuu, İsviçre pasaportu çok değerli bir pasaport satın alacak olsam evli, vasat herifi bir herifi mi satın alırdımAkıl bedava cidden. Benim de tanıdığım Alman bir hanım abla bir tane Nijerli satın almıştı amma eleman sempatikti. O da uyuşturucu işi yapıyormuş deport ettiler geri gelsin diye tonla avukat parası ödedi
Sizinle henüz evliyken mi buldu bu kadını? Soysuz.Evet cherrycim kesinlikle sana katılıyorum. Şimdi benle evli bir adam ilgilense doğal olarak derim “Karısına faydası olmamış. Bana mı olsun” üstelik dünyanın en değerli vatandaşlıklarından birine sahibim. “Beni çıkar için mi seviyor” derim. Bir de bunları fuarda gördüm. Kadın benim exin ağzının içine düşecek. Rabbim kadının da gururlusunu versin
Ah ulen dünya...elin çulsuz tipsiz kadınları adamları sırf güçlü devletin verdiği vatandaslik sayesinde 72 milletten gözünün kestiği her civanı köle diye kapısına bağlıyor, bizim vatandaşlık da anca ne idugu belirsiz pakilere afganlara sebil gibi dağıtılıyor...O daha kötü yahuuu, İsviçre pasaportu çok değerli bir pasaport satın alacak olsam evli, vasat herifi bir herifi mi satın alırdımAkıl bedava cidden. Benim de tanıdığım Alman bir hanım abla bir tane Nijerli satın almıştı amma eleman sempatikti. O da uyuşturucu işi yapıyormuş deport ettiler geri gelsin diye tonla avukat parası ödedi
Evet piraye. Evliliğimizin son 2 senesi çok kötüydü. Türkiye’ye pek gelmiyordu. Gelince bana soğuktu. Ama hiç bir zamanda karşıma çıkıp “Bir başka kadın var” demedi. Razı gelmem sandı belki. Dile kolay 15 sene geçirdik beraber. Biz boşandıktan 3 ay sonra bu kadınla evlenmiş.Sizinle henüz evliyken mi buldu bu kadını? Soysuz.
Boşver bacım, o aklınca bulduğu ilk ipe tutunup, bu ortadoğu çukurundan kaçıp hayatını kurtardı belki ama değil isvicreye icguveysi, Vatikan a papa da olsa senin ahın yakasında olduğu sürece huzur bulamaz bence...Sende çocuk var mı? Bari ex eşin orda işe güce vatandaşlığa tutunsun da çocuk varsa ileride ona bı faydası olsun gereksizin.Evet piraye. Evliliğimizin son 2 senesi çok kötüydü. Türkiye’ye pek gelmiyordu. Gelince bana soğuktu. Ama hiç bir zamanda karşıma çıkıp “Bir başka kadın var” demedi. Razı gelmem sandı belki. Dile kolay 15 sene geçirdik beraber. Biz boşandıktan 3 ay sonra bu kadınla evlenmiş.
Çocuk 2. Evliliğimde oldu. Şu an 5 aylık, deliriyorum kızım içinBoşver bacım, o aklınca bulduğu ilk ipe tutunup, bu ortadoğu çukurundan kaçıp hayatını kurtardı belki ama değil isvicreye icguveysi, Vatikan a papa da olsa senin ahın yakasında olduğu sürece huzur bulamaz bence...Sende çocuk var mı? Bari ex eşin orda işe güce vatandaşlığa tutunsun da çocuk varsa ileride ona bı faydası olsun gereksizin.
Yanlış hatırlamıyorsam senin küçük bebegin vardıÇocuk 2. Evliliğimde oldu. Şu an 5 aylık, deliriyorum kızım içinİlk eşim “çocuk istemedi. Sorumluluğunu almam” dedi.
Yoo bebek 2. Eşimden.Yanlış hatırlamıyorsam senin küçük bebegin vardıhamileyken mi aldattı seni pis herif
Bizimki zenginde değil zürtağa .Aynen size katılıyorum.gurbetlik zor birde dil bilmeden gidince , dil öğrenene kadar dahada zorr… sevmeden sırf zengin diye evlenmekve bu zorlukları yaşamak Değmez gerçekten değmez
İsviçre pasaportu yok mu? Vatandaşlık almamış mi?Bizimki zenginde değil zürtağa .
E nasıl yaşıyorlar orda?Benim ablam Almanyada ben genel olarak gurbet zor dedim isveçde değil. Vatandaşlık almıyorlar ablamda eniştemde oğluda almak istemiyorlar.
Allah Allah niye ki? Çocukları varsa orda doğduğu için otomatik olarak vatandaş sayılıyor zaten, onu da mı reddettiler? Vatandaşlık olmadan sosyal güvence filan da olmaz...niye böyle yaptılar ki çok ilginçEniştem 4 yaşında gitti ablam evlendi gitti gitmez olaydı. Oturumları var ama çift vatandaş olmuyorlar .
SayılırTam bilmiyorum ama 2000 den sonra doğan çoçuklar otomatik oluyormuş küçük kızı oldu zaten 2001 doğumlu. Bütün haklardan yararlanıyorlar ama bildiğim kadarıyla siz ordamı yaşıyorsunuz.
yoo sosyal güvencenin vatandaşlıkla bir alakası yok. oturumla her hakkı alıyorsun.Allah Allah niye ki? Çocukları varsa orda doğduğu için otomatik olarak vatandaş sayılıyor zaten, onu da mı reddettiler? Vatandaşlık olmadan sosyal güvence filan da olmaz...niye böyle yaptılar ki çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?