Siz olsaydınız düğün günü nişanlınızın akrabalarına evinizi açar mıydınız?

Asla müsade etme, ne demek benim hevesle aldigim esyami kullanmadan baskasi kullansin. Daha neler

Düğün orada kına burada onun akrabası şunun şeyi vallahi tertemiz nikah kıy evlen ya valla o yollarda gidiş gelişin beni yordu. Bazı insanlar çok düşüncesiz. Teklif bile edilmez sizin evde kalsınlar mi diye. Oğullarının evini kendi evi gibi benimseyen kaynanalar işte

Ay ne münasebet düğün günü gelip milletin yatıp kalktığı evde mi kalacaksınız onların dağıttığını mı toplayacaksınız yok artık daha neler. Benzeri arkadaşımın başına geldi onda kayınpeder kayınvalide görümce erkek kardeşi kalmıştı kız ona rağmen kıyameti kopardı haklı olarak. Düğünden vazgeçiyordu nerdeyse. Sonra evlendi ama evlilik aşamasında da ailenin ne kadar yol yordam bilmeyen insanlar olduğunu anladı keşke o zaman vazgeçseydim dediği şeyler yaşadı

Gelin olup gelinmemiş eve misafir gelir kalır mı
ne saçmalık! Teklif dahi etmemeleri lazımdı. İlkler özeldir. İlk gelin damat kendi evine girsin.

Doğru yaptınız bence hiç böyle şeylere ayıp olur diye evet demeyin tavizler böyle başlar gerekirse cebimden verir otel ayarlarım yine eve sokmam misafir de misafirmiş ha bana biri böyle yerde kal dese ben çekinir kalamam insanlar ne hevesle dizmiş yanlışlıkla bişi kırılır kaza olur her şeyi geç insanın içine sinmez ya ev sahibi daha kalmamışken kalmak ayıp diye bir şey var

Mevzu eşya değilde kalacak insan bi garip hisseder bir kere hissetmesi lazım. Bide zaten tamam deseniz düğünden sonrada bu konularda pek yüz bulmuş olup ev yol geçen hanına çevrilebilir. Hayır demeniz en azından ilerde böyle misafirli konularda sizin çizginizin olduğunu gösterir langır lungur davranılmaz.

Bulunduğunuz yerde bir tek sizin eviniz olsaydı problem etmeyin derdim ancak ev var ise ne münasebet

Yuh yaa teklif etmeleri bile saçma. Otel tutsunlar

Yeni kurulan evimde daha ben uyanmamışken başkasının uyanmasını bende istemezdim. Haklısınız.

Aklıma kayınvalidemin gündüz düğün sonrası evimizi kimse öğrenmesin bizimle gelmesin arkamızdan diye önce bize gelin herkes bize gelsin sonra siz burdan evinize gidin demesi geldi

Ben de almazdım ne alaka gelin evinde misafir. Kendim de ağırlamadım otele gitti herkes

En dogal tepki ne demek daha evlenmeden sız evınızde kalamadan mısafırler kalcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…