- 18 Temmuz 2016
- 4.549
- 12.593
-
- Konu Sahibi bayanlatte
Asla müsade etme, ne demek benim hevesle aldigim esyami kullanmadan baskasi kullansin. Daha nelerArkadaşlar merhaba. Benim 2 ay sonra düğünüm olcak. Nişanlımın ailesi başka şehirde oturduğu için kınayı burada, düğünü onların memleketinde yapacağız. Evimizi burada tuttuk. Kayınvalidem bizim taraftan kınaya geleceklerin bi kısmı için sizin evinizi açarız dedi. Ben itiraz ettim. Daha ben eşyalarımı hiç kullanamadan başkalarının kullanması doğru olmaz dedim. Ayrıca nişanlımın ailesinin burda da çevresi çok fazla. Kalacak o kadar çok yerleri var ki. Daha evlenmeden misafir ağırlamak bana mantıklı gelmedi. Sonradan vicdan azabı çektim ama keşke öyle demeseydim diye sizce hata mı yaptım?
Gelin olup gelinmemiş eve misafir gelir kalır mıArkadaşlar merhaba. Benim 2 ay sonra düğünüm olcak. Nişanlımın ailesi başka şehirde oturduğu için kınayı burada, düğünü onların memleketinde yapacağız. Evimizi burada tuttuk. Kayınvalidem bizim taraftan kınaya geleceklerin bi kısmı için sizin evinizi açarız dedi. Ben itiraz ettim. Daha ben eşyalarımı hiç kullanamadan başkalarının kullanması doğru olmaz dedim. Ayrıca nişanlımın ailesinin burda da çevresi çok fazla. Kalacak o kadar çok yerleri var ki. Daha evlenmeden misafir ağırlamak bana mantıklı gelmedi. Sonradan vicdan azabı çektim ama keşke öyle demeseydim diye sizce hata mı yaptım?
Doğru yaptınız bence hiç böyle şeylere ayıp olur diye evet demeyin tavizler böyle başlar gerekirse cebimden verir otel ayarlarım yine eve sokmam misafir de misafirmiş ha bana biri böyle yerde kal dese ben çekinir kalamam insanlar ne hevesle dizmiş yanlışlıkla bişi kırılır kaza olur her şeyi geç insanın içine sinmez ya ev sahibi daha kalmamışken kalmak ayıp diye bir şey varArkadaşlar merhaba. Benim 2 ay sonra düğünüm olcak. Nişanlımın ailesi başka şehirde oturduğu için kınayı burada, düğünü onların memleketinde yapacağız. Evimizi burada tuttuk. Kayınvalidem bizim taraftan kınaya geleceklerin bi kısmı için sizin evinizi açarız dedi. Ben itiraz ettim. Daha ben eşyalarımı hiç kullanamadan başkalarının kullanması doğru olmaz dedim. Ayrıca nişanlımın ailesinin burda da çevresi çok fazla. Kalacak o kadar çok yerleri var ki. Daha evlenmeden misafir ağırlamak bana mantıklı gelmedi. Sonradan vicdan azabı çektim ama keşke öyle demeseydim diye sizce hata mı yaptım?
Bulunduğunuz yerde bir tek sizin eviniz olsaydı problem etmeyin derdim ancak ev var ise ne münasebetArkadaşlar merhaba. Benim 2 ay sonra düğünüm olcak. Nişanlımın ailesi başka şehirde oturduğu için kınayı burada, düğünü onların memleketinde yapacağız. Evimizi burada tuttuk. Kayınvalidem bizim taraftan kınaya geleceklerin bi kısmı için sizin evinizi açarız dedi. Ben itiraz ettim. Daha ben eşyalarımı hiç kullanamadan başkalarının kullanması doğru olmaz dedim. Ayrıca nişanlımın ailesinin burda da çevresi çok fazla. Kalacak o kadar çok yerleri var ki. Daha evlenmeden misafir ağırlamak bana mantıklı gelmedi. Sonradan vicdan azabı çektim ama keşke öyle demeseydim diye sizce hata mı yaptım?
Yuh yaa teklif etmeleri bile saçma. Otel tutsunlarArkadaşlar merhaba. Benim 2 ay sonra düğünüm olcak. Nişanlımın ailesi başka şehirde oturduğu için kınayı burada, düğünü onların memleketinde yapacağız. Evimizi burada tuttuk. Kayınvalidem bizim taraftan kınaya geleceklerin bi kısmı için sizin evinizi açarız dedi. Ben itiraz ettim. Daha ben eşyalarımı hiç kullanamadan başkalarının kullanması doğru olmaz dedim. Ayrıca nişanlımın ailesinin burda da çevresi çok fazla. Kalacak o kadar çok yerleri var ki. Daha evlenmeden misafir ağırlamak bana mantıklı gelmedi. Sonradan vicdan azabı çektim ama keşke öyle demeseydim diye sizce hata mı yaptım?
Yeni kurulan evimde daha ben uyanmamışken başkasının uyanmasını bende istemezdim. Haklısınız.Arkadaşlar merhaba. Benim 2 ay sonra düğünüm olcak. Nişanlımın ailesi başka şehirde oturduğu için kınayı burada, düğünü onların memleketinde yapacağız. Evimizi burada tuttuk. Kayınvalidem bizim taraftan kınaya geleceklerin bi kısmı için sizin evinizi açarız dedi. Ben itiraz ettim. Daha ben eşyalarımı hiç kullanamadan başkalarının kullanması doğru olmaz dedim. Ayrıca nişanlımın ailesinin burda da çevresi çok fazla. Kalacak o kadar çok yerleri var ki. Daha evlenmeden misafir ağırlamak bana mantıklı gelmedi. Sonradan vicdan azabı çektim ama keşke öyle demeseydim diye sizce hata mı yaptım?
Ben de almazdım ne alaka gelin evinde misafir. Kendim de ağırlamadım otele gitti herkesArkadaşlar merhaba. Benim 2 ay sonra düğünüm olcak. Nişanlımın ailesi başka şehirde oturduğu için kınayı burada, düğünü onların memleketinde yapacağız. Evimizi burada tuttuk. Kayınvalidem bizim taraftan kınaya geleceklerin bi kısmı için sizin evinizi açarız dedi. Ben itiraz ettim. Daha ben eşyalarımı hiç kullanamadan başkalarının kullanması doğru olmaz dedim. Ayrıca nişanlımın ailesinin burda da çevresi çok fazla. Kalacak o kadar çok yerleri var ki. Daha evlenmeden misafir ağırlamak bana mantıklı gelmedi. Sonradan vicdan azabı çektim ama keşke öyle demeseydim diye sizce hata mı yaptım?
En dogal tepki ne demek daha evlenmeden sız evınızde kalamadan mısafırler kalcakArkadaşlar merhaba. Benim 2 ay sonra düğünüm olcak. Nişanlımın ailesi başka şehirde oturduğu için kınayı burada, düğünü onların memleketinde yapacağız. Evimizi burada tuttuk. Kayınvalidem bizim taraftan kınaya geleceklerin bi kısmı için sizin evinizi açarız dedi. Ben itiraz ettim. Daha ben eşyalarımı hiç kullanamadan başkalarının kullanması doğru olmaz dedim. Ayrıca nişanlımın ailesinin burda da çevresi çok fazla. Kalacak o kadar çok yerleri var ki. Daha evlenmeden misafir ağırlamak bana mantıklı gelmedi. Sonradan vicdan azabı çektim ama keşke öyle demeseydim diye sizce hata mı yaptım?