Siz Olsanız Ne Yaparsınız ?

Sakin gitme ! Sanki hala bir umudun varmış gibi ... Çok üstüne gelirlerse telde anlatırsın ama kendi ailenle paylaş muhakkak durumu . Evlılık öncesi naz niyaz sanmasın kimse .

şimdiye kadar zaten nisanlin ve ailesiyle ilgili bir sürü konu açmıştın bdv ye iyi olmuş ayrıldığınız senin adına sevindim ama bu şekilde olmasına üzüldüm Allah iyilerle karsilastirsin bundan sonra inşallah
konuna gelince annesine durumu sen soyleme annen söylesin bir daha asla rahatsız edemezler seni o zaman

çok çok çok şanslı ve uyanıkmışsın, maşallah diyorum. Bu adar kısa sürede bu kadar doğru karar alabilmek de bir feraset işi yani. Bol bol şükret bence. Allah kurtarmış, tam da dibindeyken.

Annesine gitme, telefonda anlat sebeplerini. Allah ın sevgili kuluymuşsun derler ya, aynen böye bir şey yaşamışsın.

Canm her serde vardir bir hayir.. her hayirda da vardir bir ser... Rabbim neylerse guzel eyler.. nasilsin yeni hayatnda yelken acmissindr diye dusunuyorum.. neler oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…