Siz Olsanız Ne Yaparsınız ?

Aman diyim gitme seni ne diye çağırıyor tövbe tövbe aklıma kötü kötü şeyler geliyor

Canım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın Rabbim daha iyilerini çıkarsın karşına o da kaybettiğine yansın

Bence yanına gitme ara söyle o da ex kayinvalideni seviyorsan

Bildiğini düşünüyorum ben açıkçası masraflar boşuna gitmesin elalem ne der diye olayı tatlıya bağlamak istiyor

Kararlı dur canım seni kandirmalarina fırsat verme sakın

Ve o utanmaz kadir kıymet bilmezi bir daha görmemeye çalış sakın ha muhatap olma
Güçlü olmaya çalış allaha sığın canım

Gerçekten verilmiş sadakan varmış düğüne 5 gün kala öğrenmişsin. Yat kalk dua et. Annesi muhtemelen biliyor oğlunun ne b.k yediğini. Ondan büyütme diyor sana. Bi daha arayacaktır zaten kadın, o zaman anlatır içini döker kapatırsın telefonu. Ne münasebet bi de niye ayaklarına gideceksin daha neler.

Kesinlikle gitme çok gelmek istiyorsa kendisi ayağına gelecek düğüne kalmış kaç gün şurda.Ne pislik adamlar var ya allah bildiği gibi yapsın bir de öylesine birşey demiş düğünün var senin be adam evleniyon

Bu duruma benzer bisey yasadim insanin gozunun icine baka baka kandirilmasi koyuyor insana ne yazikki insan omrunde her dakika her saniye kiymetlidir boyleleri gelip zamanini calar sorada oylesine biseydi yaa tabi ama ben ailesiyle hala gorusuyorum annesi annemdir ablalari ablam o soysuzu cikardik sadece aradan.. anasi ne ki danasi o olsun demeyi var sa sofrada bi paylasmislik haksizlik etmeyin ama tabikide asla affetme balik bastan kokarmis,,

Ben sizin yapabildiğinizi yapamayacağım sanırım.Çünkü onunla ilgili hiç bir şey duymak görmek istemiyorum.Eve kıyafetlerimi çeyizi falan yerleltirmiştim.Onları da almaya gitmeyeceğim zaten.

Ben sizin yapabildiğinizi yapamayacağım sanırım.Çünkü onunla ilgili hiç bir şey duymak görmek istemiyorum.Eve kıyafetlerimi çeyizi falan yerleltirmiştim.Onları da almaya gitmeyeceğim zaten.
En dogrusu benim yasadigim seyin ustunden 5 sene gecti artik her ikimizde yollarimiza bakiyoruz ..malsef demiycem allah herkesi yerinde mutlu etsin allah kimsenin ettigini yanina koymaz o yuzden sen sadece gonlunu ferah tut uzulme benim sana tek tavsiyem bu olur

Ben nolursa olsun annesinin durumu bilmeye hakki var diye dusunutorum

Artik erkek milletine cok guvenmedigim ixin ya arayin annesiyle konusup anlatin yada evinize davet edip evde anlatin

telefonda kadina anlat ve sakin barisma terbiyesiz oylesineymis

Görüşmeye gitmeyin annesiyle,çok ısrarcı olursa telefon da anlatın oğlunun yediği haltlari...
İyi ki evlenmeden gormussunuz ne mal olduğunu..
Geçmiş olsun...

Nikahınız kıyılmamıştı değil mi? Gerçekten muhteşem bi şansınız var ben rahatladım sevindim yerinize. Allah nasıl bir felaketten almış sizi ya. Herşeyi silip atın ne gideceksiniz o kadının ayağına ama oğlunuz bu kadar basit bu kadar gerizekalı beni böyle ayan beyan aldatmış diyin.

Çok şükür kıyılmadı

Anlatırsan ne değişecek eninde sonunda öğrenecek bence gitme daha evlenmeden böyleyse bir kızın mesajıyla yemek masasından ağar topar kaldıra biliyorsa sanırım öylesine bir şeydeyim bu

Allahım ne zor bişey yaşamışşın çok üzüldüm senin adına ama erkenden farketmende iyi olmuş okadar hazırlık bu erkeklerin kafa yapısını anlayamıyorum ya ben

Telefonda upuzun anlatın içinizde kalmasın. Ben olsam dagitmistim ortalığı. Anasına dayısına ne saygım kalırdı ne sevgim , asla sakın kalamazdim. Ama siz öyle yapmayın ileride cirkef bir kızdı zaten demesinler. Ucuz kurtulmussunuz ayrica

Annesine gitme. Ama bu durumu bi msjla filan belirt.
. Örnek olarak;
Size saygımdan son görevimi yapıyorum. Sonuçta yüz yüze baktık. Oğlunuz .. beni aldattığı için ayrılık kararı verdim. Bi daha rahatsız edilmek istemiyorum.

Öncelikle geçmiş olsun yaptığınız bir iyilik sizi çok büyük şeylerden dondermis... kv yanına gitmeyin ama tel açıp konuşun tek tek anlatın bende böyle olsun istemezdim ama durum bundan ibaret diyin kapatın size dert olacağına onlara olsun

Eve gitmeyin telefonda anlatin
Ay ne güzel evlenmeden yakalamissiniz ya evlenseydiniz Allah korusun

Bir tanidigim da buna benzer bir sey yasadi. Kayinvalide de cagirmis ayni bu olay gibi. Ah yavrum nasil yapti niye etti falan beraber iki gun aglastilar sonra unutuldu gitti. Bizimki de seviniyordu ailesi kendisini tutuyor diye. Annesi sonucta yani ne zamana kadar kizacak. Bence gorusmeye gitmeyin. Ex nisanliniz bundan anlam cikarip barismaya bile calisabilir. Cok merak ediyorsa telefonda anlatirsin. Hala "bunda ne var ki canim" havasindaysa telefonu suratina kapat gitsin anasi neymis ki danasi ne olmus dersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…