Bu duruma benzer bisey yasadim insanin gozunun icine baka baka kandirilmasi koyuyor insana ne yazikki insan omrunde her dakika her saniye kiymetlidir boyleleri gelip zamanini calar sorada oylesine biseydi yaa tabi ama ben ailesiyle hala gorusuyorum annesi annemdir ablalari ablam o soysuzu cikardik sadece aradan.. anasi ne ki danasi o olsun demeyi var sa sofrada bi paylasmislik haksizlik etmeyin ama tabikide asla affetme balik bastan kokarmis,,
En dogrusu benim yasadigim seyin ustunden 5 sene gecti artik her ikimizde yollarimiza bakiyoruz ..malsef demiycem allah herkesi yerinde mutlu etsin allah kimsenin ettigini yanina koymaz o yuzden sen sadece gonlunu ferah tut uzulme benim sana tek tavsiyem bu olurBen sizin yapabildiğinizi yapamayacağım sanırım.Çünkü onunla ilgili hiç bir şey duymak görmek istemiyorum.Eve kıyafetlerimi çeyizi falan yerleltirmiştim.Onları da almaya gitmeyeceğim zaten.
Ben nolursa olsun annesinin durumu bilmeye hakki var diye dusunutorumKızlar merhaba ,
Çok uzatmadan konuya girmek istiyorum.8 Nisan da düğünüm olacaktı.Ancak dün ilişkimi bitirdim.
Sebebi ise dün nişanlımla buluştuk.Son eksiklerimizi alacaktık.Alışverişimizi falan yaptık.Sonra bir cafeye oturduk yemek yemek için.Telefonu çaldı üç kere üçünde de benim yanımda konuşmadı.Mekan dışına çıkıp görüştü.Bu zamana kadar hiç telefonunu karıştırmamıştım ama bu sefer rahatsız oldum tavrından.Zaten apar topar hadi kalkalım dedi.Yemeğini de yemedi bana da yedirmedi.Arabaya bindik.Eve götürücekti beni yine telefonu çaldı yolda açmadı.
Ikinciye çalınca aldım zorla elinden telefonu bakmak için A diye birini kaydetmiş.Whatsaptan baktım kızın biri kızın profil resmi de beraber çekildikleri bir resim.Baktım aşkımlı canımlı bir sürü konuşmalar.O kadar sinirlendim ki.En çokta zoruma giden geçen hafta hastaydım.Serum falan takıldı bana.Akşam işten çıkınca görmeye gelecekti.Mesai var gelemiyorum dedi bana.O akşam kızla yemeğe gitmişler.Ağladım çok yanında ne yazık ki tutamadım kendimi.
Tek açıklaması da sadece öylesine bişey dedi.Hiç birşey demedim.Bıraktım yüzüğü arabasına sakın bir daha beni arama diyip indim arabadan.
Bugün annesi aradı beni.Telefonda ağlıyor kızım yapma lütfen diye.Bari son kez görüşelim diye yarın beni yanına çağırıyor.Gitmeyi düşünmüyorum.Ancak annesine yaptığı haltı anlatmamış.Kadın ufak şeyleri büyütmeyi falan dedi telefonda.Bahane olarak ne dediğini hiç bilmiyorum.
Şimdi ben gidip annesine herşeyi anlatmalı mıyım ki gitmek istemiyorum.Yoksa gitmemelimiyim.
Teşekkürler şimdiden.
telefonda kadina anlat ve sakin barisma terbiyesiz oylesineymisKızlar merhaba ,
Çok uzatmadan konuya girmek istiyorum.8 Nisan da düğünüm olacaktı.Ancak dün ilişkimi bitirdim.
Sebebi ise dün nişanlımla buluştuk.Son eksiklerimizi alacaktık.Alışverişimizi falan yaptık.Sonra bir cafeye oturduk yemek yemek için.Telefonu çaldı üç kere üçünde de benim yanımda konuşmadı.Mekan dışına çıkıp görüştü.Bu zamana kadar hiç telefonunu karıştırmamıştım ama bu sefer rahatsız oldum tavrından.Zaten apar topar hadi kalkalım dedi.Yemeğini de yemedi bana da yedirmedi.Arabaya bindik.Eve götürücekti beni yine telefonu çaldı yolda açmadı.
Ikinciye çalınca aldım zorla elinden telefonu bakmak için A diye birini kaydetmiş.Whatsaptan baktım kızın biri kızın profil resmi de beraber çekildikleri bir resim.Baktım aşkımlı canımlı bir sürü konuşmalar.O kadar sinirlendim ki.En çokta zoruma giden geçen hafta hastaydım.Serum falan takıldı bana.Akşam işten çıkınca görmeye gelecekti.Mesai var gelemiyorum dedi bana.O akşam kızla yemeğe gitmişler.Ağladım çok yanında ne yazık ki tutamadım kendimi.
Tek açıklaması da sadece öylesine bişey dedi.Hiç birşey demedim.Bıraktım yüzüğü arabasına sakın bir daha beni arama diyip indim arabadan.
Bugün annesi aradı beni.Telefonda ağlıyor kızım yapma lütfen diye.Bari son kez görüşelim diye yarın beni yanına çağırıyor.Gitmeyi düşünmüyorum.Ancak annesine yaptığı haltı anlatmamış.Kadın ufak şeyleri büyütmeyi falan dedi telefonda.Bahane olarak ne dediğini hiç bilmiyorum.
Şimdi ben gidip annesine herşeyi anlatmalı mıyım ki gitmek istemiyorum.Yoksa gitmemelimiyim.
Teşekkürler şimdiden.
Nikahınız kıyılmamıştı değil mi? Gerçekten muhteşem bi şansınız var ben rahatladım sevindim yerinize. Allah nasıl bir felaketten almış sizi ya. Herşeyi silip atın ne gideceksiniz o kadının ayağına ama oğlunuz bu kadar basit bu kadar gerizekalı beni böyle ayan beyan aldatmış diyin.
Anlatırsan ne değişecek eninde sonunda öğrenecek bence gitme daha evlenmeden böyleyse bir kızın mesajıyla yemek masasından ağar topar kaldıra biliyorsa sanırım öylesine bir şeydeyim buKızlar merhaba ,
Teşekkürler şimdiden.