Siz Olsanız Ne Yaparsınız ?

Tabi ki hayır bile bile lades der mi insan
Öncelikle Allahtan kolaylık ve dirayet diliyorum sizin için. Sonrasinda tabi ki dememelisiniz. Annesini düşünmeyin kendiniz neyin nasıl olduğunu biliyorsunuz arayıp anlatıp kapatın hatır vs doye dusunmeyin. Kadının söylediklerine kapatın kulağınızı. İnşallah karşınıza sizi cok mutlu edecek insan çıkar

halini tahmin edebiliyorum canım çok şükür ki evlenmeden gerçek yüzünü görmüşssün.allah bundan sonra iyilerle karşılaştırsın
gitme ama oğlunun kırdığı cevizleri anlat bilsin.bırak bundan sonra onlar düşünsün..

Gitme. Bir anneye oglunun boyle adi biri oldugunu soylemek anneyi uzer. Bosver. Allahin sevdigi kuluymussun evlenmeden gordun ne mal oldugunu.

Valla çok şanslısın ramak kala yırtmışsın kaba oldu ama

Annesine yüz yüze olmadan da anlatabilirsiniz durumunuzu sizi niye kötü bilsin ufak bir olay demek. Hakkıniz da Rabbim hayırlısıni nasip etsin evlendikten sonra sa öğrenebilirdiniz. Merhametsiz insanla hiç uğraşmayın bence adam olmamış bide hastaymissiniz

nickiniz lanetli degil bence şansli olmaliydi.
ucuz atlatmissiniz.
hakkinizda hayırlısı olsun bundan sonra.
anneniyle ben olsam gorusmezdim.
bitti gitti.aileleri bu olaya tamamen dahil edip tartisma konusu yapmak istemezdim.
neticede sans isteyecekler büyuk ihtimal.
yolunuza bakin.
yolunuz açik olsun..

Kesinlikle annesine anlatmalisiniz en inç ayrintisina kadar.
Cunku sonra size ufacik sebeplerden oglumu birakti olur. Herkese anlatin ne haltlar karistirdigini. Birazcik iciniz sogsun. Bi nebzede olsa siniriniz gecer

Feci sanslisin. Sükret
Annesine anlatirdim ben kesinlikle, bilsinler
Malini :)

Katılıyorum. Büyük ihtimal kadın da biliyordur. O yüzden küçük şeyleri büyütmeyin diyordur. Spesifik bir şey söylenmiş olsa bu yüzden ayrılınır mı der. Bilmiyorsa da dediğiniz gibi bir sebepten dolayı (eşya, düğün salonu, konu komşu ne der) konu sahibi söyleyince de aynı şeyi söylemeye devam eder. Kötü yapmış oğlum ama büyütme affet der.
Konu sahibi bence annesine mesaj at ya da telefonla söyle ama kesinlikle yanına gitme. Ne münasebet yanına gidecekmişsin. Senin bir şeyin değil artık o. Söyle dememin sebebi de olur da annesine yalan söylediyse o da bilsin diye. Adama gıcıklığımdan, yoksa bir şey olacağından değil.

Allahın şanslı kulusun. Kadına mesaj at, bir daha da arkana bakma

Keske senin gibi sansli olsaydim ama adamdaki rahatliga sasirdim yani pes.Ben olsam tekme tokat girmistim sonra yuzune tukurup inmistim.

Bence hiç annesinin yanına gitmeyin ama tlfonda anlatın ailesine herşeyi bilsinler oğullarının ne ş..siz olduğunu size de geçmiş olsun zor ama en azından evlenmeden önce öğrendiniz zararın neresinden dönerseniz kardır.Her yerden engelleyin ki daha hızlı toparlanabilesinz Allah yardımcınız olsun inşaAllah

Cok cokk iyi yapmissiniz sakin uzulmeyin. Bu durumlardan haberiniz olmasa birde boyle bir adamla evlenecektiniz. Ilerde buraya cok konular acardiniz. Iyiki de gormussunuz. Cok gecmis olsun.

böyle bir durumda, kv adayı gelinin evine gelmezmi ?
sizi yanına çağırmasını anlayamadım. maden aranızın düzelmesini istiyo, kalksın evinize gelsin bi zahmet.

allahın şanslı kuluymuşsunuz, sadaka verin ..

korkunc yahuu adama bak 4 gun sonra evkeniyor

gitme ve anlatma.
yada hayır içimde kalır dersen telefonda söyle ne diyeceksen ama gitme.
cok istiyorlarsa kendileri gelsin. gene içindekiler söyle ve barışma. arkalarına baka baka cıksınlar.

Ben olsam gitmezdim.Çok istiyorsa kendi gelsin size.
Üzülmeyin her şerrin içinde bir hayır vardır.
Sansliymissiniz bir çok arkadaşın da dediği gibi.
Bundan sonrası için Allah gonlunuzè göre versin inşallah.

telefonda soyle oglunun neler yaptigini gidip bulusma benve

Hic gorusmeyin annesiyle cok merak rttiyse ogluna sorsun.
Bence sadaka verin boyle serefsizden kurtuldugunuz icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…