- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
-
- Konu Sahibi castleinthesnow
kesinlikle gitmezdim gitmem deKızlar çok kafam karıştı yahaftaya finallerim başlıyor festivaller falan derken başlamadım daha hiç çalışmaya. Cuma günü çok önemli bir mat finalim var. Çarşamba da çok yakın arkadaşımın doğum günü sürpriz parti düzenliyorlarmış annesi beni aradı. gitmesem olmaz 6 senelik arkadaşım, bütün arkadaşları ordayken benim olmamam hoş olmaz kötü hissederim ama işte gidersem de o günüm gitmiş olacak hiç çalışamayacağım notumuyü kseltmem lazım sizce napmalıyım?
aynı gün yok ama ondan sonraki günlerde varbu geceden calışmaya başlar arkadaşımı yalnız bırakmazdım... önünde 5 gün var eğer başka sınavın yoksa gayet rahat hazırlanırsın
Büt var da büte bırakmamam lazımizguben .!.:bütü varsa giderim yoksa gitmem not daha önemli.
Arkadaşlık önemli ama kendi geleceğin daha önemliKızlar çok kafam karıştı yahaftaya finallerim başlıyor festivaller falan derken başlamadım daha hiç çalışmaya. Cuma günü çok önemli bir mat finalim var. Çarşamba da çok yakın arkadaşımın doğum günü sürpriz parti düzenliyorlarmış annesi beni aradı. gitmesem olmaz 6 senelik arkadaşım, bütün arkadaşları ordayken benim olmamam hoş olmaz kötü hissederim ama işte gidersem de o günüm gitmiş olacak hiç çalışamayacağım notumuyü kseltmem lazım sizce napmalıyım?
Aynen ben de öyle yapmaya karar verdimcanım kutlamaya gider gelirsin 2 saatt ..
şimdiden otur çalış zaman kaybetme ..
basarılar diliyoruz ..
Öyle yapmaya karar verdim akşam vakti aksamazaten aksama kadar çalışıp akşam gidicem:)arkadaşının doğmgününe git ama bütün gününü öldürmene gerek yok kigider 1 saat vakit geöçirir senin için geldim ders çalışmaya ara verdim hemen dönmem lazım dersin.
hadi doğru söyle ders çalışmak içinden gelmiyor dimi? yoksa pekala hemen ders çalışmaya başlayıp kalan vakti verimli geçirebilirsin