• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız?

Öyleyse onun bir süreçten geçtiğini düşünün,hani yaşlı dedelerimiz falan huysuz olurda üstelememiz söylenir ya..o da üzülecektir bu süreci atlatınca.Söylediklerine ve yaptıklarına fazla alınmamaya çalışın.

Hiç üstüne gitmiyorum inanın bana... Her zaman yanındayım her şey güzel olacak tek söylediğim bu. Arada birkaç kez hata yaptığını hissettiğimde uyardım "beni yargılamadan dinle" dedi ve karışmadım bir daha

Saldırgan olduğumu düşünmüyorum. Ayrıca sizin bana "kıskanıyor demediğim için bana alındınız" demeniz kadar nahoş olamaz hiçbir şey. Ek olarak şunu söyliyim annem bana görüşme falan demiyor. Düğününe gitmeni isterim diyor. Annemin tek söylediği yeri geldiğinde kırgınlığını dile getir demesi çünkü karşımdaki kişi beni kırıyor. Ben sözüme gelsin diye o kadar isterken gelmiyor ve beni kendikine çağırmıyor.

Sizin bakış açınıza göre o zor durumda olduğu için beni kırmak hakkıdır gibi anladım ben bilemiyorum.

Siz beni hatalı bulabilirsiniz saygı duyarım, şaşkınlığımdan pes dedim lütfen yanlış anlamayın kırdıysam özür diliyorum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Biraz alıngansınız sanki. Ben niye sizi kırmak hakkı diyeyim.
Ben sadece ikiniz de stresli bir dönemdesiniz diyorum.
Bu süreçte kalkıp yüzleşmek, konuşmak daha saçma bir hal alır diyorum sadece.
O da muhtemelen bir şeye alınmış olacak o da onu söyleyecek durduk yere kavga.
Ne gerek var. Düğünlerden sonra ya o dönemde de alındım sana der geçersiniz muhtelemen tatlıya bağlanır.
Evet biraz kırıcı ve fevri bir tarzınız var sanırım. En azından birden bana parlamanızdan ben saldırganlık hissettim. Benim demek istediklerimi çok farklı anlayıp bana bu şekilde yazmanız hoş değildi. Biraz üslupta sorun var. Ben kendi annemden bahsettim ayrıca size. Anneler bu tip durumlarda kızımı kimse üzemez modunda olduklarından hemen yıkmaya müsait oluyorlar. En azından benimki öyle. Bu nedenle annelerin sözüne ben arkadaşlık ilişkisinde kulak tıkıyorum. Anlatmıyorum da koruma içgüdü var çünkü. Bunu demiştim onu da farklı anlayıp kendi annenizi kastettim sanmışsınız. Hepsinde kendimden örnek verip özeleştiri yapmıştım.
Eğer gerçek ilişkilerinizde de biraz alt anlam arayıp her sözde ima arıyorsanız ve bana olduğu gibi hemen parlıyorsunuz anlamadan sıkıntı yaşamanız normal naçizane.

Biraz alıngansınız sanki. Ben niye sizi kırmak hakkı diyeyim.
Ben sadece ikiniz de stresli bir dönemdesiniz diyorum.
Bu süreçte kalkıp yüzleşmek, konuşmak daha saçma bir hal alır diyorum sadece.
O da muhtemelen bir şeye alınmış olacak o da onu söyleyecek durduk yere kavga.
Ne gerek var. Düğünlerden sonra ya o dönemde de alındım sana der geçersiniz muhtelemen tatlıya bağlanır.
Evet biraz kırıcı ve fevri bir tarzınız var sanırım. En azından birden bana parlamanızdan ben saldırganlık hissettim. Benim demek istediklerimi çok farklı anlayıp bana bu şekilde yazmanız hoş değildi. Biraz üslupta sorun var. Ben kendi annemden bahsettim ayrıca size. Anneler bu tip durumlarda kızımı kimse üzemez modunda olduklarından hemen yıkmaya müsait oluyorlar. En azından benimki öyle. Bu nedenle annelerin sözüne ben arkadaşlık ilişkisinde kulak tıkıyorum. Anlatmıyorum da koruma içgüdü var çünkü. Bunu demiştim onu da farklı anlayıp kendi annenizi kastettim sanmışsınız. Hepsinde kendimden örnek verip özeleştiri yapmıştım.
Eğer gerçek ilişkilerinizde de biraz alt anlam arayıp her sözde ima arıyorsanız ve bana olduğu gibi hemen parlıyorsunuz anlamadan sıkıntı yaşamanız normal naçizane.

Evet aniden parladım çünkü size göre normal bana göreyse çok ağır konuştunuz.
Üslubumu değerlendirmenin haddiniz olduğunu asla düşünmüyorum.
İma aramıyorum söyledikleriniz de ortada. Üslubunuz güzel olabilir lakin söylediğiniz şeyler oldukça nahoş. Ben özür dileyebilecek kadar alçakgönüllüyüm fakat siz mühim değil bile diyemiyorsunuz.
Sizin görüşünüz saygılar.

Evet ya söyleyeceğim ya da mesafeli olacağım zaten elimde olmadan en yakın arkadaşım gibi davranamak:KK12: şu an her şey çok taze mutlu anlarını mahvetmek istemiyorum.

Sanki daha çok sizinki mahvolur gibi şayet gösterdiği gibiyse gerçekten kalbi de... Ya da sizi suçlar mutlu günümde bunları söylüyorsun vs. diye. Dost diye bildiğin değer verdiğin insanın dost olmadığını görmek bunu yaşamak çok zor can sıkıcı yerlere giderse, benim bir de kötü bir günüme denk gelmişti, sıkıntıdan şekerim çıkmıştı vs...
Düzelse bile her şey heralde elinde olduğu halde özel günlerimde beni yalnız bırakmaları içime otururdu unutamazdım sanırım.

Back