Yok artık... Arkadaşınız kıskanıyor demediğiniz için mi alındım? Siz böyle beklentilere mi girersiniz? Hiç aklıma gelmemişti pes.
Bakın ben kavga etmiyorum sizi suçlamıyorum. Gayet iyi niyetli yaklaşıyorum niye bana bu şekilde pesli falan üslup kullanıyorsunuz.
Bu şekilde diyalog kuruyorsanız arkadaşınızla da anlaşamazsınız.
Ben size hala izahat veriyorum
Ve tekrar söylüyorum benim evet bu süreçte çok sıkıntılar yaşadığım arkadaşlarım oldu. Annem seni kıskanıyor bu kız görüşme dediği. Ben ama hatayı tek bir tarafta aramadığım için hala görüşüyorum ve annem bana enayi diyor mesela. Ben sadece özeleştiri yaptım ama tek başına durduk yere dedikodumu yapmaz yapmışımdır bir şey dedim.
Çünkü o süreçte stresliyken ve alınganken ben çok arkadaşımı kaybedebilirdim. Ama daha sonraya erteledim ve kaybetmediğime inanıyorum. Arkadaşlıkların ve o uyumun kolay yakalandığına inanmıyorum. Biraz daha toleranslı olamka gerektiğine inanıyorum sadece.
Demek istediklerim bunlardı.
Neden kızdınız yada yanlış anladınız anlamadım.
Ben size de ona da kıskanç demedim ayrıca.
Sadece çiftler arasında bazen rekabet olabiliyor dedim.
Ben bir kadınım ve bunu yaşıyorum. Ve kabul ediyorum. O süreçte hele aldığın aynı kalitedeki mobülya daha pahalıya geldiyse kazık yedim diye de ağladım mesela. Stresliydim. Bunları kastettim ve ikinizinde yaşadığı budur dedim. Bunu deme sebebim de ikinizin de yakın tarihte stresli o dönemde olmanız. Kötü denk gelmiş. normalde bir kişi o stresteyken arkadşaı anlayışlı olur ama şimdi ikinizde o dönemdesiniz.
Bunu söyledim yani.
Neyse başka bir şey dememe gerek yok. Gayet kötü bir üslupla siz'li konuşmama rapmen direkt saldırganca cevapladınız. Daha fazla burada durmanın anlamı yok.
Haklarınızda hayırlısı olsun ikinizde.
Mutluluklar