Siz olsanız ne yapardınız?

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.321
1.026
333
En yakın arkadaş. Evet böyleyiz biz veya bana öyle geliyor bilemiyorum... Üçüncü kişilerin fikirlerine ihtiyacım var...

Kaç yıllık arkadaşım. Dostum dediğim insan. Sabahlara kadar sohbet edip sevdiğimiz adamlarla evlilik hayali kurduğum kişi. Şimdi o günler geldi... İkimiz de yaşadığımız şehirden farklı bir yerde AYNI şehirde öğretmeniz. Benim evlilik sürecimde her şey yolunda çok şükür fakat onunkinde sorunlar var. Babası razı değil. Bu süreçte yanımda olmaya çalıştım başlarda ama anlayamıyorum garip tavırları. Sürekli laf çarpıyor bana ya da kendini övecek bir şey buluyor. Sözüme gelecekti gelemedi son dakika iptal oldu neyse mesele değil. Hiçbir işi yokken gelmedi mesleğimizi icra ettiğimiz şehre gitti. 1 hafta sonra ben de gidecektim beni beklemeden kıydı resmi nikahını. Dedim kendimi şahit olarak düşünmüştüm o da öyle yaptı bu da böyle yaptı örnekler gösterdi bana. Dedim ki beni herkesle bir mi tutuyorsun. Nişanına da gelemeyebilirim dedi bozuldum baya. Gelirime getirdi sonra. Nişan tarihim ne zamandır belli o dönemlerde düğün tarihini koydu farklı bir şehirde ve cuma akşamı. Haydi bunları geçtim beni düşünmesin zaten o mühim değil fakat sürekli laf çarpmaları ve kendini yüceltmeye çalışması

Ben laf sokmuyorum alttan alıyorum zor bir dönemden geçiyor fakat o beni hiç takmıyor plan yaparken. Zor bir dönemden geçiyor olması beni böyle üzme hakkını verir mi ona? Nasıl bir tutum sergiliyim bilmiyorum nişan götürmeye gideceğim tarihten 5 gün önce düğünü var farklı şehirlerde. Bir yandan çalışıyorum iznim yok 10 saat yolculuk yapmam gerekiyor 1 hafta arayla. Şimdiden o beni takmazken bunları düşünüyorum.

Sözlüm diyor ki derin muhabbetlere girmemeye çalış arkadaşlığınızın devam etmesini istiyorsan çünkü zor bir dönemde kalbini kırabilir alttan alsan da tutamazsın bir de kendini diyor. Bir yandan içim elvermiyor onu yalnız koymaya ama bir yandan da diyorum o beni çok rencide ediyor

Yok sultanlar gibi evleniyorsun yok takı için bu kadar tören yapıyorsun yok sen çok abartıyorsun inceliyorsun ben çok eşya almayacağım 2 yılda bir değiştireceğim bilmem ne...

Of of. Napıyor bu kızzz? Siz olsanız ne yapardınız yanında mı olurdunuz hep yoksa daha mesafeli mi davranırdınız?

Not: kendisine çok değer veriyorum

Evlenince değişen cinslerdendir belki . Artık samimi bir dosta eskisi kadar ihtiyacı yoktur belki de .

Ya da ciddi anlamda sorunları vardır , istemeden yapıyordur şu an ne yapıyorsa ?

Her iki durumda da ; kafaya taktığını çok belli etme .

Koy mesafeni , bulunman gereken yerlerde bulun sadece ; duruma göre şekillenir her şey .

Bahsettiğin kadar samimiyseniz
Git özel günlerinde bulun
Ama kendi aşkını meşkini de çok anlatma
Kızın zaten sorunları varmış, nispet yapan kk yorumcuları gibi olma sende

Hiç düşünmezdim ne yapacağımı, arkadaş dost değerlidir de,tabi siz de değerlisiniz. En özel günlerinizi bunları düşünerek geçirmeyin bence

Bahsettiğin kadar samimiyseniz
Git özel günlerinde bulun
Ama kendi aşkını meşkini de çok anlatma
Kızın zaten sorunları varmış, nispet yapan kk yorumcuları gibi olma sende

O sormasa anlatıp üzer miyim hiç. Tüm detayları atacaksın bana diyor ve hep soru soruyor sonra da laf çarpıyor.

Evlenince değişen cinslerdendir .

Koy mesafeni , duruma göre şekillenir her şey .

Mesafe koysam bir süre sonra neden böyle davranıyorsun diyecek diye çekiniyorum. Bir de şu an etrafında konuşabileceği pek kimse yok kıyamıyorum ama o bana kıyıyor

Hiç düşünmezdim ne yapacağımı, arkadaş dost değerlidir de,tabi siz de değerlisiniz. En özel günlerinizi bunları düşünerek geçirmeyin bence

Haklısınız ama işte elimde değil sözüme en yakın arkadaşım geliyor diye sevinirken son anda vazgeçti gelebilirdi. O gelmese de oldu sözüm sonuçta ama iş orada değil

Siz değer veriyorsunuz da O değer veriyor mu?Bekarken olan dostluklar nedense araya evlilik girince o büyü bozuluyor.Evlendiği arkadaşı mutluysa kendini ezik hissediyor herhalde.

Çocuğu ve ailesini överek kapatmaya çalışıyor bazı şeyleri... Ben övülecek bir şey göremiyorum asla da kendimi övmüyorum

Beni nikahına çağırmadı HERKES gibi düğününe gideceğim. Laf sokma huyu genel olarak var ama başkalarına yapardı hep şu an bana aşırı derecede yapıyor anlatamam yani

Her şey yolunda gidiyor dostluklarım dışında. Anlamıyorum. Sözlüm diyor ki bunları kafana takma arkadaşın şu an mutlu sen de mutlu ol onun adına ve çok detaylı konuşma

Sözlün yerden göğe kadar haklı boşver takma ya gözden çıkar artık sen de gitme onun da gelmesini bekleme.. gün gelir psikolojisi düzelir kıskançlığı geçerse zaten o sana yaklaşır tekrar şimdilik unut yok öyle bi arkadaşın

Ne kadar yakın arkadaş desende adı üstünde arkadaş seni kıskanıyo bi sekilde.Bnce kırıcı olma kendi sıkıntılı olduğu icin seni rakibi gibi görmüş olabilir içgüdüsel olarak.Bu süreç geçince değerlendirmeye al gözlemle.Eğer aynıysa mesafe koyarsın

Sebebi şu. Eğer hayatında bir şeyler aksi gittiyse mutsuzsa etrafında kim olursa olsun mutlu insan görmeye tahammül edemiyor. Depresyonda olabilir. Senin düğün telasini falan gördükçe aklına bunları yapamadığı geliyordur yaşadığı sorunlar daha da depresiyordur. O yüzden uzak kalmayı tercih etmiştir biraz. Belki de sen de istemeden nispet yapar gibi gözüne sokup kendini daha kotu hissetmesi ne yol acmissindir. Yanlış anlama istemeden diyorum. Çünkü arkadaşının nasıl bir ruh halinde olduğunu bilemezsiniz. Çok duyarlı bir döneminde.
Bana kalırsa çok üstüne gitmeyin. Her konusmanizda kendi dugununizden mutlulugunuzdan konu acmayin

seni çok iyi anlıyorum.benim canım dediğim arkadşım aynen sizin gibi sabahlara kadar kimle evleneceğimizi konuşur birbirimizin nikah şahiti olmaya söz vermiştik fakat o 6 yıldır beraber olduğu sevgilisinden ayrıldı ben sevdiğim adamla evlenince aramıza zaten bi buzlanma olmuştu en sonunda da fecte silindiği için beni ne arada ne sordu 2 ay içersinde de başka biriyle evlendi.ben çok düşündüm neden diye konu bile açtım buraya ama karar verdimki kıskançlık.her ne sorunu olursa olsun arkadaşınızın size böyle davranmaya hakkı yok.çok fazla değer adamı bilmem ne eder diye bir laf vardır sonu aklıma gelmedi sözün.boşverin size yaklaştığı gibi davranın yoksa benim gibi çok daha fazla üzülürsünüz.

üzgünüm ama siz onun düğününe gitsenizde o sizinkine gelmeyecek bence

ve evlendikten sonra iyice çıkmaza girecek ilişkiniz.. sanki biraz kaprisli gibi geldi bana arkadaşınız..
sizde aynı şeyleri yaşıyorsunuz onun size böyle davranmaya hakkı yok..
ezdirmeyin kendinizi.

Nişanıma gelirse gideceğim düğününe artık... Şu an sadece tebrik ettim kırmadım kalbini

Çok mantıklı... Ne çok yakın ne çok uzak. Kıskançlık gibi bir durum varsa çok nahoş. Böyle olmamalı, olamaz iki dost arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…