Bu adamla bir flört uygulamasında arkadaş olarak tanıştım. Biraz sohbet ettik ve o akşam dışarıda buluştuk. Ertesi gün başka bir şehre gideceği için sokağa çıkma yasağına birkaç saat olmasına rağmen benimle görüşmek için mahalleme geldi. Onunla birçok arkadaşımdan daha iyi diyalog kurdum. O gece eğlenceliydi ve her şey güzeldi. Ertesi gün, "İyi ki seni görmeye gelmişim" dedi. Biraz mesajlaştık Sonra yolculuktan döndüğünde buluşmak üzere anlaştık.
Sonraki 3 gün sessizlik oldu. Sonra dayanamadım ve "nasıl gidiyor" diye mesaj attım. O gün kontrol ettiğimde onu internetten görmeme rağmen ertesi gün bana "geziyorum sürekli, sen nasılsın" diye cevap verdi. Artık insanlar genellikle 7/24 telefonlarında. Kaldı ki whatsapptan baktığımda birçok defa online gördüm, yani nerdeyse büyük bir zamanı gezmek yerine telefonda geçiriyor gibi bi hali vardı. Ona rağmen bana ertesi gün ve en azından kibarlık adına dün sana dönemedim ama gibisinden bile mesajla değil, umursamaz ve ilgisiz bir şekilde dönüş yaptı.
Ben de açıkçası 3 günde böyle soğuk bir tavırla karşılaşınca açıkçası kırıldım ve o zamandan beri sessiz kaldım mesajına da dönüş yapmadım.
Üzerinden 2 hafta geçti ve neden sessizsin bile demedi bana. Kısacası umurunda olduğumu sanmıyorum artık, belki başından beri değildim. Yani aslında mesajına cevap vermeyerek zaten o cevap vermedi diye bile düşünüyor olabilir, ya da 1 gün görüştük geç dönüyorum diye benden beklentiye giremez diye de düşünüyor olabilir. Ama sorun şu ki bence bu kadar güzel başlayan bir şeyden sonra, birine böyle soğuk ve kaba davranmak hoş değil. Ki ben bu davranışı arkadaşlarıma da yapmıyorum, o an meşgulsem aynı gün dönmeye çalışıyorum ya da ertesi güne kalırsa bir açıklama yapıyorum. Ona değer vermediğimi düşünmesin diye.
Bu arada, flört uygulamasında hesabını silmiş. Bu yüzden artık hangi şehirde olduğunu ve seyahatinden dönüp dönmediğini görme şansım yok. O zamandan beri ondan haber almadım.
Bu kadar iyi başlayan ve umut vaat eden bir şeyin nasıl bu kadar çabuk bozulabildiğini anlamıyorum. Değersizmişim gibi kaba davranmasını ve soru işaretleriyle bırakması beni rahatsız etti. Onu hala umursadığımı düşünmesini istemiyorum çünkü şu anda hissettiğim şey küçük düşürüldüğüm için kırgınlık. Acaba engellesem ona değer verdiğimi mi sanır yoksa aslında umursamadığımı bilmesi için hiçbirşey yapmıyayım böyle kalsın mı. Ona mesaj atıp neden böyle davrandın diye sormayı da düşündüm ama onu da yanlış anlar, biz neyiz ki diye sorgular diye çekindim. Belki bir gün sonra dönüşüne sessiz kalmamı bile bu kızdan uzak durayım ortada birşey yokken benden bağlılık istiyor gibi değerlendirmiş bile olabilir ki bu çok utanç verici.
Not: Normalde insanları takıntı haline getiren biri değilim, ama insanlar aniden ortadan kaybolunca kafamdaki soru işaretler acaba bende bir sorun mu var dedirtiyor