Hayır yokBence de yatırım .
Eviniz var mı ?
Hep arabam vardı satılınca çok zorlanıyorumAraba dert kullanmasanız bile bir sürü masraf
Bankada adınıza hesap açın
Düğün de takılanlarla belki tamamen bitirebilirim,zaten bizi zorlayacak bir tutar çekmeyeceğim ödeme de zorlanmayacağım dediKredi borçları varken yatırım yapmak bana abes gelir. Önce borçları temizleseniz?
Ay bılmıyorum . Araba durdugu yerde masraf . Kaskosu + sigortasıHayır yok
Ev almayı düşünemiyorum çünkü nişanlım jandarma Ve hep tayin olayı olacak uzun vade de ev düşünmüyoruz.
Eğer eksiklik hissediyorsanız alın o zamanHep arabam vardı satılınca çok zorlanıyorum
Evet katılıyorum Allah razı olsun babamdan bende çok şaşırmıştım duyduğumda100.000 mi? Valla helal olsun adama? Oğlan babaları bu kadar destek olmuo oğluna, kız babası olmasına rağmen baya bir düşünceliymiş, ev al araba al ikisi de yatırım, sakın çarçur etme kıymetini bil derim.
2. evliliğinizmiş galiba, Allah bu sefer musmutlu etsin, kaderin güzel olsun inşallah canımEvet katılıyorum Allah razı olsun babamdan bende çok şaşırmıştım duyduğumda
Doğuya tayini çıkacak evlendikten 2 ay sonra Doğuda bir ile gideceğiz bazen daha da ihtiyaç olacağını düşünüyorum bazen de gerekli görmüyorum bu yüzden çok kararsızımAraba luks degil gereklilik bu zamanda.Az yakan sifir bir araba alirsiniz 70 bine.
Evet babam söyledi en başındaNişanlının haberi var mı bu paradan
O zaman arabanı hemen alEvet babam söyledi en başında
Evet 2.evliliğim çok sıkıntı çektiğim için ailem de her anlamda destek oluyor sağolsunlar2. evliliğinizmiş galiba, Allah bu sefer musmutlu etsin, kaderin güzel olsun inşallah canım
Ben alirdim parayi kenara koyun gittiginiz yere gore karar verir oradan alirsiniz.Doğuya tayini çıkacak evlendikten 2 ay sonra Doğuda bir ile gideceğiz bazen daha da ihtiyaç olacağını düşünüyorum bazen de gerekli görmüyorum bu yüzden çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?