Siz olsanız ne yapardınız?

Nurbal27

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
1.795
1.579
83
36
Selam kızlar
Nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm olacak inşallah,babam bana düğün hazırlıkları için 100.000tl vereceğini söyledi bir kısmına çeyiz alır geri kalan kısmıda kullanırsın dedi.Düğünden sonra bir takım borçlarımız olacak nişanlım kredi çekecek ve daha sonra onları ödeyecek,ayrıca arabamız da yok
Zaten 35.000 civarı çeyiz alışverişi yapılacak geri kalan kısım ile araba almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?Babam yatırım amaçlı kullanın araba demek masraf demek diyor.Siz olsanız ne yapardınız?Fikirlerinizi almak istiyorum..

100.000 mi? Valla helal olsun adama? Oğlan babaları bu kadar destek olmuo oğluna, kız babası olmasına rağmen baya bir düşünceliymiş, ev al araba al ikisi de yatırım, sakın çarçur etme kıymetini bil derim.

Kredi borçları varken yatırım yapmak bana abes gelir. Önce borçları temizleseniz?
Düğün de takılanlarla belki tamamen bitirebilirim,zaten bizi zorlayacak bir tutar çekmeyeceğim ödeme de zorlanmayacağım dedi

Evet katılıyorum Allah razı olsun babamdan bende çok şaşırmıştım duyduğumda

Araba luks degil gereklilik bu zamanda.Az yakan sifir bir araba alirsiniz 70 bine.
Doğuya tayini çıkacak evlendikten 2 ay sonra Doğuda bir ile gideceğiz bazen daha da ihtiyaç olacağını düşünüyorum bazen de gerekli görmüyorum bu yüzden çok kararsızım

Doğuya tayini çıkacak evlendikten 2 ay sonra Doğuda bir ile gideceğiz bazen daha da ihtiyaç olacağını düşünüyorum bazen de gerekli görmüyorum bu yüzden çok kararsızım
Ben alirdim parayi kenara koyun gittiginiz yere gore karar verir oradan alirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…