siz olsanız ne yapardınız yardım edin

Üzüldüğümü çok belli ettim şuan hic yokmuş gibi davranıyorum.sana muhtaç değilim ailem var istersembyalniz eve de çıkarım dedim çok zoruna gitmiş

bu kısa vadede bir çözüm tabiki
nereye kadar yok sayacaksınız ki?
iyi düşünün tekrar güvenebilecek misiniz?
yaptıklarını unutabilecek misiniz?
ben inanıyorum ki ne desek boş karar sizin ancak
bunları yapabileceğinize inanıyorsanız kendinize işkence çektirmeyin derim

Öncelikle Allah yardımcın olsun canım.Madem güzel giden bir evliliğin vardı bence hemen kestirip atma.Tabi affet ama adamın koynuna da gir demiyorum. biraz süründür, net tavrını görsün.bu arada neden böyle bir şeye ihtiyaç duyduğunu araştır.tabi hiçbir bahane bu yapılanları haklı göstermez ama bence anlamaya çalış neden ve nezamandan beri görüşüyorlar ve yüzyüze hiç görüşmüşlermi diye.

2 gün görüşmüşler yok yüzyüze görüşmemişler kız farklı bir ilde mis

Yapılacak tek şey hakettiğini vermek , bence boşamak lazım ispatlandığı üzere bu hususun affında aynı yanlışın tekrarı kaçınılmaz oluyor. Bu sitede açılan konulara göz gezdirmende fayda var hemen hepsi Kuran'a el basıyor ne hikmetse

2 gün görüşmüşler yok yüzyüze görüşmemişler kız farklı bir ilde mis
Bence eşine çaktırmadan biraz daha detaylı araştır bakalım neden böyle bir şey yapmaya gerek duymuş.Sonuçta yeni evlisiniz 2 yıl çok değil belli ki evliliğe hala adapte olamamış bekar alışkanlıkları devam ediyor.dik dur kendini de ezdirme İnşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır durumunuz

Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…