Ben 2yıllık evliyim.çokta güzel giden ve herkesin özendiği bir evlilik yaşıyordum.esim isten çıkar çıkmaz eve gelirdi.hic şüphelendiğim bir durum olmamıştı.ama birgün 10dk geliyorum sofrayı hazırla dedi.1 saat sonra geldi telefon meşgul ama dedim heralde isle ilgili bir problem var dedim ama içimede bir kurt düştü
sonra eve geldi ne oldu ama okadar güzel bir şekilde geldi.sonra bir tuaf oldum tlf baktim evet dergi kişiler ile konuşmuş ama 30saniye ve sonra fatura detayına baktim birde baktim bir numara ve 40 dk konuşmuş bir sinirle aradım numarayı kız sesi.kızla konuştum küfür de ettim kizin bana dediği su kocana sahip çıksaydın da benle konuşmasaydı.o an sinir krizi gecirdim.eşime öyle bir tokat attım bilir normalde ona kıyamam için çok açıyor paramparcayim bana yardim edin sizce ne yapmalıyım.kız il dışında sadece 2 kez tlf konuşmuşlar ama 3 tane daha kız var onlarlada konusmus.olu gibiyim ise gidip geliyorum ama aklımda bu saçma düşünceler esim yemin etti buradan asla üzmem seni kurana el bastı ama güvenemiyorum ona bakdıkça ağlayasın geliyor.siz olsanız ne yapardınız
:'(