siz olsanız ne yapardınız yardım edin

selinak25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
25
3
1
35
Ben 2yıllık evliyim.çokta güzel giden ve herkesin özendiği bir evlilik yaşıyordum.esim isten çıkar çıkmaz eve gelirdi.hic şüphelendiğim bir durum olmamıştı.ama birgün 10dk geliyorum sofrayı hazırla dedi.1 saat sonra geldi telefon meşgul ama dedim heralde isle ilgili bir problem var dedim ama içimede bir kurt düştü sonra eve geldi ne oldu ama okadar güzel bir şekilde geldi.sonra bir tuaf oldum tlf baktim evet dergi kişiler ile konuşmuş ama 30saniye ve sonra fatura detayına baktim birde baktim bir numara ve 40 dk konuşmuş bir sinirle aradım numarayı kız sesi.kızla konuştum küfür de ettim kizin bana dediği su kocana sahip çıksaydın da benle konuşmasaydı.o an sinir krizi gecirdim.eşime öyle bir tokat attım bilir normalde ona kıyamam için çok açıyor paramparcayim bana yardim edin sizce ne yapmalıyım.kız il dışında sadece 2 kez tlf konuşmuşlar ama 3 tane daha kız var onlarlada konusmus.olu gibiyim ise gidip geliyorum ama aklımda bu saçma düşünceler esim yemin etti buradan asla üzmem seni kurana el bastı ama güvenemiyorum ona bakdıkça ağlayasın geliyor.siz olsanız ne yapardınız :'(

Telefonu acar acmazmi kufur ettiniz orayi anlamdim eger oyleyse kadin tabiki der kocana sahip ciksaydin der oda sinirlendi dememkkki icerigini iyice ogrendinizmiki birazdaha akilli davranmak lazim tam emin olmak icin kocanizin aciklamsi tam olarak neydi ona gore yorum yapalim

Eşin duygusal olmasa da cinsel sebeplerden arayışta sanırım
Seni aldatmış 3 kere telefon etmiş 5 kere konuşmuşu yok bu işin, görmesen devamı da gelecekmiş birden çok kişi diyosun hemde..

Ben olsam boşanırdım ..
Ama sen farklı bir bireysin bunu unutma, Senin değer yargıların belirler kararını ..

Off çok zor Allahım kımsenın başına vermesın ama 1 kere yapan devamınıda getirir. Karar sizin hersey gonlunuzce olsun

esiniz ne dedi baska? niye konusmus o kizlarla?

Kurana el basınca tamam daha yapmayacak yani . Kız da yani 'su kocana sahip çıksaydın da benle konuşmasaydı ' . . Evli olduğunu bilerek konuşmuş herhalde bundan başka bir şey anlamadım . 40 dk konuşmuşlar . Hayat hikayesini mi anlatmış eşin bu ne . Tokat tamam da yeterli mi sence konu sahibi

Adamın kızlardan takım mı kurmasını bekliyorsun boşanmak için?
bu değil bu da değil bu hiç değil gibi geziyor ortada

Yuhhhh artik, kac kiz var? Takim mi kurmus. Ben olsam yalanlarina inanmam. Kuran-i Kerim'i bu tarz konulara alet edenlere hic ama hic inanmam.

Balik bastan kokar. Devami da gelecek. Sen yakalamasaydin ne olacakti. Bilitor musun? Ren geyigi gibi dolasacaktin. Dik dur, bosanmicaksan bile ez onu, haddini bildir. Vallahi senin yerine sinirlendim. Ne fena yaptigi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…