siz olsaniz ne yapardiniz? icim cok huzursuz...

Ay boşver gerçekten ne yazıkki bize bu saygı konusu çok dayatıldı böyle öğretildi.Ama saygı onu hak edenler içindir,talep edenler için DEĞİL. Rica ederim hiç oralı olmayın.Benim kuzeniminde kaynana kayınpeder resmen deli.Huysuzlar yani mümkün değil memnun edemezsin.Bizimki ayıptır saygısızlıktır dedi dedi 10 yıl kızın ağzına ettiler,en son eeeh dedi bıraktı kuzenim artık amaan şimdi kafası bi rahatki ne salakmışım diyo. Tekrar ediyorum bu lafı gerçekten hiç unutmayın, SAYGI ONU HAKEDENLER İÇİNDİR, TALEP EDENLER İÇİN DEĞİLLLL. Net.

Bu kayinlar eltiler yokmuuuu

İlk başta Allah sana sabır versin böyle bir ailede olmak zor, ama Bencede çoğu kişinin dediği gibi boşver.....Sen keyfine bak hiç takma

cok ii yapmissiniz bide huzursuzlaniyormusn ...bizde ev almaya kalktik ayni sekilde takilarla ama tamamlayamadik parayi(5bine ihtiyacimiz daha vardi)esimin aileside destek olmayi birak bide dediki daha cok gencsin odeyemzsin gez dolas esimin gozunu korkuttular...arti kv ninde bilezigi varmis bize soylemedi vermedi snradan cikardi ortaya..
Ama yildim mi yilmaaamm ..
Onlara inat evimi alip oturucam icine ..

Aminnnn cnm.sen de hic kimsenin ne der ne dusunurune bakma.ne hak ye,ne yedir.esinle birlikte ne yapabiliyorsaniz yapin.sonucta ortak paradan yapilmis bir sey yok.o senin paran.kimseye hesap verme gibi bir durumun soz konusu degil....oooo eltimi dinleseydim yerimde sayardim...esimle konusmuyorlardi.ise giderdi yuzune bakmazlardiii,anahtarlari firlatirlardi,esim de baba abim anca bu iste kendini gecindirebilir,ben yuk olmiyayim diye ciktigini soyledi....yine onlari dusunmus gibi yPtik.halbuku tavirlarindan ciktik.cikinca da eltimdemez mi yok biz az kazaniyoduysak onlarda bizim gibi ac dursalardiiii...ay deli oldum.soyledimmi.hayir..allah biliyor.kimseye bir sey kanitlayamazsin.kalplerden geceni bir tek rabbim bilir....bizim durustlugumuzu gordu ki hic bir duami geri cevirmediiiii...ay cnm.rabbimmmmm.cok seviyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…