Eşim ile problemlerimizi daha önce yazmıştım boşanmaya kadar vardı durumumuz avukat ile görüşeli bi ay oldu anlaşmalı boşanmak için dilekçe verdik daha sonra kendimize biraz zaman tanımak adına 1 ay ertelettik davayı bu bi ayda pek kavga etmedik 1 kez büyük tartışmamız oldu bu gün mahkememiz vardı ve eşim bana duruşmaya giderken sürekli napalım ne yapıcaz bu gibi sorular sordu hep beni sevmiyosun dedi yani benim vazgeçmemi istedi bende bi ışık görmek istediğini falan söyledi ben onacevep vermedim çünkü mahkemeye başvuran avukat ile konuşmak isteyen vekaleti mahkeme masraflarını karşılsyan eşim ve benden vazgeçmemi sitiyo peki benim kadınlık gururum ne olucak bi erkek eşini mahkemeye vericek ve ben hayır boşanmak istemiyorum dicem yoo yapam ben yapamadımda sustum sadece boşanmayalım demedim eşime hep benden bi ışık bekledi biliyorum ama yapamadım sen dedim boşanmak istedin sen uğraştın benden cevap bekleme. Avukatımız mahkeme kapısı önünde kararsızlığımızı anlayınca şöyle bişey önerdi; Şimdi boşanın hakimin karşısında kararsız olmamalısınız ben evrakları imzaya yollamam ve size 1 ay kazandırırım bu bi ayda yine aynı evde yaşayın kendinizi sınayın biz boşanmak istemiyoruz dediğinizde davayı geri çekeriz boşanmak isterseniz imzaya yollarız biter bunu bile kabul etmekte çok zorlandım eşim hemen kabul etti zaten böyle bişey arıyodu.
Şimdi ben ne yapmalıyım siz olsaydınız ne yapardınız bi aklım gururum diyo ki yopla eşyalarını çık artık o evden yerin yok orda diyo bana bunları yaşatmaya hakkı yoktu evet hep tartıştık ben annemin evine dahi gittim ama avukata gitmedim hiç o avukata gitti sildi beni istemedi böyle bi adam için gururumu ayaklar altına alma diyorum. Bi aklımda belki bi umut evliliğimiz düzelir diyorum şimdi ne yapmalıyım evimize mi gitmeliyim annemin evine mi bilmiyorum bu arada eşim annem ile bi tartışmaları sonucu artık annem ile görüşmek istemediğini söylüyo bu da çok önemli benim için çünkü ben ailemsiz yapamam görüşmeden nereye kadar devam edebilirizki zaten öyle dediği için dedim ben dava devam etsin görüşmezsen olmaz görüşmek zorundayız ikimizinde ilesi yollarımıza bakıyo bende eşimin ailesinden hoşlanmıyorum ama bi saygısızlığım almaz onlara karşı hiçbizaman isteyerek gitmedim ama gitmem gerektiğinin bilincindeyim peki devam edersem ben eşimin ailesine gidicem o banim aileme gelmicek böyle oldğu sürece benim ailem benim evime gelmez bende bu şekilde devam edemem şimdi 1 ayda biz neyi değiştirebiliriz gururumu ayaklar altına amlayımıyım siz olsanız ne yapardınız..
Şimdi ben ne yapmalıyım siz olsaydınız ne yapardınız bi aklım gururum diyo ki yopla eşyalarını çık artık o evden yerin yok orda diyo bana bunları yaşatmaya hakkı yoktu evet hep tartıştık ben annemin evine dahi gittim ama avukata gitmedim hiç o avukata gitti sildi beni istemedi böyle bi adam için gururumu ayaklar altına alma diyorum. Bi aklımda belki bi umut evliliğimiz düzelir diyorum şimdi ne yapmalıyım evimize mi gitmeliyim annemin evine mi bilmiyorum bu arada eşim annem ile bi tartışmaları sonucu artık annem ile görüşmek istemediğini söylüyo bu da çok önemli benim için çünkü ben ailemsiz yapamam görüşmeden nereye kadar devam edebilirizki zaten öyle dediği için dedim ben dava devam etsin görüşmezsen olmaz görüşmek zorundayız ikimizinde ilesi yollarımıza bakıyo bende eşimin ailesinden hoşlanmıyorum ama bi saygısızlığım almaz onlara karşı hiçbizaman isteyerek gitmedim ama gitmem gerektiğinin bilincindeyim peki devam edersem ben eşimin ailesine gidicem o banim aileme gelmicek böyle oldğu sürece benim ailem benim evime gelmez bende bu şekilde devam edemem şimdi 1 ayda biz neyi değiştirebiliriz gururumu ayaklar altına amlayımıyım siz olsanız ne yapardınız..
Son düzenleme: