Siz olsanız kimi seçerdiniz?

porfiromonas

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
495
132
18
34
kızlar bilaç gün önce şuanki sevgilimle ilgili yakınmak için konu açmıştım Hani benleyken sürekli eski aşık olduğu kızı stalklayan. Daha demin bile stalklamış benle konuşurken hem de Çok moralim bozuldu. Bir yanda benim deliler gibi aşık olduğum, uğruna ailemi karşıma aldığım, ama bana aşık olmayan sadece seven ve sürekli benden önceki aşkını stalklayan bi çocuk var ki ondan ayrı kalırsam boğulacak gibi olurum, bir yanda da beni hala seven, evlenmek isteyen altın kalpli melek huylu bana çok aşık adam gibi adam olan ama benim kendisine duygusal anlamda en ufak dahi bişey hissedemediğim adam var. Şuanki sevgilimle mesela aile yapılarımız da çok farklı. Çok sevgiye de gelemeyen biri. Sürekli eski sevgilisini stalklıyo. Ama ben ona çok aşığım ve her sabah onun yanında uyanmak istiyorum. Eski sevgilim ise aile yapıları çok uyuyor al evlen evinin erkeği olsun yani öyle bi insan ama ona da hiç bişey hissedemiyorum Elimi tutsa dahi rahatsız olurum ki onunla aynı yatağı paylaşmayı içim kaldırmaz o derece ve hiç tipim değil kendine bakmıyor çok kilolu kısa ve kambur ama şimdiki sevgilim aşırı yakışıklı. Siz olsanız evlenmek için hangisini seçerdiniz. Biliyorum temiz kalp çok önemli adamlık da öyle ama duygular elektrik almak da önemli nolur fikir verin aylardır bunu düşünüyorum.
Delircem kızlar sevgilim şimdi de diyor ki sen beni evliliğe ikna et de bilmem ne bilmem ne... heyecan istiyomuş beyfendi Dedim heyecan yarat o zaman Dedi eski sevgilime yazıp yollasam ? Yada sen bul benimkiler uygunsuz oluyo dedi Ben de senin heyecan anlayışın buysa isteme heyecan dedim bida da yazdıklarına cevap vermedim Ben şimdi buna ne desem ne yapsam müstahak?

Son düzenleme:
İkisi de değil 1.de sana yazık, 2.de diğer çocuğa yazık. Bi süre kafanı dinle hem seni seven hem senin sevdiğin biri çıkar elbet acelen ne

Delircem kızlar sevgilim şimdi de diyor ki sen beni evliliğe ikna et de bilmem ne bilmem ne... heyecan istiyomuş beyfendi Dedim heyecan yarat o zaman Dedi eski sevgilime yazıp yollasam ? Yada sen bul benimkiler uygunsuz oluyo dedi Ben de senin heyecan anlayışın buysa isteme heyecan dedim bida da yazdıklarına cevap vermedim Ben şimdi buna ne desem ne yapsam müstahak?

Tmm sen sevıyosun bu adamıda bunun senın sevmedıgı ortada.evlensen napcnki bunla.eskı sevgılsını bırlıkte stalklarsınız artk.

kıyamam kısa boya çare yok da zayıflatırsın birde güzel giydirdin mi tamam sonuçta seni dinler.
allah yardımcın olsunnnn zor bir durum zor

Hamileyim de görsün heycan ne demekmiş
İşte sende ona yüz vermesen dha kıymetlı olcan.ne yazıkkı erkekler boyle.senı seven bı kız var sev gıtsın işte demı.
İşi yokuşa suruyo senle.senı oyalamak için heycan yarat demıs.smdı keyıfle senın uğraşlarını izlicek

Mesajlarına kıvranana kadar cevap vermicem çatlasın inşallah Beni evliliğe ikna et de bi dedi bana çatlicam sinirimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…