Benimde aklımdan o geçiyor ama atanması zor herhaldeDördüde güzel bölümler
İş bulma olanakları yakın
Ama iş rahatlığı açısından en güzeli fizik tedavi ve rehabilitasyon
Sanırım ben onu seçerdim
Çok teşekkür ederimFizik tedavi ve rehabilitasyon secerdim. Is olanağı da oldukça iyi bir alan. Başarılar
Bende bundan korkuyorum işte atanamamaktan ataması yok diye, kpssyi sorun etmiyorum hemşirelikte atqnırım o konuda sıkıntı yok ama acaba ftr okumadığım için pişman olur muyum kiFizik tedavi seçmezdim ben olsam. Arkadaşlar iş olanakları iyi falan demiş ama öncedendi o ne yazık ki. Artık yeni mezunlar resmen asgari ücrete zor iş buluyor, iş yükü de oldukça ağır, atamaları da yok ne yazık ki. Hemşirelik daha iyi gibi geldi bana, ataması daha çok en azından. Matematik vs de yapabiliyorsan rahat atanırsın diye düşünüyorum.
Bende bundan korkuyorum işte atanamamaktan ataması yok diye, kpssyi sorun etmiyorum hemşirelikte atqnırım o konuda sıkıntı yok ama acaba ftr okumadığım için pişman olur muyum ki
Hangisini istiyorsan o.. iyi hissetmen ve daha basarili olman icinKendime yeniden bir hayat kuruyorum sıfırdan başlıyorum herseye, yarın tercihler başlıyor kendi capımda az cok karar verdim ama yinede iyi bir karar vermem için fikirlerinize ihtiyacım var... Sağlıkla ilgili bölüm okumak istiyorum
1.)fizik tedavi ve rehabilitasyon (4. Yıllık)
2.) hemşirelik
3.)ebelik
4.) paramedik
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz nedenleriyle yazar mısınız ? Benim için hayatımın dönüm noktası olacak bu konuda vereceğim karar bilgilerinizi ve fikirlerinizi merakla bekliyorum .. Lütfen konum taşınmasın ..
İkisi arasında çok kararsızım bi tarafım ftr bi tarafın hemşirelik diyor off çok kararsızımOkuduğun için olabilirsin bence :) hemşirelik oku içinde kalırsa sonradan da okuyabilirsin, öyle yapan çok kişi var benim duyduğum. Ftr okursan eğer devlette çalışma ihtimalin ancak sözleşmeli olur, onların maaşı güzel oluyor ama çok ağır çalışıyorlar (mobbing oluyor, kadrolu ftrciler ve hekimler tarafından).
Hemşirlikle ftr arasında gel git yapıyorum ,ftr bölüm olarak çok güzel hemşirelikte atama olarak çokHep hemşire olmak istemişimdiroyumu hemşirelik ten kullanıyorum da asıl önemli olan senin neyi istediğin
Şansını dene ya tutarsaFtryi istiyorum ama ataması çok çok az ya atanamazsam diyorum pişman olur muyum ki
Atama konusunda hiç bilgim yok ama burda o konuda bilgili yeni mezun ftr ci arkadaşlar vardır.Ftryi istiyorum ama ataması çok çok az ya atanamazsam diyorum pişman olur muyum ki
Bu bölümlerin hepsi geliyor ama işte hayatımda bu kadar kararsız kalmadımŞansını dene ya tutarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?