Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

:))aynen öyle

Ben doktorum, bu bolumlerden mezun olanlarin meslek gruplarının hepsiyle calistim.
4 bolumun de atanmasi cok zor. Alimlari cok az.
Hemsirelik cok yogun ve yıpratıcı bir meslek. Devlete atanmak imkansiza yakin. Ozelde kopek gibi calistirip komik paralar veriyorlar.
Paramedikligin calisma şartları cok rahat ve maasi guzel devlette. Ozel de o da hemsirelikten farksız.
Fizyoterapistlik rahat bir bolum, hicbir riski yok. Atanmasi zor ama ozeldeki calisma sartlarini cok bilmiyorum.
Ebelik ise artik pek ihtiyac duyulan bir meslek degil.
Ben olsam paramedikligi tercih ederdim.
Başarılar.

Benim tanıdığım iki Fizik Tedavi mezunu atanamadı özelde çalışıyor. O mesleğin parıltılı dönemi bitti sanırım. Hemşirelik içlerinde yine en iyisi bence

Çok teşekkür ederim..

Atamasının olması önemli bir konu yarın mezun olduğunda bunu daha iyi anlayacaksın yerinde olsam hemşirelik tercih ederdim

Bir donem isin icindeydim. Ftr bitti artik. Kesinlikle hemsirelik veya ebelik. Atanirsin bir aile saglik merkezine aksama dek 2 igne vurup oturursun. Ftryi secmek gibi bir hata yapma bence sonra cok pisman olursun

Bir donem isin icindeydim. Ftr bitti artik. Kesinlikle hemsirelik veya ebelik. Atanirsin bir aile saglik merkezine aksama dek 2 igne vurup oturursun. Ftryi secmek gibi bir hata yapma bence sonra cok pisman olursun
İşte bundan korkuyorum kafam gel git oldu artık

Ben paramedik secerdim. Ama sirf tehlikeli olusundan dolayi :) sen beni dinleme sakin :)

Hangisini secmeniz konusunda degilde secmemeniz konusunda fikrimi soyleyeyim. Hemsirelik tercih etmezdim. Yanlis anlasilmasin cok saygi duydugum bir meslek ama zor.. Hastanelerde goruyoruz doktorlarin etrafinda pervane gibi calisiyorlar butun angarya isler onlara kaliyor. Yazik gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…