Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atanması az olan bolum için dedim cNmBu bölümlerin hepsi geliyor ama işte hayatımda bu kadar kararsız kalmadım
:))aynen öyleBen hiçbirini yapamazdım
Kan ve kırık çıkığa karşı dayanamıyorum içim fena oluyor
Ama bana en gelecek vaadedini fizik tedavi gibi geliyor
Hayatımda ilk kez ortopediye işim düştü kemiklerim çatlaması vaziyetiyle
VAUV diyorum bu ne kalabalıktır arkadaş
180. sıradaydım resmen
Valla yazık ortopedistlere![]()
Artık sansa bırakcamAtanması az olan bolum için dedim cNm
Çok teşekkür ederim..Ben doktorum, bu bolumlerden mezun olanlarin meslek gruplarının hepsiyle calistim.
4 bolumun de atanmasi cok zor. Alimlari cok az.
Hemsirelik cok yogun ve yıpratıcı bir meslek. Devlete atanmak imkansiza yakin. Ozelde kopek gibi calistirip komik paralar veriyorlar.
Paramedikligin calisma şartları cok rahat ve maasi guzel devlette. Ozel de o da hemsirelikten farksız.
Fizyoterapistlik rahat bir bolum, hicbir riski yok. Atanmasi zor ama ozeldeki calisma sartlarini cok bilmiyorum.
Ebelik ise artik pek ihtiyac duyulan bir meslek degil.
Ben olsam paramedikligi tercih ederdim.
Başarılar.
Kendime yeniden bir hayat kuruyorum sıfırdan başlıyorum herseye, yarın tercihler başlıyor kendi capımda az cok karar verdim ama yinede iyi bir karar vermem için fikirlerinize ihtiyacım var... Sağlıkla ilgili bölüm okumak istiyorum
1.)fizik tedavi ve rehabilitasyon (4. Yıllık)
2.) hemşirelik
3.)ebelik
4.) paramedik
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz nedenleriyle yazar mısınız ? Benim için hayatımın dönüm noktası olacak bu konuda vereceğim karar bilgilerinizi ve fikirlerinizi merakla bekliyorum .. Lütfen konum taşınmasın ..
İşte bundan korkuyorum kafam gel git oldu artıkBir donem isin icindeydim. Ftr bitti artik. Kesinlikle hemsirelik veya ebelik. Atanirsin bir aile saglik merkezine aksama dek 2 igne vurup oturursun. Ftryi secmek gibi bir hata yapma bence sonra cok pisman olursun
Ozelden yazıcam canım sana kendimden örnek vericem:)İşte bundan korkuyorum kafam gel git oldu artık
Ben paramedik secerdim. Ama sirf tehlikeli olusundan dolayi :) sen beni dinleme sakin :)Kendime yeniden bir hayat kuruyorum sıfırdan başlıyorum herseye, yarın tercihler başlıyor kendi capımda az cok karar verdim ama yinede iyi bir karar vermem için fikirlerinize ihtiyacım var... Sağlıkla ilgili bölüm okumak istiyorum
1.)fizik tedavi ve rehabilitasyon (4. Yıllık)
2.) hemşirelik
3.)ebelik
4.) paramedik
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz nedenleriyle yazar mısınız ? Benim için hayatımın dönüm noktası olacak bu konuda vereceğim karar bilgilerinizi ve fikirlerinizi merakla bekliyorum .. Lütfen konum taşınmasın ..
Aksiyon şart :))))Ben paramedik secerdim. Ama sirf tehlikeli olusundan dolayi :) sen beni dinleme sakin :)