• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız hangi çelik tencereyi alırdınız...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fiti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de tombul model sevmiyorum
Ben hisarin milano modelinin gri renklisini aldim. Saplari icin siyah, fru, sedef, altin ve kirmizi renk secenekleri var.
Senin ekledigin 4. Takima benziyorlar.

Hisar.com.tr - Kurumsal

Bence eklediklerin icinde en modern onlar duruyo, siyah sapli istemiyorsan renk secenegi vardir bence.

mutfakta her renk olmalı bence kırmızı mavi yeşil sarı pembe:) ben çeşit hep farklı renklede aldım renge taklma bence:)

Fiticim çok baktım ama karar veremedim kuzum ya :43:

Ama ufak bir tavsiye, kupları renkli olanlardan tercih edeceksen çok dikkatli kullanman lazım. Bulaşık makinasında deforme olabilir, yüksek ısıda yemek pişirirsen erime yapabilir. Hoş, hisar 100 yıl garanti veriyor; değişimde sıkıntı yaşamazsın ama rahat rahat kullanmak için düz metal saplılardan alınabilir.

Bu arada, bu kampanya hangi sitede fiticim

Ben Korkmazın Vertex kırmızı modelini aldım çooooook şık ve kullanışlı görünüyor :) Hiç pişman değilim... madalion sitesinden indirimden 300 tl ye almıştım 1-2 ay önce. Gitti gidiyordan bak istersen orda da ucuza olabilir...
$1.webp

Son düzenleme:
kesinlikle 4. olan hisar domino modeli, bende kendime bu takimi aldim. arada cikarip bakiyorum, hem modern hem kullanisli. ama sen ne ile mutlu olacaksan onu al:) ben sade goz yormayan seyleri sevdigim icin ben tencerelerime bayiliyorum^.^ onemli olan kullanirken zevk alman sonucta yillarca her gun bunlari kullanacaksin:)

Fiticim çok baktım ama karar veremedim kuzum ya :43:

Ama ufak bir tavsiye, kupları renkli olanlardan tercih edeceksen çok dikkatli kullanman lazım. Bulaşık makinasında deforme olabilir, yüksek ısıda yemek pişirirsen erime yapabilir. Hoş, hisar 100 yıl garanti veriyor; değişimde sıkıntı yaşamazsın ama rahat rahat kullanmak için düz metal saplılardan alınabilir.

Bu arada, bu kampanya hangi sitede fiticim

CAnım çeyizevi.com da ben de karar veremiyorum ucuz diye dikkatimi çektiler sadece :16: ama haklısın renklilerde de solma falan oluyor diyorlar.

Ben Korkmazın Vertex kırmızı modelini aldım çooooook şık ve kullanışlı görünüyor :) Hiç pişman değilim... madalion sitesinden indirimden 300 tl ye almıştım 1-2 ay önce. Gitti gidiyordan bak istersen orda da ucuza olabilir...
Eki Görüntüle 599085

Benim de kırmızısı hoşuma gidiyor.Bulunduğum ilde bulamadım kırmızısını canlı görmek istdim.Ama tencere kullanışlı duruyor süzgeçli silikon tutma yerleri de var:16: çaydanlığına bayılııyorum ben bunun:16:
Sen de uyguna almışsın canım benim güle güle kullan:16:

kesinlikle 4. olan hisar domino modeli, bende kendime bu takimi aldim. arada cikarip bakiyorum, hem modern hem kullanisli. ama sen ne ile mutlu olacaksan onu al:) ben sade goz yormayan seyleri sevdigim icin ben tencerelerime bayiliyorum^.^ onemli olan kullanirken zevk alman sonucta yillarca her gun bunlari kullanacaksin:)

Teşekkür ederim canım:16: Biraz daha erteledim galiba...

CAnım çeyizevi.com da ben de karar veremiyorum ucuz diye dikkatimi çektiler sadece :16: ama haklısın renklilerde de solma falan oluyor diyorlar.

Anladım fiticim, epey uygunmuş fiyatı..

Gönlündeki hayırlı olsun; hayırlı olan gönlüne göre olsun fiticim; her ne alırsan al musmutlu günlerde kullan eşinle, ailenle :16:

5. veya 6. fotoğraftaki modellerden biri

Bütün mutfağım kırmızı oldu sanırım kuzum. İlla bunları alacaksan kırmızı derim ama bu marka nasıldır bilmiyorum ben fissler aldım. Çelikte en iyisi fissler miş. Tabş yine de tercih senin. Hangisini alırsan iyi günlwrde kullan canım benim :)

Back
X